Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Damski bokser, zwykły frajer?

jasieeks™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Realnie oceń swoje szanse przeciwko grupie 5 typów.

Nic byś nie zrobił, chyba że jesteś jakimś super wojownikiem.

Gdybyś dobrze znał teren i miał dobrą kondycję, to mógłbyś spróbować odwrócić ich uwagę, ale jaką masz pewność, że wszyscy zostawią swoją ofiarę i polecą za tobą ?

Równie dobrze trzech może pobiec za tobą, a dwóch dalej będzie robić swoje.

Znajdź mi rozwiązanie, w którym jest happy ending dla ratującego i dla ofiary. Być może coś uda się wymyślić.

Trzeba racjonalnie ocenić sytuację i w zależności od naszej oceny zareagować. Jeżeli wiedziałbyś, że nie masz szans to idziesz po pomoc i ew. próbujesz krzykiem ich odpędzić jeżeli umiesz szybko biegać.

A w normalnym kraju wyciągasz broń i rozstrzeliwujesz ścierwo. 

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdybyś dobrze znał teren i miał dobrą kondycję, to mógłbyś spróbować odwrócić ich uwagę, ale jaką masz pewność, że wszyscy zostawią swoją ofiarę i polecą za tobą ?

Znajdź mi rozwiązanie, w którym jest happy ending dla ratującego i dla ofiary. Być może coś uda się wymyślić.

podchodzisz i robisz im loda, po chwili wyciągasz glocka i nóż jednemu nożem innego glockem bierzesz ofiare i zaczynasz uciekać

<>

Opublikowano

Trzeba racjonalnie ocenić sytuację i w zależności od naszej oceny zareagować. Jeżeli wiedziałbyś, że nie masz szans to idziesz po pomoc i ew. próbujesz krzykiem ich odpędzić jeżeli umiesz szybko biegać.

A w normalnym kraju wyciągasz broń i rozstrzeliwujesz ścierwo. 

W "normalnym kraju" jest duże prawdopodobieństwo że napastnik również ma broń.

Są miejsca i sytuacje w których można być bez szans.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Przeglądając Facebooka znalazłem taki film.

Dla mnie ten gość jest zwykłym ch*jem, jak można uderzyć dziewczynę?

https://www.facebook.com/photo.php?v=956121467747091&set=vb.247695898589655&type=2&theater

https://www.youtube.com/watch?v=Fiyw5DnsJy4

1:56 tutaj masz poradnik gdybyś jeszcze nie wiedział.

Zajebać lasce można tak samo jak psu, kotu, człowiekowi, w worek treningowy etc.

Według mnie uderzenie kobiety np. z pięści powinno się karać złamaniem (najlepiej otwartym) owej kończyny.

Póki oczywiście to jest kobieta, uderzenie feministki powinno być tak samo postrzegane jak uderzenie mężczyzny, w końcu na ich własne życzenie.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Czyli nie negujesz mojej wypowiedzi i byś się wyjebał albo przyglądał hmmm ?

Może mnie wychowano w innym świecie, zawołał bym innych ludzi, krzyczał coś na pewno bym nie zostawił dziewczyny okładanej przez kilku p****ów.

Dla mnie to jest chore co wy tu piszecie.

NJxbd4x.png

Opublikowano

część z was widząc to co się tam zdarzyło i tak  by odeszła z uśmiechem na twarzy, bez jakiejkolwiek reakcji  :)

zasada jest jedna - kobiety się nie bije. Uderzenie kobiety to coś, co na zawsze sprawi, że przestajesz być facetem.

ps. c**j w dupe tym pedałom, powinni ich spalić

"będę rozjeżdzał wam serca na dwudziestu calach"  B)

Opublikowano

część z was widząc to co się tam zdarzyło i tak  by odeszła z uśmiechem na twarzy, bez jakiejkolwiek reakcji  :)

ps. c**j w dupe tym pedałom, powinni ich spalić

I do tego zgwałcić i zabić na śmierć!

0VPaRnd.png

Opublikowano

Dobry ziomx należało się jej :]

Poza tym tekstu typu: "No jeszcze trochę i go by pobiła" mijają się z celem filmik przypominał bardziej ubój niż pojedynek.

