Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję osoby do teamu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Jestem w trakcie kończenia projektu prywatnego serwera metin2 typu medium/hard.

W dniu dzisiejszym zwolniły się 2 miejsca w administracji.

Poszukuję Osoby ogarniętej do pomocy oraz osoby,która zna się na cliencie.

Więcej info pod GG:25654142

Opublikowano

"...osoby ogarniętej do pomocy..." czyli kogo?

z tego co pisał, cytuję "ogarnięta osoba się domyśli".

technika. ;)

Opublikowano

Dziś tak powstają "serwery". ^^

Gościa nie polecam. Napisz może dokładniej kogo szukasz.

Nie uzasadniłeś dlaczego nie polecasz. Można się domyślić kogo poszukuje ale wyjaśnię tym co nie wiedzą. Autor szuka współpracownika co wykona część prac serwerowych/klientowcyh.

Opublikowano

Nie polecam,robiłem już z nim projekt,typek nic innego nie umie poza wklejaniem rzeczy z mpc.

Pozdrawiam

Nie polecasz,bo wyj3bałem Ciebie z teamu?Wszystkie teraz serwery mają coś z MPC,a bardziej z epvp...Ty nawet gotowca wgrać nie potrafisz,gdzie ja gotowców nie pobieram tylko sam naprawiam jak coś nie działa.

Opublikowano

Nie polecasz,bo wyj3bałem Ciebie z teamu?Wszystkie teraz serwery mają coś z MPC,a bardziej z epvp...Ty nawet gotowca wgrać nie potrafisz,gdzie ja gotowców nie pobieram tylko sam naprawiam jak coś nie działa.

Nikogo nie wy3baleś,jesli uznajac to,ze  poszedlem sobie bo mialem Cie w dupie i ejstes na tyle przyglupi (OHP) ze nie chcialo mi sie z Toba rozmawiać poszedłem.

Z tego co wiem,nie potrafisz lochu malp odbugowac , a już na pewno mapy wgrać na serv xddd

A tak w ogole prosilem mni o rozmowe jeszcze xD,3m się wiosen

@Edit

P.s jak nauka instalowania vpsa?:>

Opublikowano

Nikogo nie wy3baleś,jesli uznajac to,ze  poszedlem sobie bo mialem Cie w dupie i ejstes na tyle przyglupi (OHP) ze nie chcialo mi sie z Toba rozmawiać poszedłem.

Z tego co wiem,nie potrafisz lochu malp odbugowac , a już na pewno mapy wgrać na serv xddd

A tak w ogole prosilem mni o rozmowe jeszcze xD,3m się wiosen

@Edit

P.s jak nauka instalowania vpsa?:>

Nie skomentuje Twojej żałosnej wypowiedzi motorniczy.Nikogo nie wyjebałem?W pierwszej kolejności poleciałeś Ty :)

Nie potrafie map wgrać?Co ty wgl pierdolisz za przeproszeniem?Jesteś żałosnym gimbolotem mającym 15 lat,gdzie gówno wiesz,na niczym się nie znasz a poza tym nikt cie nie lubi i każdy to wie z Invorii jakim jesteś palantem.

P.S.

Może ty mi go zainstalujesz wodogłowie?

@Edit

Opinie na Twój temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/1146982-szukam-technika/#entry9853961

http://www.mpcforum.pl/topic/1165384-potrzebny-sponsor/#entry10002061

Opublikowano

Brzechwa a szukacie youtubera pomysłodawce oraz GM? mogę bardziej coś powiedzieć na ts3 co miałbym na GM robić i jakie są moje +?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...