Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co będzie z Polską? Czy Państwo Polskie jeszcze istnieje ?

JambQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tusk, dupa, kamieni kupa ! Afera podsłuchowa potwierdza to jak bardzo upadamy, a politycy wycierają sobie nami buty ! Pomimo tego ile mają, i jak jest źle, dalej knują spiski przeciwko nam .. A PO zamiata pod dywan .. Długo jeszcze będziemy "Państwem" ?

A Rosja ? W czasie kryzysów, może wykorzystać naszą słabość, i przystąpić do ataku. A będzie podobno jeszcze gorzej, Polska potrzebuje radykalnych zmian, jakie oferuje choćby Kongres Nowej Prawicy, czy Ruch Narodowy ! PiS, PO, SLD, PSL - sami złodzieje . Powinno być głosowanie w sprawie dymisji rządu i odwołania sejmu. Co wy o tym sądzicie, czy według was Tusk, Kaczyński, Korwin itd. chcą dobrze ? Do czego zmierzają, chcą sprzedać także granice Polski, czy zdadzą sobie sprawę z powagi sytuacji ? 

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

o co ci chodzi czlowieku

jak tak ci zle to uciekaj do innego kraju

poza tym musisz miec podstawy jesli kogos nazywasz złodziejem, a takowych chyba nie masz fanie JKM

Opublikowano

Nie jestem jego fanem, poza tym że on chce dobrze :) Jeżeli tobie jest dobrze to jesteś chyba synem  jakiegoś polityka . Jak wogóle można powiedzieć że teraz nie jest źle ? Oczywiście że opuszczę ten kraj w po ukończeniu pełnoletności, wyjadę do Czech :) Pozdrawiam

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

Szczerze to mnie to jebie. Mi się żyje dobrze i nie mam powodu narzekać. Nie zawracam sobie dupy polityką, bo po co? Martwić się będę kiedy indziej, a póki jestem młody to wolę to wykorzystać na zabawę aniżeli rozmyślanie "jak to w tym państwie jest źle".

Zawsze można wyjechać do Anglii i nie, nie stereotypowo na zmywak.

Game Over

Opublikowano

Nie jestem jego fanem, poza tym że on chce dobrze :) Jeżeli tobie jest dobrze to jesteś chyba synem  jakiegoś polityka . Jak wogóle można powiedzieć że teraz nie jest źle ? Oczywiście że opuszczę ten kraj w po ukończeniu pełnoletności, wyjadę do Czech :) Pozdrawiam

nie jestem synem dobrze obsadzonego rodzica. Jest źle? Głównie narzekają ludzie, co nic nie osiągneli w życiu, tacy co roboty znaleźć nie mogą, bo nie mają wykształcenia.

Jest kilka spraw typu opieka zdrowotna, co mnie wkurza, ale podobne problemy są w każdym państwie.

pozdrawiam pozdrawiam pozdrawiam

#kolejny bezsensowny temat

Opublikowano

A Rosja ? W czasie kryzysów, może wykorzystać naszą słabość, i przystąpić do ataku

Nie żyjemy w średniowieczu gdzie każdy wykorzystywał kogoś słabość aby przejąć jego terytorium. Świat dojrzał przynajmniej tak myślę i wojny są raczej daleką przeszłością. Pomijając oczywiście wojny domowe na które zewnętrzne państwa nie mają wpływu, ale takie rzeczy to raczej nie w europie. ;) Polska jeszcze istnieje i istnieć będzie nie widzę powodów żeby nie istniała. Może po prostu takich powodów nie ma. Mi się w Polsce dobrze żyję i cieszę się z tego co mam. ;)

Opublikowano

Jakoś wykorzystali słabość Ukrainy :) Nie jest to temat bez sensu, bez sensu jest mówienie że nie jest źle :) Ja nie będę bezrobotny, o to się już nie martw :)

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

<p>masz 15 lat i chcesz rozmawiac o polityce jebnij sie w ten glupi leb</p>

<p>chuj mnie to obchodzi co tam sie dzieje mi sie zyje dobrze a ze ty nie masz na chleb itp to mniej pretensje do rodzicow</p>

<p>kto ma szkole ten ma lzej proste</p>

Opublikowano

Myślę, że w najlepszym wypadku przed terminowe wybory..Po za tym zbyt poważny jak na te forum gdzie siedzi pełno półmózgów typu @Up.

