Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Damski bokser, zwykły frajer?

jasieeks™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

583071403196847967695.jpeg

Dobre dobre podoba mi się jutro jadę do papierniczego plakat jebnąć, myślałem że na kwejku same gówna dla podstawówki, a tu jednak są rozsądne obrazki.

Tylko trochę nie na temat

NJxbd4x.png

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widze wszyscy bohaterzy internetu, gimbaza i wielcy licealisci, a w razie czego zgarneli by strzala od takiego typa w pysk i gleba. 

Przeciez typ czlowieka, ktory bije kobiete by was polamal jak patyki :D

Opublikowano

Wy oczywiście odpalilibyście silne ciało, wpadli w grupę dresów i rozjebali wszystkich na duchowe c'nie ?

No dalej wojownicy, kupujcie bilety do Holandii i lećcie ich "zmasakrować"

Osobiście uważam, że kobiet nie powinno się bić, ale każdy ma prawo ma samoobrony.

Gdyby wyskoczyła na was panienka z nożem, to wątpię czy byście w pokojowy sposób się bronili.

- Kochanie, proszę nie wbijaj mi tej kosy pod żebra.

- Droga pani, tu jest mój portfel, pin do karty i telefon, proszę nie wbijać mi tego noża w brzuch.

Popieram w stu procentach @arko - nie zmienia to oczywiście mojego podejścia do takich sytuacji, ale nie zawsze jest możliwość aby kogoś 'uratować' od czegoś takiego. Skąd wiesz czy laska nie obłoży Cię po tym jak ją rzekomo 'uratowałeś' od jej chłopaka i nie zwyzywa Cię od kretynów, bo przyłożyłeś właśnie jej facetowi? Nie wiesz. Rozumiem postawię bohaterską w takich sytuacjach, ale tylko wtedy gdy oprawcą nie jest ktoś wyższy od Ciebie o pół metra, widocznie silniejszy. Na takie aspekty przy takich sytuacjach trzeba zwracać uwagę.

Widze wszyscy bohaterzy internetu, gimbaza i wielcy licealisci, a w razie czego zgarneli by strzala od takiego typa w pysk i gleba. 

Mylisz się. Nie wszyscy są napakowanymi mięśniakami. ;)

Opublikowano

A co to za różnica kobieta a mężczyzna? 

To rozumiem, że jak kobieta okradnie Cie i będziesz musiał jej zajebać cepa (bo ma broń typu nóż) to jej nie jebniesz bo jest kobietą? Żenada. 

Nie wiem co na tym filmie było bo jest skasowane ale to taka sama sytuacja. Kobiety są często wkurwiające z tymi swoimi "okresami", że jak tu się nie zdenerwować.

Wiadomo, bić nie warto bo to nic nie da. Ale wkurza mnie te XIX wieczne myślenie "dżentelmenów" że jak jest się kobietą to ma się immunitet od dostania po pysku :)

Opublikowano

Bardzo dobrze!

W końcu jest równo uprawnienie a morda nie szklanka

Jak jesteś mężczyzną to szanujesz kobietę bez względu na równouprawnienie i inne głupoty ;)

Kobieta to kobieta i mi tu nie pierdolcie bo szacunek sie jej nalezy, po za tym jak takie koksy to niech taka kose sprzedadzą jakiemuś dresowi a nie dziewczynie ;)

Pomijając fakt ze z postury to byl patyk :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...