Opublikowano

"Wszystko co oddajesz kiedyś wraca" ;) nawet nie wiecie, ile w tym prawdy.

Dziewictwo nie wraca....

@topic Gnojom się popierdzieliło w głowach...

Opublikowano

Dobry ziomx należało się jej :]

Poza tym tekstu typu: "No jeszcze trochę i go by pobiła" mijają się z celem filmik przypominał bardziej ubój niż pojedynek.

To nawet nie jest śmieszne ale żałosne co napisałeś.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Zależy.

IMO jesli zdradziła chociaz raz to bilbym brawo z kierowca autobusu. Nalezy sie. 

Natomiast jesli jest feministka i zaczela pierwsza tez bym ją uderzył bo równouprawnienie.

W kazdej innej sytuacji nie uderzylbym kobiety.

Nie ogladalem filmiku - wyrazam swoje zdanie o "damskich bokserach".

Opublikowano

No tak jezu ludzie, jeśli coś by zagrażało naszemu życiu to jasne ale ta dziewczyna nic mu nie zrobiła, była przypadkową osobą, która po prostu szła! Co wy też k***a podchodzicie do dziewczyny w mieście i zwalacie ją z nóg a potem okładacie?

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Czyli nie negujesz mojej wypowiedzi i byś się wyjebał albo przyglądał hmmm ?

Może mnie wychowano w innym świecie, zawołał bym innych ludzi, krzyczał coś na pewno bym nie zostawił dziewczyny okładanej przez kilku p****ów.

Dla mnie to jest chore co wy tu piszecie.

2 w nocy wracasz lasem do domu 3 typów z gnatami bije dziewczynę.

Pewnie byś się zlał i uciekał w 2 stronę.

Ja i @arko chcemy Ci uświadomić że nie mówimy ci o biciu laski godzina 15 środek miasta bo wtedy to wiadomo.

Jak masz sytuację z jednym rozważnym wyjściem uciekasz a nie kusisz los.

Dla mnie chora jest bezmyślność bo co byś zrobił bohaterze wołałbyś pomoc która i tak nie nadejdzie?Zamiast sklepać jedną osobę sklepali by już dwie.

Fakt.Masz jakąś szanse pomóc to pomagasz ale nie rzucasz się z motyką na słońce.

Opublikowano

Tu nie chodzi o to, że kobiety się nie bije, nie powinno się bić osoby, która nie potrafi się obronić. Jakby na tym filmiku była jakaś ciota to byście napisali - "Dobrze mu tak, zasługuje, jak jest ciotą to niech wie, ze będzie dostawał wpierdol", a jak kobieta to od razu, że nie można bic. Leżącego też się nie kopie. To podstawowa zasada. 

@top

w ogóle nie rozumiem przemocy. Po co człowiek zadaje drugiemu człowiekowi ból fizyczny? Kim on jest, żeby wyrządzać takie cierpienie osobom trzecim? Rozumiem w samoobronie, ale chodzi mi o przypadki tych atakujących. Debile po prostu.

XrgAYyk.png

Opublikowano

2 w nocy wracasz lasem do domu 3 typów z gnatami bije dziewczynę.

Pewnie byś się zlał i uciekał w 2 stronę.

Ja i @arko chcemy Ci uświadomić że nie mówimy ci o biciu laski godzina 15 środek miasta bo wtedy to wiadomo.

Jak masz sytuację z jednym rozważnym wyjściem uciekasz a nie kusisz los.

Dla mnie chora jest bezmyślność bo co byś zrobił bohaterze wołałbyś pomoc która i tak nie nadejdzie?Zamiast sklepać jedną osobę sklepali by już dwie.

Fakt.Masz jakąś szanse pomóc to pomagasz ale nie rzucasz się z motyką na słońce.

Ale czy ja pisałem o sytuacji w lesie z 3 typami, może jeszcze opisz sytuacje co bym zrobił jakby był kartel narkotykowy z minigunami i godzillą na plecach, ja prdl. Mówię tutaj o TEJ konkretnej sytuacji i PODOBNYCH a nie jakieś z dupy w lesie, ale też na pewno bym nie przeszedł obok jak jakiś FRAJER, zadzwonił na policje krzyczał czy coś ludzie.

