Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 pl pytanie

demix07043

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to nie zależy od niczego ;-) możesz mieć 50 ryb i będzie 0 małży możesz mieć 5 i 3 małże wszystko zależy od szczęścia ;-)

ps twojego szczęścia nie twojej postaci :D

Opublikowano

Tu był podobny temat http://www.mpcforum.pl/topic/189709-z-malzy-wylatuja-perly-szukamsz-sztuczek/

Żadne sposoby nie działają, nie jestem jedynie pewna co do staruszki, nigdy z jej usług nie korzystam. Ale gdyby w jakimkolwiek stopniu jej szczęście wpływało na drop małży, to byłoby o tym powszechnie wiadomo, a niestety w internetach się o tym nie mówi, z wyjątkiem tego jednego tematu.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Dokładnie, tutaj zależy od farta. Ja miałem raz tak że otworzyłem 1 rybkę, patrzę małż, otworzyłem i biała perła (w czasach gdy ją zdobyłem była najcienniejsza :D, a najtańsza krwawa)

Opublikowano

Wszystko zależy od farta dam to na przykładzie moim 3 dni non-stop łowiłem miałem cały magazyn i 2 postacie pełne rybek co z tego 90 małży a z małży nic

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...