Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputerowcy.eu - Nowinki ze świata komputerów i gier.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że od jakiegoś czasu prowadzę ww. stronę postanowiłem o niej napisać. Zdaję sobie sprawę z tego, że od strony technicznej nie ma tu za bardzo czego oceniać, bowiem layout nie jest mojego autorstwa, a planowane skrypty nie weszły jeszcze w życie. Jednakże przedstawiona treść jest całkiem ciekawa.

Piszę tu głównie dlatego, że chciałbym zaczerpnąć Waszych sugestii dotyczących jej dalszego rozwoju, oraz miło by było gdybym znalazł jakąś osobę do pomocy (stanowisko redaktora). Wiem, że póki co treścią nie grzeszymy, bowiem realizuje kilka pobocznych projektów, oraz stawiam jeszcze na bardziej techniczne aspekty (SEO, skrypt).

Pozdrawiam.

http://komputerowcy.eu/

Opublikowano

Pierwsza rzecz (do której mogę się przyczepić) to logo, które zupełnie nie pasuje do pozostałości strony.

Drugą rzeczą i ostatnią są artykuły. Moim zdaniem na stronie głównej nie powinno być tak rozbieżnych tematów. I na pewno nie ostatnio dodanych.. Powinny być według mnie nowinki o blogu, lub naprawdę ciekawe tematy na skalę światową, a nie poradniki "Jak wybić się na YouTube" lub poradniki do jakichś gier, których nikt na oczy nie widział :) Takie jest moje zdanie. Trochę krytyczne, ale od tego tutaj jestem ;) (-- Od krytyki--)

Opublikowano

Jak najbardziej dziękuje za wskazówki. Logo naturalnie idzie do zmiany, co juz zleciłem ( to zostało ze starego szablonu) jednak jakoś zapomniałem o tym napisać ;). Resztę uwag przemyślę.

Opublikowano

Najbardziej rzuca się w oczy logo, które zupełnie nie pasuje do reszty.

Dodatkowo button "Search" ma nieodpowiedni rozmiar (zbyt duży) , proponuj również przetłumaczyć button search i older articles.

Wiem, że póki co treścią nie grzeszymy, bowiem realizuje kilka pobocznych projektów,

nie sądzisz, że jak już robić coś to porządnie?? skup się na jednym projekcie, tak będzie lepiej.

Opublikowano

Patrząc ogólnie na artykuły itd. zdaje się, że ten kto to pisze jest totalnym fanboyem iphone...

Dodatkowo sam layout jest jakimś totalnym miksem stylowym.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Patrząc ogólnie na artykuły itd. zdaje się, że ten kto to pisze jest totalnym fanboyem iphone...

Dodatkowo sam layout jest jakimś totalnym miksem stylowym.

Czy ja wiem, czy fanboyem... Lubię system i tyle, do samego telefonu mam trochę zastrzeżeń. Dodam, że niedługo w naszej ekipie pojawią się nowe osoby, tak więc poglądy będą z pewnością zróżnicowane.

Cd. layoutu, nie bardzo rozumiem, dominują 3 kolory, w dodatku bardzo podstawowe. Na logo proszę nie patrzeć, bo to idzie do zmiany.

Opublikowano

Jeśli chodzi o wykonanie techniczne jest w miarę chociaż no powiedzmy sobie instalacja wp to nie wyczyn.

Jeśli chodzi o kontent to jest już o wiele gorzej, ta strona to jest tak naprawdę prywatny plejgrand redakcji

nie ma tam praktycznie żadnego obiektywnie i dobrze napisanego artykuły z jednym czy dwoma wyjątkami.

Poza tym artykuły z gier mieszają się tymi technicznymi i czysto promocyjnymi. Żałość. 

• 3 lata później...
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...