Dla was życie ludzkie najwyższą wartością dla mnie człowiek może oddać życie w obronie rodziny, dzieci, honoru, religii. Ale tutaj już odbiegam.

W każdym razie, nie podawać jakiś z dupy sytuacji bo to chuja ma się do tematu. Ja nie pisałem o INNYCH sytuacjach tylko cały czas o tej konkretnej.

NJxbd4x.png

Opublikowano

A bym mu wyjebał jakbym go spotkał, i ten brak reakcji ludzi na to, znieczulica społeczna, oraz ci frajerzy co z nim stoją, porażka. Dla mnie facet (w tym wypadku jakiś p****) który uderzy dziewczynę jest śmieciem do końca życia.

Edit, widać Holandia tak bardzo socjalizm, równość, kobiety bić można

Pozdrawiam @hrabia14

Widać nie rozróżniasz różnicy między równouprawnieniem a kulturą i byciem prawdziwym mężczyzną. No ale czego miałbym się po tobie spodziewać? ;)

W życiu bym nie uderzył kobiety bo jestem dżentelmenem. Gorsze jest to, że facet bijący kobietę jest czymś złym, z kobiety bijącej faceta ludzie co najwyżej się śmieją. Dziwne mamy społeczeństwo :/

Dla was życie ludzkie najwyższą wartością dla mnie człowiek może oddać życie w obronie rodziny, dzieci, honoru, religii. Ale tutaj już odbiegam.

Ochrona rodziny, dzieci, kogokolwiek też jest ratowaniem najważniejszej wartości - życia.

Walka za "wyższe" wartości zazwyczaj prowadzi do szanowanych, ale absurdalnych porażek.

Seppuku było honorowym samobójstwem samuraja - ma to jakiś sens? Pewnie, że nie, ale mimo to jest szanowane.

Powstanie Warszawskie było niezaplanowanym i nieprzemyślanym zrywem honorowym. Co nam dało? Śmierć tysięcy i zrównanie stolicy z ziemią. Good job.

Honor jest ważny. Ale życie jest ważniejsze. Lepiej żyć dla innych ludzi, niż umrzeć za jakąś sprawę

Są ważniejsze rzeczy od swojego życia. Ale tylko wtedy, gdy pomagają bądź ratują życie kogoś innego. Tak zwane "wyższe wartości" może i są szanowane, ale prowadzą tylko do cierpień i porażek. Takie są fakty.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ale czy ja pisałem o sytuacji w lesie z 3 typami, może jeszcze opisz sytuacje co bym zrobił jakby był kartel narkotykowy z minigunami i godzillą na plecach, ja prdl. Mówię tutaj o TEJ konkretnej sytuacji i PODOBNYCH a nie jakieś z dupy w lesie, ale też na pewno bym nie przeszedł obok jak jakiś FRAJER, zadzwonił na policje krzyczał czy coś ludzie.

W każdym razie, nie podawać jakiś z dupy sytuacji bo to chuja ma się do tematu. Ja nie pisałem o INNYCH sytuacjach tylko cały czas o tej konkretnej.

Whatever, nieważna jaka to sytuacja.

Ważne jest to co jesteś w stanie Ty zrobić.Ludzie mają oczy nikt nie potrzebuje twoich krzyków w "TEJ SYTUACJI" napewno był nie jeden człowiek który to widział a nie zareagował.

Taka nieczułość ludzi jak wiesz że masz tylko szanse krzyczeć jak panienka lepiej nie prowokować przeciwnika jeszcze bardziej do nieprzemyślanych działań

Opublikowano

Widać nie rozróżniasz różnicy między równouprawnieniem a kulturą i byciem prawdziwym mężczyzną. No ale czego miałbym się po tobie spodziewać? ;)

W życiu bym nie uderzył kobiety bo jestem dżentelmenem. Gorsze jest to, że facet bijący kobietę jest czymś złym, z kobiety bijącej faceta ludzie co najwyżej się śmieją. Dziwne mamy społeczeństwo :/

Ochrona rodziny, dzieci, kogokolwiek też jest ratowaniem najważniejszej wartości - życia.

