Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manga Naruto - Co sądzicie o tym co się teraz dzieje?

Ero-Sennin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jw.

Ja tak trochę niezbyt rozumiem.

Czarny Zetsu jest synem Kaguyi!?

Do tego Sasuke od początku swojej zemsty zamierzał zostać Hokage?(Info prosto od Kishimoto)

76561198057623849.png

Opublikowano

Strasznie przecudowane.. Że niby cała ta historia shinobi to była nie prawda, z tą kaguyią wątek.. Jak dla mnie to już jest przeciąganie.

Wogóle skąd czarny zetsu wziął się u boku madary ?

Opublikowano

Z tego co pamiętam to czarny zetsu umarł.. ale ogólnie podoba mi się to, że Naruto spotkał się z Dziadzią sześciu ścieżek, ale to z Kaguyiom mi się nie podoba :/

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Ogolnie jakies schenaty i wczesniej pokazane formy i idee upadły , dzieja sie niewyobrazalne rzeczy.

Ale ogladam z sentymentu .

Co do pytan , to czarny jest takjakby zrodzony z kagui , ale te słowa ze cała historia ninja jest na scenariuszu mnie rozjebała , bez kitu , ostry pojazd , jak po prawie 700 chapkach wyskakuje info ze wszystko co sie działo , było z gory zaplanowane przez moce ktorych wczesniej nie znalismy.

Dodakowo jestem ciekawy mocy kagujib , no i oczywiscie tej techniki , ktora musza uzyc N i S aby ja pokonac. ( mam na mysli te symbole na reku)

Bo jesli zrobia to tak , ze oni złapia sie za łapy i poleci jakis promien i koniec , to chyba jebne i bede udawał biedronke.

Opublikowano

Według mnie to zbyt szybko wszystko się dzieje, a pomysł że wszystko to zostało zaplanowane to już wgl..

Srednio mi się to podoba, widocznie autor nie miał już co dodać to dodaje mało zaplanowane gunwo......

Czerwone jest piękne! Kocham <3

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wszystko nieubłagania zmierza do końca i autor chce nam pozostawić jak najlepsze wspomnienia dodając na koniec długi art walki.

Opublikowano

NARUTO TO [ciach]

Jak mam zly dzień to sni mi sie Naruto, to jest mój [ciach] koszmar, Sakura czy tez Sasuke, najwieksze [ciach] jakie kiedykolwiek wyprodukowano na przestrzeni lat w branzy anime. Pierwsza serie wciągnałem dupą mając 15 lat ale gdy zaczela sie druga seria to od samego początku tylko jedyna myśl "wtf  im doing now" Wszystko staje sie coraz bardziej pogmatwane, coraz bardziej [ciach], nic nie mozna zrozumiec, w [ciach] wątkow jest NIEUKONCZONYCH, autor leci dalej a zostawia za sobą [ciach] historyjki majace nas zmylic a do tego wszystkiego  TO MOJA DROGA NINJA NIE PODDAM SIE ZOSTANE HOKAGE

Gdyby chociaż walki były dobre, gdyby COKOLWIEK BYŁO DOBRE, to dałbym te 2/10

o [ciach] wlasnie zdalem sobie sprawe ze nie odpowiedzialem na pytanie w topicu eee nie wiem co sie dzieje bo nie czytam xD

//Wyrażanie włąsnej opinii rozumiem, ale hurtowe wstawianie przecinków to przesada.

//Asp.

TDJIuac.png

XDD

Opublikowano

Nareszcie obito powiedzial cos madrego 

,, Wiem ze zostaniesz hokage naruto ,, 

To nie zmienia faktu ze przez niego jest wojna xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Naruto powinien się skończyć tak, że naruto i sasuke poświęcają swoje życie, żeby zabić tą całą kaguje 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Nie jest najgorzej, przynajmniej coś się dzieje, może i przesadzają z tymi całymi powiązaniami no ale cóż xD. Ja czekam już tylko na to co się stanie po tej wojnie.

Opublikowano

Wojna pewnie już ma z 15-20 % całej mangi... to mnie denerwuje. Wszystko olali w świecie naruto dla jakiejśc naciąganej historyjce o madara i nagle z dupy o kaguyi

XrgAYyk.png

Opublikowano

Nie jest najgorzej, przynajmniej coś się dzieje, może i przesadzają z tymi całymi powiązaniami no ale cóż xD. Ja czekam już tylko na to co się stanie po tej wojnie.

Konohamaru zostanie Hokage! 

Kisiel cos mowial ze ostatnia walka to bedzie naruto vs sasuke. Jezeli ktos czyta mange wie ze o tytul hokage. Ja bym najbardziej chcial zeby madara zostal hokage  xD 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Konohamaru zostanie Hokage! 

Kisiel cos mowial ze ostatnia walka to bedzie naruto vs sasuke. Jezeli ktos czyta mange wie ze o tytul hokage. Ja bym najbardziej chcial zeby madara zostal hokage   xD

Proof or...  Że ktoś chce nim być, to nie znaczy, że będzie walka. Równie dobrze mogła być gdy Hiruzen nim został(z Danzou), gdy Yondaime został(z Orochimaru). Takie historyjki, to pewnie z ołlajnów?

