Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Asheria.pl

Drison

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Totalna załamka chyba już 20 taki serwer na rynku w przeciągu 3 miesięcy.

Życzę szybkiego upadku tak jak wy życzycie sobie szybkiego zarobku.

Opublikowano

Totalna załamka chyba już 20 taki serwer na rynku w przeciągu 3 miesięcy.

Życzę szybkiego upadku tak jak wy życzycie sobie szybkiego zarobku.

Kto tu sobie życzy zarobku? To nie jest komercyjny serwer.

Nie ma to, jak życzyć komuś niepowodzenia, samemu niczego nie osiągając.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Stawianie harda na wakacje bez dobrej reklamy jest jak skok z mostu. ;)

Zgadzam się z Twoją wypowiedzią.

Otóż dobra reklama będzie realizowana już wkrótce :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

A ja się pytam na c**j wy te jebane hardy robicie ? Myślicie, że będziecie mieli w c**j dużo luda tak jak na balmorze albo ravii ?? Chuja... Teraz na każdym hradzie max gra 20 osob i serwer jest szybko zamykany. Brakuje serwera typowego 4funa gdzie jest 20 broni i zbroi dla kazdej klasy ulepsacze to są perły na każdą bron a 250 lvl wbijesz w 2 dni... Ogarnijcie te dupska z tymi hardami plz bo rzygac mi się chce!

co k***a !? 19k wyświetlen przy 13 urserach !? Nabijacie wyświetlenia i już wiadomo jaki ten serwer a tak pozatym co u was jest nowego niż na innych serwerach ?

Opublikowano

A ja się pytam na c**j wy te jebane hardy robicie ? Myślicie, że będziecie mieli w c**j dużo luda tak jak na balmorze albo ravii ?? Chuja... Teraz na każdym hradzie max gra 20 osob i serwer jest szybko zamykany. Brakuje serwera typowego 4funa gdzie jest 20 broni i zbroi dla kazdej klasy ulepsacze to są perły na każdą bron a 250 lvl wbijesz w 2 dni... Ogarnijcie te dupska z tymi hardami plz bo rzygac mi się chce!

co k***a !? 19k wyświetlen przy 13 urserach !? Nabijacie wyświetlenia i już wiadomo jaki ten serwer a tak pozatym co u was jest nowego niż na innych serwerach ?

Chcesz 4funa, to sobie go zrób i na nim graj.

Będzie grać na pewno więcej, niż 20 osób, o których wspomniałeś w swojej wypowiedzi.

Nawet, jeśli będzie grać 100 osób, to serwer stać będzie.

Nikt z teamu nie nabija wyświetleń - napisałem to już wyżej, więc podkreślę to raz drugi.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Takich serwerów jakich ty chcesz jest dość dużo,tylko są one stare np. Pandora.Ja właśnie szukałem dobrego harda i aktualnie widziałem dwa,ale po obejrzeniu filmów na ich temat,odechciało mi się grać.Na hardzie nie ma być nowości bo taki jest zamysł. hard = classic.

Opublikowano

Takich serwerów jakich ty chcesz jest dość dużo,tylko są one stare np. Pandora.Ja właśnie szukałem dobrego harda i aktualnie widziałem dwa,ale po obejrzeniu filmów na ich temat,odechciało mi się grać.Na hardzie nie ma być nowości bo taki jest zamysł. hard = classic.

Na pandorze nie wbije w 2 dni 250 lvla, na pandorze nie tylko trzeba perły. I nie ma 20broni i mała różnorodność jest na pandorze.

Opublikowano

Chyba Cię kolego odbyt szczypie, 4fun tak jak serwery Easy to gówno. Sens gry zaczyna się od Medium. 

Opublikowano

Za mało dungów a tak to nawet okey ;)  brakuje np wiezy wygnacow i jakiegos innego wysoko lvlego .

105 poziom spokojnie wyexpisz na dostępnych dungach/mapach.

Zresztą po co dyskutować i nabijać wyświetlenia skoro i tak wiadomo że 300 osób on-line to ten serwer nie zobaczy.

Już wcześniej wyraziłeś swoją opinię, z resztą bez uzasadnienia, więc swoje zadanie wykonałeś.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Autorzy serwera na pewno wzorowali się na R@vii. Nie zagram ale mimo tego powodzenia.

Pewność, czy autorzy serwera wzorowali się na Ravii, możesz mieć dopiero wtedy, gdy wejdziesz na serwer :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Znowu bot do nabijania wysw , to juz sie robi żałosne...

Gdybyśmy mieli jakiegokolwiek bota do nabijania, to przypuszczam, że byłoby już ze 100 tys. wyświetleń, a od wczoraj z ok. 19000 wyświetleń jest zaledwie 20000.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...