Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa nidalee.

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postać ta dostała sama w sobie nerfy, ale nie wiem co riot kombinuje ale widać że postać będzie robiła głównie dmg (ap) z trapów wystarczy zobaczyć nowy przelicznik ap, i wszystko jasne.

Nidale off tank? 

sądzę że taki build można tej postaci łatwo counter inna postacią i to bardzo łatwo ;)

Także ci którzy wypowiadają się na temat nidale off tank to chyba nie mają pojęcia o tej grze ;p

To ty chyba Serapha z CLG nie widziałeś jak grał.

Opublikowano

Polepszyli i osłabili, ogólnie podoba mi sie nerf na szerokość włóczni, dzięki temu gra przeciw niej jest easy ;]

Ofc. Dzieki temu " nerfowi " latwiej trafiac pomiedzy minionami ;)

Ogolnie to jest duzy Buff dla niej, teraz zrobi wiecej w Tf niz kiedys, Rito zmienia wszystkie podobne postacie i z tym musimy sie liczyc.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Już tyle razy grałem z przeciwko ad nidalee na topie to nie miała żadnych szans olaf,trynda,jax nawet teemo dał jej radę :) Dla mnie to jest słaba postać teraz

Ludzie dopiero uczą się tym grać, jax to faktycznie mocny pick na nią, ale jeśli ktoś naprawdę jest ogarnięty jest w stanie nią uwalić 90% toperów :)

­azYIWDl.png

Opublikowano

Już tyle razy grałem z przeciwko ad nidalee na topie to nie miała żadnych szans olaf,trynda,jax nawet teemo dał jej radę :) Dla mnie to jest słaba postać teraz

http://www.lolking.net/summoner.php?region=eune&summoner_id=23450634#matches

Na razie masteruję ją ale łatwo zniszczyłem taką Riven i Irelie. Tak wiem, słaba farma ale w goldzie wolę chodzić z teamem i co jakiś czas podłapać z jungli lub jakiś drake (np. w tej grze z Riven wzięliśmy wszystkie dragony) 

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...