Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

00555594616857074777.png

Informacje:

Serwer odpiera się na dość nietypowej fabule . Otóż każdy jego fan będzie mógł zarówno cieszyć rozwijaniem własnej wyspy, ale także wieloma nowymi elementami. Skomplikowany system rankingowy wysp, rozwijanie poziomu postaci na mob-arenie, walki pvp oraz tuzin nowych rozwiązań umila ci rozgrywkę na setki godzin. Gospodarka serwerowa stoi na naprawdę wysokim poziomie, a same diamenty to skarb na naszym serwerze. Nikt tutaj nie będzie wykluczony, ponieważ każdy gracz będzie mógł wejść na nasz serwer. Do tego wszystkiego niesamowita oprawa mapy serwera oraz pięknie wykonana strona. Naprawdę warto będzie się przyłączyć do społeczności Simple16.

Obsługa:

Na serwerze jest wszytko automatyczne, dlatego wszystkie jego opcje będą dostępne praktycznie w każdej chwili. Do tego wszystkie idealna instrukcja pod postacią zegarka w ekwipunku! Serdecznie zapraszamy!

Skład Administracji:

TheHirizo
Saletra
Gmanos
PoweredDragon
Fightless

Informacje o płatnych funkcjach:

Płatności SMS przyjmowane automatycznie przez system, który po otrzymaniu wpłaty daje graczowi wykupiona przez niego usługę. Przyjmujemy także przelewy, jednakże będą one dostępne po konsultacji z administratorem. W pierwsze dni cześć świadczonych przez nas usług będziecie mogli znaleźć za darmo w postaci kodu na naszej stronie internetowej

Pluginy:

Będą dostępne do wglądu w postaci komendy /plugins. Do tego autorskie skrypty oraz proste pluginy.

image.png

Opublikowano

Dodaj banner bo trzeba nawet do zapowiedzi :P
A co do serwer'a wejdę i zobaczę na 100% :)

Opublikowano

Mam nadzieje ze nie bedzie rozdawania itemów ;)

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

server brak lagow, brak dzieci, administracja odpisuje graczom. Swietny server !

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

@topic
-Serwer funkcjonuje teraz na wersji 1.7.2
-Poprawiono błędy

-Pracujmy nad misjami :)

Serdecznie zapraszamy. :)

@Edit

Z serwerem wracamy za pare minut, przepraszamy.

Opublikowano
Witam chcialbym przedstawic kilka informacji o tym serwerze jako ze zmusil mnie do tego pewien administrator  Gmanos  :)

Serwer moze wygladac na calkiem porzadny i calkowicie pozbawiony bledow z ogarnieta administracja ... Niestety taki nie jest 

1. Administracja na tym serwerze jest calkowicie zle dobrana pomijajac jakiekolwiek granice wiekowe i odpowiedzialnosc

a) Moderatorzy sa kompletnie niezorganizowani nie znaja podstawowych informacji o serwerze jak i nie maja kontaktu do wlasciciela

B) Prawie nigdy nie ma nikogo z administracji jesli juz sa to o poznych godzinach 

c) Kazdy problem najpowazniejszy obracaja w zart po czym kompletnie go ignoruja 

d) Ciagle kontrole skrzyn jakby kazdy na serwerze byl chiterem i oszustem

e) admini banuja za brak dowodow  :)

f) Brak zaufania miedzy soba u administracji

g) Brak kultury wzgledem graczy

Ehh mozna tak jeszcze dlugo ale sa ciekawsze tematy niz administracja ktora powinna zostac zmieniona ( zwlaszcza moderatorzy )

2. Bledy i powazne zaniedbania

a) Administacja nie wlaczyla netheru poniewaz ktos zle ustawil tam premissions i teraz nikt nie moze tam przebywac

B) Ceny w sklepie sa absurdalne w sklepie nie ma niektorych podstawowych rzeczy

c) Ogromne lagi po godzinie 20 poniewaz administracja wtedy probuje walczyc z lagami ... Wiec jesli jestes nocnym markiem nie pograsz sobie 

d) Serwer mial wielka ilsoc bugow na poczatku przez co gracze zdobywali itemki

e) Przez jakis czas mozna bylo wyjsc na normalna mape...

f) Mozna bylo kopiowac itemy

g) Co najgorsze bylo pelno cziterow...

h) Wielu graczom zniknely itemki przez co wielu zrezygnowalo z gry ( nikt nie dostal slow wyjasnienia )

i) Dostalem 2 razy kicka i ostrzezenie od moderatora za to ze zglosilem bug i krzyczalem na niego ze stracilem itemki 

Moim zdaniem serwer przez moderatorow szczegolnie posypie sie w szybkim czasie  :)

Juz w tym momencie widac ze duza ilsoc graczy przestala grac przez bugi i znikajace itemy 

No coz czekam na zmiane moderatorow a na chwile obecna NIE POLECAM!

Ze szczegolna dedykacja dla adminow :)

Pozdrawiam Aridion :*

Zostalem zbanowany przez admina o ten komentarz tutaj pokaze jeszcze kilka ciekawych screenow o kulturze wlasciciela  :)

Ohh edit zostalem zbanowany za wszelkie mozliwe cheaty tylko ze ... hmm nie ma zadnego dowodu na to ze jakichkolwiek cheatow uzywalem jesli sa to prosze je tutaj przedstawic jesli nie czekam na unban  :)

Ohh kolejny edit Zostalem zbanowany za to ze tutaj i na innym forum powiedzialem ze sprawdzano mi skrzynie 7 razy w ciagu dnia a na serwerze jest to surowo zakazane ... Tylko ze na serwerze nei powiedzialem o tym ani slowa  :) Rzecz jasna ta absurdalna zmiana powodu bana jest oczywista nie ma zadnych dowodow na to ze uzywalem cheatow  :) Zostalem zbanowany za to ze najechalem na kolege admina za to ze on uzywa cheaty  :)

Jako ze komus przeszkadzalo zdjecie od znajomego w ktorym bylo widac tracers musialem je usunac  :) To ze tepalem sie na home albo is home bylo spowodowane tym ze ja oskarzalem kolege admina albo brata a admin oskarzal mnie poniewaz musial na kogos zrzucic wine  :) Jesli masz jakies dowody ktore oskarzaja MNIE to czekam  :) Pokaz mi screen na ktorym cheatuje albo mnie unbanuj  :)

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...