Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot działający na czerwiec 2014

Walleczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć czy na tą chwilę czyli czerwiec 2014 działają jakieś boty. Czytałem o tym i wiem, że teraz działają podobnież tylko pixel boty. Czy to prawda? Jeżeli tak to jakiego polecacie? Próbowałem pallavii lecz wyskakuje mi jakiś error przy podawaniu emaila przy pierwszym włączeniu, a jak o tym czytałem to nikt sensownie nie odpowiedział choć pytania o ten error padały.

Z góry dziękuję.

Walleczny

Opublikowano

Na razie dzięki, spróbuję. On jest tylko do skrzynek bonusowych?

I czy wie ktoś co z palla by pallavia? Bo to z tego co czytałem w miarę dobrze skonstruowany bot do zbierania pallki z wieloma opcjami.

Opublikowano

a czy vbot jest bezpieczny? i wie ktoś mniej więcej ile można zyskać w godzinę na nim?

Na godzinę nie wiem,ale jest bezpieczny,bo tylko klika za ciebie myszką.Tylko z umiarem:p

Pozdrawiam

IPlayDo

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

a ty korzystałeś z niego i czy wogóle się to opłaca? bo jak ja go włączyłem to co prawda zbierał skrzynki które były obok lecz myszka cały czas klikała by latał w różnne krańce mapy lecz co chwilę zmieniała kierunek i statek kręcił się w miejscu,

zna ktoś jak go najlepiej ustawić by się jak najmniej kręcił a więcej zbierał?

Opublikowano

a ty korzystałeś z niego i czy wogóle się to opłaca? bo jak ja go włączyłem to co prawda zbierał skrzynki które były obok lecz myszka cały czas klikała by latał w różnne krańce mapy lecz co chwilę zmieniała kierunek i statek kręcił się w miejscu,

zna ktoś jak go najlepiej ustawić by się jak najmniej kręcił a więcej zbierał?

Niestety,ja nie wiem ale w godzinkę mi uzbierał około 1 tys uri i 1mln kredek :)

Pozdrawiam

IPlayDO

Opublikowano

W godzinkę 1 mln kredek xD pozdro :D

Powiedz proszę jak...ja bez podawacza przez całą noc (~22:00 do 5:30) ledwo nazbieram 12-15k uri i max 400.000 kredek :P (z podwajaczem było by 800.000)

Więc panie majstrze, jak pan to robi :D

w5cNAHm.png

Opublikowano

Tak jak napisałem wyżej w ciągu nocy potrafię zebrać do 60 energii :P

A jak jakimś cudem wstane o 5:30 po resecie gry (w tedy bot się wyłącza :C) to do 7-8 nazbieram od 70 do 100 energii więc nawet spoko :)

Z pet-em (jak wbije 8 lv i kupie zbieracza na 3 lv) będę zbierał nawet po 200-300 energii i 40.000 uri przez noc (na koncie z fe testowałem pare nocy i mniej wiecej tyle uzbierałem przez jedną noc).

Jedyny minus tej metody jest taki, że na wszelki wypadek musisz wstawać co 3-4 h (nie musisz, ale powinieneś) i sprawdzaj czy bot działa bo może się okazać że zostałeś zniszczony i bot najnormalniej w świecie przestanie ci latać i zbierać...tak jak ja dzisiaj miałem...

Puściłem bota o ok 23 a rano zaglądam na statystyki i co? Zostałem zniszczony 40min później :| i doszło mi 600uri :C

Jak chcesz jeszcze jakiś info to na pw :)

w5cNAHm.png

Opublikowano

W godzinkę 1 mln kredek xD pozdro :D

Powiedz proszę jak...ja bez podawacza przez całą noc (~22:00 do 5:30) ledwo nazbieram 12-15k uri i max 400.000 kredek :P (z podwajaczem było by 800.000)

Więc panie majstrze, jak pan to robi :D

No nie wiem miałem,100 tys kredek i potem patrzę i mam milion :p 

Opublikowano

Hah może z klanu ci wypłacili lub poprostu masz bujną wyobraźnię :)

Może też wygrałeś coś na aukcji (mając premkę zwraca ci się tam ileś %)

Albo nie rozróżniasz 5 zer od 6 zer ;D

w5cNAHm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...