Opublikowano

Jakoś wykorzystali słabość Ukrainy :) Nie jest to temat bez sensu, bez sensu jest mówienie że nie jest źle :) Ja nie będę bezrobotny, o to się już nie martw :)

Nie jest źle i taka prawda. W innych krajach panuję terroryzm, wojna domowa, chaos a wam jest źle bo nasz kraj nie należy do najbogatszych. Trzeba się cieszyć z tego co się ma, a nie narzekać jaki to nasz kraj jest zły itd.

Opublikowano

Nie jest źle i taka prawda. W innych krajach panuję terroryzm, wojna domowa, chaos a wam jest źle bo nasz kraj nie należy do najbogatszych. Trzeba się cieszyć z tego co się ma, a nie narzekać jaki to nasz kraj jest zły itd.

Przez terroryzm masz na myśli wojny USA o ropę? ;>

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Jebać ten rząd i ten kraj, żyje tu bo żyje, jakoś jebią mnie te marne polityczki co próbują coś wskórać, jedyne na co czekam na wojne, bo chciałbym zobaczyć jak te żydowskie dziady zdychają.

Opublikowano

Co to znaczy, że kraj nie należy do najbogatszych? Chodzi Ci o wielkość budżetu czy co? Bogactwo kraju to przede wszystkim bogactwo jego obywateli. Nie obchodzi mnie jakieś kolektywistyczne myślenie o 'bogactwie kraju', bogactwie społeczeństwa - ważne jest to ile pieniędzy mam ja i co mogę za to kupić. I potrafię się cieszyć z tego co mam, lecz nie zmienia to faktu iż sprzeciwiam się przemocy i rabunkowi które Państwo Polskie wykonuję na mnie codziennie. To, że w Korei Północnej władza rucha obywateli jeszcze bardziej nie sprawia iż czuję się lepiej z tym, że połowę roku jestem niewolnikiem. Jestem niewolony między innymi po to żeby takie śmieszki jak Ty opierdalały się w 'darmowych szkołach'.

Opublikowano

Nie żyjemy w średniowieczu gdzie każdy wykorzystywał kogoś słabość aby przejąć jego terytorium. Świat dojrzał przynajmniej tak myślę i wojny są raczej daleką przeszłością. Pomijając oczywiście wojny domowe na które zewnętrzne państwa nie mają wpływu, ale takie rzeczy to raczej nie w europie. ;) Polska jeszcze istnieje i istnieć będzie nie widzę powodów żeby nie istniała. Może po prostu takich powodów nie ma. Mi się w Polsce dobrze żyję i cieszę się z tego co mam. ;)

Wyjdź stąd człeku i przestań pisać brednie.

Trzeba się cieszyć z tego co się ma?

I najlepiej nic nie zmieniać, co?

No tak pewnie mam styczność z bananem, któremu rodzice na wszystko dają, a potem po znajomości fuchę załatwią to po co takiemu zmiany..

A to jest w naszym kraju największy przekręt - znajomości..

Ile osób niewykształconych pełnią funkcję na którą za grosz sobie nie zasłużyli?

W naszym kraju jest ich mnóstwo i takie osoby nigdy nie będą za zmianami, to chyba oczywiste..

Pominę już fakt twojej wiedzy na temat wojen i dojrzałości świata bo aż szkoda słów.

A wracając do głównego wątku z zapytaniem i dylematem autora w sprawach politycznych muszę stwierdzić, że po dość sporo przejrzanych wywiadach Korwina mogę szczerze powiedzieć iż jest on przede wszystkim osobą inteligentną i chyba jedną z jedynych która nie owija w bawełnę. Szkoda tylko, że wiele jego słów jest źle zrozumianych przez społeczeństwo bo albo ich nie rozumie albo media przekręcą je na korzyść "swoich" partii. (kumaci powinni zrozumieć)

Opublikowano

Szczerze to mnie to jebie. Mi się żyje dobrze i nie mam powodu narzekać.

Głupie myślenie. "Jestem bogaty, więc niech mnie okradają dalej..."

Opublikowano

Wyjdź stąd człeku i przestań pisać brednie.

Trzeba się cieszyć z tego co się ma?

I najlepiej nic nie zmieniać, co?

No tak pewnie mam styczność z bananem, któremu rodzice na wszystko dają, a potem po znajomości fuchę załatwią to po co takiemu zmiany..

