Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Simple16

Gmanus12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli będą takie same tematy prosze administracje o usunięcie ich

Simple16

Uwaga:

Banner może się bugować!

image.png

1385304711-U691595.pngTyp serwera: : SkyBlock

1385304711-U691595.pngRodzaj serwera: : Dedykowany

1385304711-U691595.pngSloty: 50

1385304711-U691595.pngIp: 185.38.249.9:5111 (A przez dire conect: simple16.cubehost.pl)

1385304711-U691595.pngPotwory: Tak

1385304711-U691595.pngZwierzęta: Tak

1385304711-U691595.pngPvP: Tak (na arenie)

1385304711-U691595.pngPremium: Nie

1385304711-U691595.pngNether: Tak

1385304711-U691595.pngBialaLista: Nie

Dodatkowe Informacje:

Możecie zapytać co wyróżnia nasz serwer spośród innych SkyBlocków ? Są to oczywiście nasze autorskie minigry, dzięki którym czas spędzony na serwerze zostanie umilony. Wartą uwagi graczy jest mini gra o nazwie Archer-Arena. Polega ona na tym, że każdy gracz przynosi na arene swój łuk, lub może go kupić w lobby gry, za punkty, które zdobędzie zabijając innych graczy lub ich raniąc. Posiadamy również znaną wam mini grę, mianowicie survival games, tutaj nie trzeba opisywać na czym ona polega. Ale zraz, zaraz mówimy o serwrze SkyBlock, nie MiniGames, więc kolejnym dodatkiem umilającym wam grę jest to system dropu, wszystkie dropy z stone i cobblestone znajdują się na serwerze pod komendą /drop. Zapomniałem dodać, że "wizytówką" naszego serwera są autorkie stoiska, więcej informacji na ten temat znajdziecie na serwerze.

A oto kilka screenów z naszego serwra:

Główny Spawn

933551403551579764580.png

Stoiska
332061403551580764580.png
Sklep Vip'ów
463291403551580764580.png
Parkour
258331403551580764580.png
Łowisko
938221403551581764580.png
Opublikowano
Witam chcialbym przedstawic kilka informacji o tym serwerze jako ze zmusil mnie do tego pewien moderator ( QenTeS ) :)

Serwer moze wygladac na calkiem porzadny i calkowicie pozbawiony bledow z ogarnieta administracja ... Niestety taki nie jest 

1. Administracja na tym serwerze jest calkowicie zle dobrana pomijajac jakiekolwiek granice wiekowe i odpowiedzialnosc

a) Moderatorzy sa kompletnie niezorganizowani nie znaja podstawowych informacji o serwerze jak i nie maja kontaktu do wlasciciela

B) Prawie nigdy nie ma nikogo z administracji jesli juz sa to o poznych godzinach 

c) Kazdy problem najpowazniejszy obracaja w zart po czym kompletnie go ignoruja 

d) Ciagle kontrole skrzyn jakby kazdy na serwerze byl chiterem i oszustem

e) admini banuja za brak dowodow :) 

f) Brak zaufania miedzy soba u administracji

g) Brak kultury wzgledem graczy

Ehh mozna tak jeszcze dlugo ale sa ciekawsze tematy niz administracja ktora powinna zostac zmieniona ( zwlaszcza moderatorzy )

2. Bledy i powazne zaniedbania

a) Administacja nie wlaczyla netheru poniewaz ktos zle ustawil tam premissions i teraz nikt nie moze tam przebywac

B) Ceny w sklepie sa absurdalne w sklepie nie ma niektorych podstawowych rzeczy

c) Ogromne lagi po godzinie 20 poniewaz administracja wtedy probuje walczyc z lagami ... Wiec jesli jestes nocnym markiem nie pograsz sobie 

d) Serwer mial wielka ilsoc bugow na poczatku przez co gracze zdobywali itemki

e) Przez jakis czas mozna bylo wyjsc na normalna mape...

f) Mozna bylo kopiowac itemy

g) Co najgorsze bylo pelno cziterow...

h) Wielu graczom zniknely itemki przez co wielu zrezygnowalo z gry ( nikt nie dostal slow wyjasnienia )

i) Dostalem 2 razy kicka i ostrzezenie od moderatora za to ze zglosilem bug i krzyczalem na niego ze stracilem itemki 

Moim zdaniem serwer przez moderatorow szczegolnie posypie sie w szybkim czasie :)

Juz w tym momencie widac ze duza ilsoc graczy przestala grac przez bugi i znikajace itemy 

No coz czekam na zmiane moderatorow a na chwile obecna NIE POLECAM!