Walka za "wyższe" wartości zazwyczaj prowadzi do szanowanych, ale absurdalnych porażek.

Seppuku było honorowym samobójstwem samuraja - ma to jakiś sens? Pewnie, że nie, ale mimo to jest szanowane.

Powstanie Warszawskie było niezaplanowanym i nieprzemyślanym zrywem honorowym. Co nam dało? Śmierć tysięcy i zrównanie stolicy z ziemią. Good job.

Honor jest ważny. Ale życie jest ważniejsze. Lepiej żyć dla innych ludzi, niż umrzeć za jakąś sprawę

Są ważniejsze rzeczy od swojego życia. Ale tylko wtedy, gdy pomagają bądź ratują życie kogoś innego. Tak zwane "wyższe wartości" może i są szanowane, ale prowadzą tylko do cierpień i porażek. Takie są fakty.

Ale to jest kultura japońska, a wyciąganie takich pojedynczych przypadków jest bez sensu.

Widzisz tutaj np masz rację, ale jest za to tysiące jak nie dziesiątki tysięcy przykładów bitew gdzie dzięki religii, honorze, odwadze w obronie rodziny, ojczyzny, ludzie oddawali życie i zwyciężali dzięki temu.

Więc takie przykłady jak już wyżej pisałem, bez sensu, jestem mocno w historii hobbystycznie więc mogę ci wypisać takich przykładów że HOHO.

A tutaj się nie zgodzę, powiedz mi jakbyś się czuł gdyby jakiś cwaniaczek wyskoczył z nożem np na twoja matkę a ona kazała ci uciekać, ty uciekłeś ona zginęła przez brak twojego honoru, ty to nazwiesz rozsądkiem jak na socjaliste przystało, ale ja bym nie mógł żyć z taką świadomością, a takich przypadków też jest masa.

A to zdanie to już bzdura totalna wyssana z palca.

NJxbd4x.png

Opublikowano

sami bohaterzy na tym forum jeden lepszy od drugiego

Zawsze lepsze to niż komentarze "należało jej się" albo "mam wyjebane" itd.

NJxbd4x.png

Opublikowano

A tutaj się nie zgodzę, powiedz mi jakbyś się czuł gdyby jakiś cwaniaczek wyskoczył z nożem np na twoja matkę a ona kazała ci uciekać, ty uciekłeś ona zginęła przez brak twojego honoru, ty to nazwiesz rozsądkiem jak na socjaliste przystało, ale ja bym nie mógł żyć z taką świadomością, a takich przypadków też jest masa.

Ale czy ty mnie słuchasz? Powiedziałem, że ochrona życia jest najważniejsza. I swojego i innych. Gdyby taka sytuacja zaszła to jej bronisz z całych sił. Wychodzisz z założenia, że życie innych jest ważniejsze od twojego i najpierw martwisz się życiem matki, potem swoim, ona zresztą robi to samo.

I ty to nazywasz socjalizmem? Już j**** to, że przypisujesz sprawy moralności ustrojom gospodarczym (Serio, jak nie wiesz co powiedzieć to wyzwij po prostu od lewaka, nie męcz się).

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ale czy ty mnie słuchasz? Powiedziałem, że ochrona życia jest najważniejsza. I swojego i innych. Gdyby taka sytuacja zaszła to jej bronisz z całych sił. Wychodzisz z założenia, że życie innych jest ważniejsze od twojego i najpierw martwisz się życiem matki, potem swoim, ona zresztą robi to samo.

I ty to nazywasz socjalizmem? Już j**** to, że przypisujesz sprawy moralności ustrojom gospodarczym (Serio, jak nie wiesz co powiedzieć to wyzwij po prostu od lewaka, nie męcz się).

Ale zachowania społeczne moralność, zasady są właśnie wyuczane przez rodziców oraz edukacje, a kontrolę nad tymi dwoma ma ideologia polityczna panująca w państwie i to wie każdy inteligentny wyżej postawiony człowiek, a socjalizm to nie tylko ustrój gospodarczy mój kochany lewaczku (bo negujesz teraz 90% swoich wypowiedzi) nie denerwuj się to tylko dyskusja xDD

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...