Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z Małży Wylatują Perły (Szukamsz Sztuczek)

Jerem96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema bym chciał poznać jakieś triki które dają większe szanse albo na pewno wyleci perła !!! Gram z 3 dni na xAngelbocie i maiłem z około 23 małże dziennnie i w 1 dniu miałem tylko 3 perł a następne dni nic ;( więc potrzebuje waszej pomocy i wiedzy i różnych sposobów na te małże !!!

Wiem bez sensu trochę napisane ale ja jescze śpie w razie czego poprawię potem

Za dobre porady daje + thx z góry ;P

Opublikowano

No tak wiadomo że chacków takich nie ma ale naprawde to trzeba mieć pecha uznajmy około 40 małży i żadna perła to normalnie klątwa XDDD

Opublikowano

nie ma. To jest jakis algorytm, i tego nie możesz zmienić.

Wiem że amulet karmy to na wypadanie yang :0

525ffffff.png
Opublikowano

A np. jak otworzę od razu perłę to mniejsza szansa a jak otworzę uznajmy po 2 godzinach jescze np. daleko od wody to może też większe ??? Ja tam nie wiem trzeba próbować tego co nowe hehe co nie ???

Opublikowano

No ale amulet to dostaniesz jak masz pecha u starej a kupować bez sensu a łzy dostaniesz np. chyba w 1 lub 2 stronie pamiętnika jak pamiętam

Opublikowano

A np. jak otworzę od razu perłę to mniejsza szansa a jak otworzę uznajmy po 2 godzinach jescze np. daleko od wody to może też większe ??? Ja tam nie wiem trzeba próbować tego co nowe hehe co nie ???

NIE MA ZADNEGO SPOSOBU.CZYSTE SZCZĘSCIE -.-

Do zamkniecia.

Dać minusa za pomoc,nie zaszkodzi ;)

Opublikowano

Łza Bogini nie daje szczęścia.. Łza Bogini działa tak że jak umrzemy to chroni nas przed ewentualną stratą doświadczenia jeśli klikniemy "Rozpocznij tutaj" (O 0.5%)

Opublikowano

amulet redukuje szanse na wypadniecie yang do 0 (nie 0 procent ;f) czyli powiedzmy ze mamy pecha to wypadanie yang = -1, jak zalozymy amulet to bedzie 0 czyli chyba normalne szczescie

a lzy bogini daja to ze po wznowieniu "tutaj" nie tracimy expa ;x

Opublikowano

no i już małża mam ale potem otworzę na koniec dnai i jak temat nie bd zamknięty to powiem co mam za zdobycze ;P

Opublikowano

nie wiem jak na perły ale jak zostawiałem Fb i jak nałowił mi całe eq ryb to odrazu nie otwierałem tylko wchodziłem na posatać po godzinie i powiem że czasem z 90 ryb wypadało 30.

ale nie wiem czy to na perły też zadziała <_<

Opublikowano

Kup rękawice złodzieja, lub wydrop z metinów +75, i otwieraj, zawsze coś szansa się zwiększy, kup amulet karmy, załóż,

Opublikowano

To zwykłe szczęście ;pp Dla większej pewności załóż łzy bogini i amulet karmy i spytaj starszą panią o szczęście ;] i chyba nic więcej nie możesz zrobić bo to wypada losowo ;] pozdro ;] Jeżeli pomogłem liczę na + ;o

zbyt duża sygna

DMG NA PL PÓKI DZIAŁA ;X

Messy_girl.gif

Podoba się :D +

Opublikowano

A gdzie te małże masz? Nie lepiej je sprzedawać ? Np. Monolit - Małż 750k a perła z 20, z 20 małzy watpie by Ci perła biała dropła, bez IS, a tak to bedziesz mial okolo 15kk ...

Opublikowano

Ja gram na Orionie wic tam jak chodze na ch2 to małże po 100-200k więc dużo nie zarobie ale pomyśl uznajmy mam 10 małży czyli około 1-2kk a otworzymy i szczęście by było to np. 1 baiła to już więcej niż 10 małży co nie ??? Dobra ide, potem napisze tak za godzinę ub dwie narq

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...