A to jest w naszym kraju największy przekręt - znajomości..

Ile osób niewykształconych pełnią funkcję na którą za grosz sobie nie zasłużyli?

W naszym kraju jest ich mnóstwo i takie osoby nigdy nie będą za zmianami, to chyba oczywiste..

Pominę już fakt twojej wiedzy na temat wojen i dojrzałości świata bo aż szkoda słów.

A wracając do głównego wątku z zapytaniem i dylematem autora w sprawach politycznych muszę stwierdzić, że po dość sporo przejrzanych wywiadach Korwina mogę szczerze powiedzieć iż jest on przede wszystkim osobą inteligentną i chyba jedną z jedynych która nie owija w bawełnę. Szkoda tylko, że wiele jego słów jest źle zrozumianych przez społeczeństwo bo albo ich nie rozumie albo media przekręcą je na korzyść "swoich" partii. (kumaci powinni zrozumieć)

Człekiem to możesz nazywać innych, ale nie mnie czuję się trochę urażony. Temat służy do dyskusji i każdy wyraża swoje zdanie, ale to oczywiście nie jest powód by obrażać innych... Większość polaków nie mówię tu o wszystkich, ale o zdecydowanej większości jest zbyt zapatrzona w siebie nie chcę w ten sposób nikogo obrażać, ale takie jest moje zdanie. W innych krajach ludzie nie mają co jeść niektórzy umierają z głodu, a jeszcze inni umierają przez konflikty w swoich państwach krócej mówiąc w wojnie... Nie ma sensu tak narzekać tylko cieszyć się z tego co się ma, a nie marudzić jak to mamy źle. ;) 

Opublikowano

@Szaki22

Gdyby ludzie żyli na zasadzie: "Zawsze mogło być gorzej" to dzisiaj nie spałbyś na miękkim łóżeczku tylko na twardej, kamiennej powierzchni albo w Polsce nadal byłaby twarda komuna,  bo przecież lepsze to niż okupacja niemiecka.

Opublikowano

Człekiem to możesz nazywać innych, ale nie mnie czuję się trochę urażony. Temat służy do dyskusji i każdy wyraża swoje zdanie, ale to oczywiście nie jest powód by obrażać innych... Większość polaków nie mówię tu o wszystkich, ale o zdecydowanej większości jest zbyt zapatrzona w siebie nie chcę w ten sposób nikogo obrażać, ale takie jest moje zdanie. W innych krajach ludzie nie mają co jeść niektórzy umierają z głodu, a jeszcze inni umierają przez konflikty w swoich państwach krócej mówiąc w wojnie... Nie ma sensu tak narzekać tylko cieszyć się z tego co się ma, a nie marudzić jak to mamy źle. ;)

Oh bardzo mi przykro, że poczułeś się urażony, biedny chłopczyk... pseplasam, jusz nie bende! ;(

Tylko dla twojego dobra, naprawdę proszę nie udzielaj się już...

Twoja hiopkryzja coraz bardziej się pogłębia skoro nazywasz większość zbyt zapatrzoną w siebie a w sobie tego nie dostrzegasz.

Po pierwsze napisałeś "Człekiem to możesz nazywać innych"

No tak innych mogę, ale Ciebie już nie, co? Zadufaniec..

Po drugie jak nazwać kogoś kto nie chcę zmienić na lepsze tego co go otacza? Czy taki człowiek nie jest zapatrzony w siebie?

Skończ dyskusje chłopcze to może pokażesz, że jeszcze jakaś cząstka inteligencji tkwi w Tobie.

A na ten moment najlepiej przemyśl swoje słowa, odmów paciorek i leć spać, dziękuje, dobranoc!

Opublikowano

Oh bardzo mi przykro, że poczułeś się urażony, biedny chłopczyk... pseplasam, jusz nie bende! ;(

Tylko dla twojego dobra, naprawdę proszę nie udzielaj się już...

Twoja hiopkryzja coraz bardziej się pogłębia skoro nazywasz większość zbyt zapatrzoną w siebie a w sobie tego nie dostrzegasz.

Po pierwsze napisałeś "Człekiem to możesz nazywać innych"

No tak innych mogę, ale Ciebie już nie, co? Zadufaniec..

