Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam technika.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,poszukuję Technika,Grafika do servera , hard .

Coś o sobie , mam 18 lat , posiadam spore doświadczenie jako GM , byłem na wielu serverach.
Nie podchodzę do projektu byle jak , nie skupiam się na pieniądzach , nie one są tutaj najważniejsze .
Jestem ambitny ,a nawet za ambitny , kiedy coś trzeba robie to odrazu i do końca .
Server ma być hitem na rynku , wszystko wiem co trzeba zrobic , jak promować , jak utrzymać graczy .
Mile widziany jest wiek 18 + , oferuje % z IS to na pewno , Chce stworzyc zgrany TEAM , nie bede tu pisal i wychwalal jak kazdy, bo potem jest co innego,lecz w moim prypadku jest to jeden z wnioskow ktore wynioslem
TS3,Forum,Server,Strone ITD posiadam.
Pracę można zacząć od zaraz , posiadam wiele pomysłów , stawiam na swoje doświadczenie które zdobywałem grając,będąc administracją na serverach.

Więcej info na gg :48149490 ,to co opisałem jedynie skrót

Opublikowano

Nie polecam gościa.

Z powodu tego co robił na invorii.

Zachowywał się jak szczeniak.

Roventiuss
212528fc17.png

Opublikowano

Już myślałem, że jakaś poważna oferta to bym w to wszedł...

ale widzę, że to ten szczyl,idiota, bezmózg...

Nie polecam.

''Ćpam życie całe życie - jest po prostu kurwa zajebiście''

tzRj48l.png

Opublikowano

Wypowiadają sie tutaj osoby bezmózgu , nie kierujac się żadnymi argumentami , bo tak naprawde nie potrafią sie wytłumaczyć , albo ktos wam czegoś nagadał .

Ahh to pewnie przez te odpowiedzi w waszej prezce.

@Moderatora proszę o usuniecie zbednego spamu bez argumentów oraz o przydzielenie pp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...