Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Odświeżenia tematu

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja nie widze nigdzie "ref" oprocz dzialu zlecen w FA, a jak sa nie sa jakoś czesto nadużywane

neutral

Wyszukaj sobie tak i zobacz ile tego jest:

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyszukaj sobie tak i zobacz ile tego jest:

iqby8i.jpg

Co nadal nie zmienia faktow ze mi to nie przeszkadza i nie widze nic zlego w takim odswiezaniu

Nie proboj zmienic mojego zdania, bo ci sie nie uda

Neutral

­

Opublikowano

Co nadal nie zmienia faktow ze mi to nie przeszkadza i nie widze nic zlego w takim odswiezaniu

Nie proboj zmienic mojego zdania, bo ci sie nie uda

Neutral

Dobra - tobie nie przeszkadza. Chyba zresztą mało kogo to mocno irytuje. Rzecz w tym że te "@ref" są po prostu spamem zaśmiecającym forum i należy się ich pozbyć. To jest w nich złe - zaśmiecają forum.

Opublikowano

Tak.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Jestem za, ale trzeba było to dopracowac. Niektórzy zignorują ten przycisk i będą robic swoje.

Po wprowadzeniu czegoś takiego Administracja powinna zablokować pisanie postów typu "refresh", "ref" - przy próbie napisania takiego posta użytkownik zostałby odesłany do użycia takiego przycisku.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Aplikacja Bumb Up załatwi sprawe, można ją zmodyfikować tak, że bedzie ograniczenie co ile można odświeżać, jakie rangi mogą itp.

ofc tak

Opublikowano

Kiedyś już (chyba) był taki temat. I z czego pamiętam, było napisane że był kiedyś taki przycisk i nie przyniósł nic dobrego.

Neutral

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Kiedyś już (chyba) był taki temat. I z czego pamiętam, było napisane że był kiedyś taki przycisk i nie przyniósł nic dobrego.

Neutral

TCQ wspomniał coś o problemach technicznych; ale po 1 to jedna z sensowniejszych funkcji i warto się pomęczyć nad dopracowaniem, a po 2 ktoś wspomniał że to dlatego że ówczesny technik był gimbusem z działu MC.

Opublikowano

Jeżeli uważacie, że napisaliście w trakcie pobytu na MPC aż tyle tych "@ref" to znaczy że jest to problem...

Opublikowano

Jakoś do tej pory nikomu nie przeszkadzał taki spam, więc i nie wiem czy dodanie takiej opcji jest potrzebne. Neutral.

Oczywiście że nikogo to nie doprowadza do szaleństwa, ale taki prymitywny, niepotrzebny i zaśmiecający forum spam należy zlikwidować. Forum stanie się przejrzystsze, a na tym ci chyba powinno zależeć.

Opublikowano

Nie ma jednolitego regulaminu odnośnie odświeżania tematów we wszystkich działach i to przekreśla sugestię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...