Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Status BoLa, Lista najprzydatniejszych skryptów, BOL ze skryptami VIP i FREE oraz Jak wgrać skrypty SAC?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 517
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3487314043097651122358.png

Obowiązkowo przeczytaj to: http://www.mpcforum.pl/topic/1237795-bot-of-legends-najczestsze-pytania-oraz-odpowiedzi/

Nie będziesz mieć wtedy żadnych problemów! :)

FREE user musi pamiętać o:
- BoL widzi tylko 5 skryptów!
- Zostało dodany każdy skrypt dla każdej postaci oraz niektóre pluginy SAC

Paczka skryptów dla FREE usera, zaktualizowany BoL ( bez żadnych błędów ) wraz z najlepszymi skryptami!

DOWNLOAD   UPDATE POD PATCH 4.13
SKAN

VIP musi pamiętać o tej rzeczy:

- W folderze nie ma umieszczonych żadnych zcrackowanych skryptów ;)!
DOWNLOAD  UPDATE POD PATCH 4.13
SKAN

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Dla free userów tylko to:

8847314042140801122358.png

Najlepsze skrypty do carrowania, a jak chciałbyś inne to na pierwszej stronie można znaleźć listę.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Dzięki temu można odpalić skrypty które używają tego libu..

Nie tylko, również daje orbwalking, harass czy farmienie ;).

## Został dodany BoL VIP folder wraz ze skryptami! ##

@Silver™

Wybierz:

Shift>Cassiopeia jakaś tam>Poszukaj opcji z przestawieniem prodiction na prediction.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Pewne pytanie, czy da się mieć więcej niż 5 skryptów w darmowej wersji "BOLA"...?

Opublikowano

Pewne pytanie, czy da się mieć więcej niż 5 skryptów w darmowej wersji "BOLA"...?

Jak poszukasz po chińskich/wietnamskich forach tak.

Opublikowano

Jak poszukasz po chińskich/wietnamskich forach tak.

EHM?

Jak pierwszy złamiesz te zabezpieczenie to gratuluje.

jak zrobic zebym w tej twojej paczce mogl miec wiecej niz 5 custom skryptow bo nie moge do vayne wybrać

Jest napisane.

- BoL widzi tylko 5 skryptów, więc najlepiej zostaw sobie 3 ( Evadeee, ExtraHud oraz SAC:Revamped i 1 skrypt do postaci a reszte schowaj i zmieniaj - zależy jakim championem akurat będziesz grał )

f1a327ea2f.png

Opublikowano

I jak już mam pobrane te skrypty to jak je włączyć i mam coś klikać pod czas gry ?

Jeśli chcesz jakiś skrypt włączyć to zaznaczasz go ptaszkiem w custom scripts albo BoL mods.

btw. BoL nie działa.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Postarałeś się, wielki szacunek, że chciało Ci się to robić :) Właśnie zasysam paczuszkę free BoL'a, zobaczymy po 7-mym jak to będzie :)

// Poszedł dzisiejszy limit ;P

Take it easy my friend

Opublikowano

Można wiedzieć co dają poszczególne skrypty ? Evadeee, ExtraHud oraz SAC:Revamped ? Bo nie wiem czy muszę mieć wszystko zaznaczone + np. skrypt do cassio czy wystarczyłoby np. zaznaczyć jeden z tych skryptów.

Opublikowano

(ZDJĘCIE W LINKU)

Będzie to działało dobrze czy nie ? Bo dopiero jutro będę mógł sprawdzić jak będzie ta wersja free ... Bo nie wiem czy musiałem tak zrobić czy inaczej.. Widać na dole, że w common dałem skrypt do cassio... Zamieniłem nazwę z CassiopeiaDuCouteau.lua na to SidasAutoCarryPlugin - Cassiopeia.lua i wrzuciłem do common, a w scripts tak jak widać zostawiłem tylko SAC Revamped.lua, bo nie wiem do czego te Evadeee i ExtraHud, więc nie uruchamiałem ;)

https://imageshack.com/i/nlovnvj

Opublikowano

Można wiedzieć co dają poszczególne skrypty ? Evadeee, ExtraHud oraz SAC:Revamped ? Bo nie wiem czy muszę mieć wszystko zaznaczone + np. skrypt do cassio czy wystarczyłoby np. zaznaczyć jeden z tych skryptów.

Evade unika ataków przeciwnego gracza, sac farma orbwalking itd. a skrypt do postaci i tak musisz dorzucić żeby castował combo. 

Opublikowano

https://imageshack.com/i/n1szr4j

Takie coś będzie dobrze ? Będzie chodzić ? Co bym musiał grzebać w menu, jak obsługiwać tego skrypta itd. ? ..

Tak, tylko po co Ci SAC:Revamped z SAC Cassiopeia jak masz już skrypta do Cassiopei? ( CassiopeiaDuCouteau ).

Jeśli chodzi o ustawienia to pod klawiszem shift szukasz skrypta i go konfigurujesz.

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...