Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Regulamin statusów - linki zewnętrzne

MPCTaylor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2. Zakaz umieszczania linków zewnętrznych, wychodzących poza obręb mpc. Dotyczy to także statusów i komentarzy do nich, zawierających część odnośnika lub statusu, który zawiera celowo zmieniony link (spacje, kropki etc). Wyjątek stanowią:
  • Odsyłacze do haxball'a
  • Odsyłacze do hostingów zdjęć/obrazków (np. screenshooter)

Jest to cytat z Regulaminu Statusów

Tylko, że wielu użytkowników takie linki zewnętrzne w statusach umieszcza i nie są oni karani.

Proponuję, aby wstawianie linków zewnętrznych było dozwolone. Oczywiście nie mogą one łamać

regulaminu globalnego. Tak więc proponuję, aby zmodyfikować ten regulamin lub niech takie statusy będą usuwane, 

jednak wydaje mi się, że wielu użytkownikom by się to nie spodobało.

Decyzję oczywiście podejmie administracja.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Tak.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

NIE

Jakaś argumentacja może? Tutaj też powinniście coś dać, by osoby nie pisały tylko 'nie' i wychodziły z tematu.

@topic

Świetny pomysł. Można by było wstawiać linki, oczywiście automat mógłby blokować wszelkie linki do allegro, reflinków, lub innych stron z handlem. Świetna sugestia! Sam miałem coś takiego zaproponować! ;) Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...