Ze szczegolna dedykacja dla QenTeS (moderatora) 

Pozdrawiam Aridion :*

Zostalem zbanowany przez admina o ten komentarz tutaj pokaze jeszcze kilka ciekawych screenow o kulturze wlasciciela :)

Ohh edit zostalem zbanowany za wszelkie mozliwe cheaty tylko ze ... hmm nie ma zadnego dowodu na to ze jakichkolwiek cheatow uzywalem jesli sa to prosze je tutaj przedstawic jesli nie czekam na unban :)

Ohh kolejny edit Zostalem zbanowany za to ze tutaj i na innym forum powiedzialem ze sprawdzano mi skrzynie 7 razy w ciagu dnia a na serwerze jest to surowo zakazane ... Tylko ze na serwerze nei powiedzialem o tym ani slowa :) Rzecz jasna ta absurdalna zmiana powodu bana jest oczywista nie ma zadnych dowodow na to ze uzywalem cheatow :) Zostalem zbanowany za to ze najechalem na kolege admina za to ze on uzywa cheaty :)

Jako ze komus przeszkadzalo zdjecie od znajomego w ktorym bylo widac tracers musialem je usunac :) To ze tepalem sie na home albo is home bylo spowodowane tym ze ja oskarzalem kolege admina albo brata a admin oskarzal mnie poniewaz musial na kogos zrzucic wine :) Jesli masz jakies dowody ktore oskarzaja MNIE to czekam :) Pokaz mi screen na ktorym cheatuje albo mnie unbanuj :)

To napisal do mnie :)

post-439943-0-28472300-1403716447_thumb.png

A gdy powiedzialem ze nie ma szacunku do moich rodzicow powiedzial... 

post-439943-0-76434600-1403716470_thumb.png

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

@Edit

1. Wypisane poniżej punkty zaprzeczają, że administracja jest źle dobrana...

a)

- Każdy z moderatorów ma kontakt do właściciela i ponadto każdy mod i admin mają siebie w kontaktach.

- Nigdy nie ma ? Ja na serwerze siedze prawie 24/7

c) W żart ? Wszystkie problemy zostały rozwiązane, nawet jeżeli zostały zmienione w żart

d) Nikt nie sprawdzał twoich skrzyń, kiedyś ja przyszedł i obserwowałem ciebie co ty wyczyniasz a przez przypadem otworzyłem skrzynke. A poza tym administracja ma prawo sprawdzić czyjąś skrzynke czy nie ma itemów danych przez jakiegoś adma lub czegoś podobnego.

e) Nie ma tego punktu, widzę że słabo u ciebie z znajomością alfabetu

f) Podaj tego przykład. Ja znam hiriza od 2 lat i moge mu zaufać, a on mi w innym przypadku nie dostałbym hasła do kosnolii

g) Że czasami zdarzy się napisać wulgaryzm to nie jest brak kultury. Ty nigdy nie użyłeś wulgaryzmu ? Bardzo w to wątpie

2.Błędów i zaniedbań już nie ma od dawna... Nawet gdy jeszcze ty grałeś poprawiliśmy wszystkie błedy

a)

- Nether nie ma być ciągle włączony. A poza tym co chcesz robić w netherze ?

- Ceny jeszcze za czasów kiedy ty grałeś zostały zredukowane...

c) Po 20 ? Aktualnie kiedy to pisze jest godzina prawie 22 i na serwerze w ogóle nie ma lagów

d) Zgadzam się na początku, ale gracze przez to nie zdobywali itemkow "nielegalnie"

e) I w czym to przeszkadzało ? Gracze i tak nie brali nic stamtąd

f) Nie, nie można było

g) Wymień mi pare... Uważałeś że gracz o nicku Wexusin to cheater, sprawdziłem go i nic się nie okazało... Grał na zwyczajnym minecraft'cie

h) Podczas tego incydentu kiedy zniknęły itemy grało 3 osoby włącznie z tobą... Serwer za dużo graczy nie stracił

i) Dostałeś ostrzeżenie za coś innego i ty wiesz za co...

Tak jak już wspominałem bardzo wątpię że ty nigdy nie obraziłeś kogoś w jakiś sposób lub nigdy nie zdarzyło ci się użyć wulgaryzmu

Tu dodaje zdjęcie które usunąłeś

Mówiłeś, że to od twojego kolegi, kiedy cie na serwerze sprawdzałem, nie robiłeś ssów jak ci kazałem tylko szedłeś na /is home lub /home, teraz się wytłumacz dlaczego bałeś się robić ssy

Tak jak wspominałem widać przekleństo, ale nikt nie jest idealny i każdy używa wulgaryzmów to był jednorazowy incydent, więcej się nie powtórzy

668361403986110764580.png

Opublikowano

Polecam serwer.

Aktywna i miła administracja.

Kultura na chacie.

Dobra ekonomia.

Różne minigry dzięki czemu nie nudzi się szybko gra. ^^

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...