Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manga Naruto - Co sądzicie o tym co się teraz dzieje?

Ero-Sennin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież mają moc podobną do Rinnegana. To już im pozwala używać tej techniki przywracania życia. Pytanie tylko czy tak zrobi autor, a nawet jeśli, to jak rozwiążą problem ze śmiercią po jej wykonaniu.

Dlatego to dla mnie naciągane. Byla wojna, a umarl tylko neji i ojciec nejiego wraz z ojcem ino

XrgAYyk.png

Opublikowano

Nie prawda, że Naruto zawsze wygra. Pamiętasz jak Sasuke uciekał z wioski, a Naruto go gonił ? Co w ostatnich odcinkach Naruto przegrał z Sasuke ? Więc wszystko może się zdarzyć, wy próbujecie przewidzieć co się stanie i myślicie, że to jest oczywiste. Tak nie musi być. Może się zdarzyć coś odwrotnego do waszych oczekiwań ;)

Przegrać może, ale ja mówię o śmierci, a to raczej niestety jest w 99.99% niemożliwe.Może Sasuke zabije Naruto, ale zapamięta sobie jego ideały, ideały Madary, Hasharimy, Itachiego i to jakoś połączy.

Dlatego to dla mnie naciągane. Byla wojna, a umarl tylko neji i ojciec nejiego wraz z ojcem ino

Umarło sporo randomowych Shinnobii.

Opublikowano

Przegrać może, ale ja mówię o śmierci, a to raczej niestety jest w 99.99% niemożliwe.Może Sasuke zabije Naruto, ale zapamięta sobie jego ideały, ideały Madary, Hasharimy, Itachiego i to jakoś połączy.

Umarło sporo randomowych Shinnobii.

nie obchodzą mnie jacyś randomowi :P Jak wydarzenia z mangi wejda do anime i anime sie skonczy to chyba obnize z 7/10 na 6/10. Ta wojna to najgorszy arc w naruto

XrgAYyk.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie obchodzą mnie jacyś randomowi :P Jak wydarzenia z mangi wejda do anime i anime sie skonczy to chyba obnize z 7/10 na 6/10. Ta wojna to najgorszy arc w naruto

Jeszcze zmarł ojciec Shikamaru :D

No cóż, Obito chyba zanim jeszcze umarł, użył Komui czy jakoś tak i dał Wiecznego Mangekyō Sharingan no i Kaguya straciła bodajże wszystkie wymiary.

Opublikowano

No cóż, Obito chyba zanim jeszcze umarł, użył Komui czy jakoś tak i dał Wiecznego Mangekyō Sharingan no i Kaguya straciła bodajże wszystkie wymiary.

Juz pisalem o tym ze tylko ojciec shikamaru, ojciec ino i neji. A tak to z tych wazniejszych nikt nie umarł. Ja wolę dramatyczne zakończenia. Co do mangi naruto to moim zdaniem schodzi na psy

XrgAYyk.png

Opublikowano

A Kakashi użył Susanoo. Wtf? Kakashi nic nie ma wspólnego z klanem Ucicha, a tu nagle perfect Susanoo...

sword_art_online_signature_by_tammypain-

Pomogłem?! Liczę na like! :)

Opublikowano

A Kakashi użył Susanoo. Wtf? Kakashi nic nie ma wspólnego z klanem Ucicha, a tu nagle perfect Susanoo...

Przecież Kakashi ma w jednym oku MS.Itachi też tworzył swoje Susanoo jednym okiem a drugim Amaterasu bodajże.

Opublikowano

Tak czytacie, że nie widzicie, co się dzieje. :P Obito zanim wyparował, to oddał mu moc swoich oczu.

