Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MEMSORIA !

rataj123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Chciałbym wam zaprezentować serwer na którym zacząłem gre miesiąc temu (dodam ze jestem tak tylko zwyklym graczem )

Jest to server Memsoria. Serwer ten istnieje od 3 lat 11 miesiecy i 10 dni

Jest to server EVO ze Stage Expem i darmowym VIP ! 

http://memsoria.pl/

Na Serwerze jest bardzo fajna atmosfera, gra duzo ludzi chetnych pomoc ! co sie rzadka zdarza

Na serwerze jest dozwolony bot i MC ! mozna je pobrac te strony OTS !!  

Dodam ze mozna na jednym koncie miec zalogowanych kilka postaci na raz ! co jest ewenementem wsrod serwerow !

Pewnie myslicie ze bedzie trzeba byla wydac kase na IS .... i tu bylibyscie w bledzie poniewaz ... OTS posiada system moblizujacy graczy i po wbicu okreslonych lvl dostaje sie darmowe pkt !

http://memsoria.pl/p/v/free_points

Pondto na serwerze wystepuje duzo eventow ! ( odbywaja sie one codziennie o tych samych godzinach )

Demon Castle ! otwiera sie co 2h !

Run Event (na ktorym mozna wygrac cenne nagrody ) 

Zombie Event ! (Niech wygra najlepszy ) ! ... dodam ze jedna z nagrod z tego questa jest Runka z pkt do IS 

War Event. ( odbywa sie raz dziennie o godz. 21 , osoby ktora uczestnicza w evencie zostaja automatycznie podzieleniu na dwie grupy czerwona i niebieska . Tocza one miedzy sobie  boj o flagi na specjalnie skonstruowane  do tego zadania arenie. Nagroda dla zwycięskiej druzyny  jest Addon Doll na dowolny addon ktory sami mozemy wybrac. 

Na serwerze znajduje sie 93Questy oraz 63 taski ! Liczba ich stale rosnie ! 

Na serwerze znajaduje sie rowniez komendy po ktorych uzyciu postac zbiera nam z zabitego potworka to co chcemy (zbiera loot nawet z odleglosci )

Na Serwerze wystepuje NPC  u ktorego mozemy wykonywac misje ! za ktore otrzymujemy bardzo duzo EXPA ... 

Przykladowo ustawiamy autoloota na CC .. zbieramy 90 gi .. ( 1 gi = 100 cc ) i wymieniamy to na 7 mld ! expa

Z reszta wejdziecie Sami sie przekonacie ! 

Gdybys ktos wszedl i potrzebowal pomocy w grze ...w Expie/ badz questach pisac do 

Nie jestem soba to straszne / Wielki Knight ! 

Czekamy na Was ! MEMSORIA!

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

Nie podałeś wersji, nie dałeś ss, widać że pisane na szybko. Nie chce mi się wierzyć, że można odpalić kilka postaci z jednego konta :? Muszę sprawdzić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...