Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sprawić by vBot ponowinie zbierał...?

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1) Zapotrzebowanie:

- Vbot (free)

- SWF MANAGER

- Różowe gówno

2) Uruchomienie SWF MANAGER:

2.1 Uruchomienie SWF

- Uruchamiamy plik "SWF Manager"

- Wciskamy "Start" jyUqWBZ.png

- Pojawia się nam adres serwera proxy tm96shz.png

2.2 Konfiguracja Mozilla FireFox

- Wchodzięmy w "Opcje" 5yF1tRI.png

- Przechodzimy do zakładki "Sieć", a następnie wchodzimy w ustawienia

s4Ix5QB.png

- Zaznaczamy "Ręczna konfiguracja proxy" i wpisujemy tam dane, które dostaliśmy przy uruchamianiu SWF Manager

U7SuSW8.png

- Zapisujemy wszystko i wychodzimy

2.3 Konfiguracja Google Chrome

- Wchodzimy w "Ustawienia"

7q6x4S5.png

- Wciskamy "Pokaż ustawienia zaawansowane" i w kategorii "Sieć" wciskamy "Zmień ustawienia serwera proxy"

TyXZw33.png

- Wchodzimy w "Ustawienia sieci LAN"

8a5eRfZ.png

- Zaznaczamy aby używało nam serwera proxy, w polu adres podajemy dane, które dostaliśmy przy uruchamianiu SWF Manager

t52cTXX.png

Należy pamiętać o wyłączeniu serwera proxy po wyłączeniu SWF MANAGER!

3) Przygotowanie vBota:

- Pobieramy "Różowe gówno"

- Wchodzimy w folder gdzie mamy vBot'a i do folderu sources wrzucamy pobrany plik (tak, ma zastąpić istniejący)

Jeżeli nie działa, to przeczyść system programem ccleaner (przy wyłączonej przeglądarce).

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale chodzi tobie o to ze bedzie zbieral nawet skrzyneczki ktore sie poruszaja ?

No powiedzmy. Aktualnie zbiera tylko bonusboxy

Opublikowano

Wyczyśćcie kompa programem ccleaner. Sprawdźcie czy poprawnie wpisaliście proxy.

czyscilem 2 razy a proxy no raczej slepy nei jestem i dobrze wpisalem :D

Opublikowano

dobra u mnie dziala poprostu ja to robilem na innej przegladarce teraz na mozilli i wszystko cacy :D

taki male pytanko po ilu godzinach ten bot sie wylacza ?

niepokoi mnie jedna sprawa ze nad mini mapka widnieje napis BoxyBotPBbyFUSO98 

ciekawe czy bigpoint tego nie wykryje i nie bedzie kary ;D

Opublikowano

Tak jak myślałem :D

To naprawi problem :P

Tylko że ja inną metodą do tego doszedłem wczoraj wieczorem ^^

w5cNAHm.png

Opublikowano

ja wlasnie wczoraj meczylem sie bo chcialem Pallavie przerobic , ale mi sien ie udalo heh 

on zbiera nawet te eventowe skrzynki bo to wszystkie bonus boxy zamienilo na te fioletowe kwadraciki :D 

wiec jest fajnie jak narazei :p

tylko ja mam problem bo on mi np zaszybko klika po minimapie i stoi w miejscu i tak sie kreci a po okolo 10kliknieciach na minimapke to juz kliknie raz a porzadnie i leci do tego punktu heh

P.S - po ilu godzinach zbierania ten bot sie zacina badz wylacza ? bo ostatnio na nocke postawilem a on mi sie wylaczyl 

Opublikowano

Jak z wykrywalnością?

Tym którym nie działa na chrome:Perfekto działa na Mozilli i nawet ich nie omija tylko od razu zbiera :3

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Wykrywalność 0%

Mogę ci to zobrazować tak:

Dobry duszek o pięknym imieniu "vBot" kilka za cb myszką i zbiera ci skrzynki kiedy ty spokojnie śpisz :) A za to ze klikasz myszką (czy też klika za cb ten duszek) BP nie da Ci bana :P

Tych bonusowych skrzynek z eventu jakąś nie widzę :C

Dzisiaj przez godzinkę latałem po mapach i ich nie widziałem...podobno będą podczas meczu...ktoś może to potwierdzić :D ??

A i jak wam się bot wyłącza to polecam z pasku szybkiego wyboru całkowicie usunąć ammo i td, mapę przesuńcie tak by było w lewym górnym rogu (tylko nie na ikonie P.E.T-a) bo czasem bot potrafi wyłączyć mapę i się wyłącza. Tak samo z ammo. Czasem jakiś npc stoi na skrzynce, bot go zaznacza, gdzieś dalej wybiera ammo i po pewnym czasie podlatuje do tego npc atakując go i cała niewidka idzie w pi__u :C

w5cNAHm.png

Opublikowano

nwm czemu ale juz mi to przestalo dzialac poprostu jak zmieniam proxy itp to skrzynki nadal wygladaja jak wczesniej ;/ tez tak macie ?

Opublikowano

nwm czemu ale juz mi to przestalo dzialac poprostu jak zmieniam proxy itp to skrzynki nadal wygladaja jak wczesniej ;/ tez tak macie ?

Nie, ja tak nie mam. Ja umiem czytać ze zrozumieniem i wiem jak to poprawnie zrobić.

A co do działania w tle to jest vBot, który działa w tle, ale on jest zepsuty i nie zbiera skrzynek :c

w5cNAHm.png

Opublikowano

sluchaj ja tez umiem czytac ze zrozumieniem tylko ze przed wczoraj wszystko mi dzialalo a wczoraj chcialem tak zrobic i mi poprostu zrobilo wszystko oprocz zamiany wygladu skrzyneczek nie wiem o co chodzi z tym . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...