Nie oddał, tylko teleportował się po śmierci do świata zywych i dał kakashiemu na jakis czas swoją moc xD 

Opublikowano

Nie oddał, tylko teleportował się po śmierci do świata zywych i dał kakashiemu na jakis czas swoją moc xD

A czym to się różni od tego, co napisałem?  :huh: W dodatku zdefiniuj to "na jakiś czas". Gdzie w mandze jest o tym mowa?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Od kreski momentami bolą mnie oczy. Oglądam anime bo mam wielki sentyment do niego. Moje dzieciństwo <3 ale umiera, przesadzone itd... no ale wiadomo - wszystko nie może być zawsze najlepsze, czyż nie? ... trochę mi się znudziło po tych wszystkich latach (teraz weszły inne, też nie najgorsze anime! .. szkoda tylko że większość z nich jest strasznie krótkich) ale jeszcze oglądam. Koniec anime pewnie za jakieś pół roku. Jeszcze z 20-25 odcinków chyba. Co do mangi to jeszcze zostały ostatnie 2 chapterki :3 

Opublikowano

A mi się tam podoba to co się dzieję(oglądam tylko anime).
Zdaje mi się, że Naruto przekona jakoś Obito, tak jak to zrobił z Nagato. 
Jeśli nie będzie tak, to go rozdupczą. Myślę, że Sasuke jakoś do tego się przyczyni, ale poniesie też przy tym klęskę. 
A na koniec Naruto wypupczy Hinatę. ;3 

Opublikowano

A mi się tam podoba to co się dzieję(oglądam tylko anime).

Zdaje mi się, że Naruto przekona jakoś Obito, tak jak to zrobił z Nagato. 

Jeśli nie będzie tak, to go rozdupczą. Myślę, że Sasuke jakoś do tego się przyczyni, ale poniesie też przy tym klęskę. 

A na koniec Naruto wypupczy Hinatę. ;3 

Chcialbym zniszczyc twoje marzenia , ale Obito sie nawrocił , narobił syfu , sto rzy zniekształcił prawa mangi a na koniec oddał oczy.

Dodatkowo aktualnie Naruto konczy sie szturchac z Uczicha

Opublikowano

Nagato dojrzał swoje błędy i zostawił resztę Naruto - tak nawrócił ze złej drogi .

Na temat Obito - dla mnie to pomylone i chore ;d  Cała ta wojna z Obito jest chora . Tak samo Sasuke dla mnie powinien zginąć już dawno . Jebne na cycki ,których nie mam jak manga skończy się wielkim happy endem gdzie sasuke przeżyje . ( tak jestem z mangą na bieżąco i wiem co się dzieje )

rmoiyq.png

Opublikowano

Nagato dojrzał swoje błędy i zostawił resztę Naruto - tak nawrócił ze złej drogi .

Na temat Obito - dla mnie to pomylone i chore ;d  Cała ta wojna z Obito jest chora . Tak samo Sasuke dla mnie powinien zginąć już dawno . Jebne na cycki ,których nie mam jak manga skończy się wielkim happy endem gdzie sasuke przeżyje . ( tak jestem z mangą na bieżąco i wiem co się dzieje )

Właśnie ta wojna ma pier***ony sens. :D 

Odzyskali Sasuke, marzenie Hashiramy o zjednoczeniu krajów właśnie się spełniło. ;] 

Ja się tam wku**wię jeśli ktoś zginie... xD Chociaż anime/manga dobrze by na tym wyszło/a. 

Sasuke chyba zginie(takie przeczucie). :D 

Opublikowano

Ta, zginie... Póki co, to stracili po ręce i wielkich przyjaciół przedstawiają.

Sztamp ponad wszystko.

Obydwoje przeżyją, jestem pewien. W nowym filmie będzie Naruto i Sasuke. Inaczej po co Kishimoto rysowałby również sasuke do nowego filmu.

Opublikowano

Obydwoje przeżyją, jestem pewien. W nowym filmie będzie Naruto i Sasuke. Inaczej po co Kishimoto rysowałby również sasuke do nowego filmu.

Sam zwiastun to jeden wielki spojler. 

W dodatku będą mieli nawet ręce...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...