Opublikowano

Naruto zostanie hokage. Przynajmniej mi się tak wydaje. W sumie to ja nie widzę innego wyjścia xD Bo Sasuke odpada przez te problemy co sprawiał , Konohamaru za młody jeszcze na  ten tytuł.

Opublikowano

Naruto zostanie hokage. Przynajmniej mi się tak wydaje. W sumie to ja nie widzę innego wyjścia xD Bo Sasuke odpada przez te problemy co sprawiał , Konohamaru za młody jeszcze na  ten tytuł.

No a kto? Zakończenie bardzo tandetne, ale logiczne, przecież to anime nazywa się wkonću Naruto.W ogólę, jeżeli Naruto z kim walczy, nie ważne czy to będzie jakiś chunin czy Sannin to zawsze Naruto wygra.Obito mógł spokojnie pokonać kilkunastoosoby odział ANBU z Krii - Gakure, nie mając jeszcze Rinnengana a nie możesz sobie dać radę z Naruto (chuninem/jonniem?).Sasuke byłby lepszym hokage tak samo jak Madara czy Danzo, bo patrzy na świat bardziej realnie a nie utopiami takimi jak Hashirama czy Sarutobi.

Opublikowano

No a kto? Zakończenie bardzo tandetne, ale logiczne, przecież to anime nazywa się wkonću Naruto.W ogólę, jeżeli Naruto z kim walczy, nie ważne czy to będzie jakiś chunin czy Sannin to zawsze Naruto wygra.Obito mógł spokojnie pokonać kilkunastoosoby odział ANBU z Krii - Gakure, nie mając jeszcze Rinnengana a nie możesz sobie dać radę z Naruto (chuninem/jonniem?).Sasuke byłby lepszym hokage tak samo jak Madara czy Danzo, bo patrzy na świat bardziej realnie a nie utopiami takimi jak Hashirama czy Sarutobi.

naruto jest geninem, czyli nawet nie chuninem i joninem.

Naruto 1 sezon byl dobry jesli chodzi o anime, ale drugi taki sredni.. te fillery jeszcze..

XrgAYyk.png

Opublikowano

@pSlav To że Naruto jest chunninem czy jonninem nijak ma się do jego obecnej mocy. On przecież ma tryb mędrca a na dodatek moc kuramy i innych ogoniastych bestii. Dodatkowo ma część mocy mędrca sześciu ścieżek. Przecież teraz to Naruto bez wątpienia jest silniejszy od Obito.  

@Rhide Według mnie natomiast druga seria jest znacznie lepsza. 

Opublikowano

@pSlav To że Naruto jest chunninem czy jonninem nijak ma się do jego obecnej mocy. On przecież ma tryb mędrca a na dodatek moc kuramy i innych ogoniastych bestii. Dodatkowo ma część mocy mędrca sześciu ścieżek. Przecież teraz to Naruto bez wątpienia jest silniejszy od Obito.  

Masz rację, zapomniałem, ale to nie zmienia faktu, że anime robi się przez to przewidywalne.Powinno się nazywać np. "Shinnobi" bez jasno określonego głównego bohatera i przy każdej walce nie wiadomo byłoby kto zginie a tak to masz Naruto na, którego może rzucić się Madra i Obito a wynik i tak będzie wiadomy, bo przecież główny bohater musi przeżyć.

Opublikowano

@pSlav No wiadomo, że Naruto przeżyje. W końcu to shounen.  W obecnych wydarzeniach Obito i Madara już nie bierze udziału. Teraz liczy się tylko Kaguya - najsilniejsza postać w uniwersum Naruto. No a oni ( Naruto i Sasuke) ją pokonają jakby nigdy nic.

Opublikowano

Dlatego ja nie czytam mangii tylko oglądam samo anime dla samej walki postaci.Wiadomo, że pokonają tę Kaguye, można tylko podziwiać efektywność tej walki, potem Sasuke i Naruto stoczą bitwę przy tych pomnikach Madary i Hasharimy, Naruto wygra, ale pewnie nie zabije Sasuke.

Opublikowano

Nie prawda, że Naruto zawsze wygra. Pamiętasz jak Sasuke uciekał z wioski, a Naruto go gonił ? Co w ostatnich odcinkach Naruto przegrał z Sasuke ? Więc wszystko może się zdarzyć, wy próbujecie przewidzieć co się stanie i myślicie, że to jest oczywiste. Tak nie musi być. Może się zdarzyć coś odwrotnego do waszych oczekiwań ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Nie prawda, że Naruto zawsze wygra. Pamiętasz jak Sasuke uciekał z wioski, a Naruto go gonił ? Co w ostatnich odcinkach Naruto przegrał z Sasuke ? Więc wszystko może się zdarzyć, wy próbujecie przewidzieć co się stanie i myślicie, że to jest oczywiste. Tak nie musi być. Może się zdarzyć coś odwrotnego do waszych oczekiwań ;)

jeśli naruto lub sasuke, lub kakashi, lub sakura nie zginą to to anime będzie przewidywalne i słabe

XrgAYyk.png

Opublikowano

jeśli naruto lub sasuke, lub kakashi, lub sakura nie zginą to to anime będzie przewidywalne i słabe

Przecież mają moc podobną do Rinnegana. To już im pozwala używać tej techniki przywracania życia. Pytanie tylko czy tak zrobi autor, a nawet jeśli, to jak rozwiążą problem ze śmiercią po jej wykonaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...