Po drugie jak nazwać kogoś kto nie chcę zmienić na lepsze tego co go otacza? Czy taki człowiek nie jest zapatrzony w siebie?

Skończ dyskusje chłopcze to może pokażesz, że jeszcze jakaś cząstka inteligencji tkwi w Tobie.

A na ten moment najlepiej przemyśl swoje słowa, odmów paciorek i leć spać, dziękuje, dobranoc!

Piękna wypowiedź, nie rozumiem, skoro komuś żyje się dobrze, niech pomaga innym żeby im też było dobrze, a nie żyć w sposób "Ważne że ja mam, a to co inni mają to już mam gdzieś" . Pełno hipokryzji, wiecie co mnie martwi? To że po tylu oszustwach, kłamstwach, kradzieżach, błędach, mają nadal w miarę stałą liczbę tych swoich % . Mówiąc że mam 15 lat i gówno o tym wiem, to już jest totalny brak inteligencji i głupota! Ten 15-latek, wie troszkę więcej o naszym państwie niż 30% polityków :) Także nie oceniajcie ludzi po tym do jakiej szkoły chodzą, w co się ubierają, i ile mają lat. Powracając do tematu, Państwa Polskiego na mapie nie będzie za 10-25 lat, sprzedajemy lasy, łąki, pola, coraz więcej zagranicznych marketów, z których musimy korzystać, bo od tego uzależnia nas państwo obniżając w nich ceny, a podwyższając w naszych polskich sklepach.A media ? Jakie było pierworodne zadanie telewizji publicznej ? Ukazywać błędy rządu, polityków! A nasze media co robią? Niby czasem mówią o tych aferach, ale 85% błędów zostaje zamiatanych pod dywan, nie zdajecie sobie sprawy z tego ile kłamstw i oszustw nigdy nie wyszło na jaw. Wszystko zostanie opodatkowane na korzyść polityków, a za wejście na godzinę do lasu będziemy płacić stawki po 30 złotych, nie mówiąc już o autostradach, moje definitywne zdanie na ten temat jest takie że nie dość że okradają i kłamią, to media są im wierne jak pies swojemu panu! A kiedy chcemy wyjść protestować, powstrzymuje nas policja, prowokuje, gazuje i bije. Jestem kolejnym napalonym nastolatkiem z gimbazy w dresach który powtarza JP i HWDP ? Wystarczy obejrzeć parę filmików z protestów Ruchu Narodowego sprzed kilku dni, zanim ktoś mnie takim napalonym dresem nazwie . Mam nadzieję że wyczerpałem w większości temat, czekam na dalsze opinie.

Popieram w 100% @1361622928-U485574.pngDyletant @1361622928-U485574.pngMłodNaIdiotów @pSlav pozdro dla nich, dobrze że są jeszcze ludzie którzy myślą jak potrzeba :)

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

może to nie jest zbyt odpowiedzialne podejście ale mam wyjebane na tą całą politykę, wszędzie są tylko złodzieje i znajomości, ale jak się ma głowę na karku to zawsze jakaś robota się znajdzie ;)

legalnie czy nie do końca jeden c**j, skoro państwo nie jest w stosunku do mnie w porządku to czemu ja miałbym być?

każdy orze jak może

@down

cytat dobry i prawdziwy, ale nie przesadzajmy, według ciebie brak zainteresowania polityką to pozwolenie na działanie złu? 

Opublikowano

Tyle że posiadając postawę neutralna w żaden sposób nie pomożecie temu kraju, słynny cytat.

"Aby zwyciężyło zło wystarczy obojętność ludzi dobrych"

NJxbd4x.png

Opublikowano

Niestety polityka nie ma wyjebane na Ciebie. Gdyby polityka dotyczyła tylko tych co chcą być ruchani w d*** i polityków to ja też miałbym to gdzieś, tak niestety nie jest, dotyka to bezpośrednio mnie, jak i Ciebie. Być może teraz tego tak nie odczuwasz, ale zastanów się nad swoją przyszłością i czy gdy do Twojego domu przyjdzie policja zabrać pod groźbą przemocy Twoje dziecko na lekcje w państwowej szkole np. wychowania seksualnego, lub gdy ktoś będzie zabierał Ci połowę Twoich dochodów - czyli de facto czynił z Ciebie niewolnika przez połowę życia, to jestem ciekawy czy też będziesz miał wyjebane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...