Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hosting - który wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polecam ci hosting:  lvlup.pro Dlatego, że mają tanie serwery a dobre maszyny.

» Szukam ogarniętego serwera EasyHC » 

Opublikowano

A co sądzicie o hostingu enderchest?

enderchest to gówno za przeproszeniem ale jak nawet poprosisz to ci nie zainstalują silnika ja na fiberhost gdy napisałem że silnik nie działa to się sami zapytali czy wgrać :)

Opublikowano

N a j l e p s z y   h o s t i n g   t o   f i b e r h o s t . p l ! ! !   P o l e c a m ! ! !   S a m   t a m   m a m   s e r w e r ! ! !   C h c e s z   t o   w b i j ! ! ! I P : sctf.fhmc.pl

Mistrz świata przyjmij moją krytykę: FIBERHOST TO JEBANE GÓWNO Z NOZO KTÓRY Z ZWYKŁYM SMS SHOPEM MA PROBLEMY!.

Polecam Ci lvlup.pro

- Polska lokalizacja!

- Brak problemów z sms shop!

- Kupujesz ram a nie sloty!

- Szybka i kompletna pomoc!

- Autorski panel,a nie gówno nozo!

Opublikowano

Mistrz świata przyjmij moją krytykę: FIBERHOST TO JEBANE GÓWNO Z NOZO KTÓRY Z ZWYKŁYM SMS SHOPEM MA PROBLEMY!.

Polecam Ci lvlup.pro

- Polska lokalizacja!

Teraz weź że mam serwer z modami i chcę mieć 50 slotów to co mam iść płacić za dodatkowy ram czy kupić opcje bez limitu ram i mieć głęboko w du*ie ile ramu zużywa serwer ?

Opublikowano

Teraz weź że mam serwer z modami i chcę mieć 50 slotów to co mam iść płacić za dodatkowy ram czy kupić opcje bez limitu ram i mieć głęboko w du*ie ile ramu zużywa serwer ?

To nie tak na pewno działa, bo jak bym kupił taki serwer i dał 5000 i weszło by tyle osób to ta maszyna by wybuchała.

I do tego może dla Ciebie dla zwykłego użytkownika to wystarczy.

Opublikowano

To nie tak na pewno działa, bo jak bym kupił taki serwer i dał 5000 i weszło by tyle osób to ta maszyna by wybuchała.

I do tego może dla Ciebie dla zwykłego użytkownika to wystarczy.

1.Kto mądry daje na zwykły serwer 5000 slotów kup maszynę a nie serwer (chodzi mi tu o zakładkę serwery gier minecraft)

2.Dla zwykłego użytkownika wystarczy tak a jak ci powiem że przekroczyłem 8 GB ramu i serwer cały czas działał (pewnie zaraz wyjedziesz że niemożliwe, dostarcz dowody nie dostarczysz bo nie ma itd.)

3.Jak lvlup wprowadzi ofertę bez limitu ram to będzie najlepszy hosting w Polsce :P teraz fiberhost i pukawka wymiata z brakiem limitu ram :)

Opublikowano

Jeżeli nie planujesz czegoś poważnego tylko mały serwerek to bierz "Frajerhosta".Jeżeli chcesz stworzyć naprawde coś dużego i poważnego to bierz dedyka z OVH lub SoREDa (nwm co masz do tej firmy jest spoko).

Opublikowano

Sprawdź ofertę Maxcraft.pl/Pukawka.pl

Z ich strony:

- Najniższy możliwy ping, bo serwery są ulokowane w Warszawie w najlepszym data center ATM (tego nie daje żadna inna firma)

- Ochrona przed atakami ddos
- Najlepszy support, czyli zespół czterech techników dostępnych zarówno przez nowoczesny i autorski system ticketów w panelu jak i przez tradycyjny telefon (tego nie daje żadna inna firma)
- Autorski panel

- Darmowy itemshop do każdego serwera w domenie itemshop.pl (tego nie daje żadna inna firma)
- Doskonały system monitoringu serwerów, z powiadamianiem sms
- Nowa autorska konsola - najlepsza w Polsce
- Monitoring obciążenia serwera
- Edytor plików on-line połączony z webftp
- Pełen dostęp przez FTP
- Darmowa baza MYSQL

- Darmowy serwer głosowy Mumble
- Domena serwera nazwa.maxc.pl i nazwa.maxcraft.pl (bez portu )
- Automatyczny oraz ręczny backup serwera
- Program partnerski - 25% od zakupu serwera z Twojego linku
- Serwery Teamspeak3  w bardzo dobrych cenach
- Płatności PaySafeCard z najniższą prowizja
- Możliwość instalacji dowolnego silnika, dowolnych modów i pluginów
- Instalator pluginów, modów i silników w panelu

- Darmowa Dynmapa
- Darmowy hosting WWW

- Już niebawem możliwość legalnego zarabiania na serwerze bez 40% procent prowizji, z pełną obsługą rachunków i pitów (tego nie daje żadna inna firma)

- największy i najstarszy polski hosting serwerów gier - 8 lat doświadczenia!

- współpraca między innymi z:
Król Julian: http://www.youtube.c...c15ZxzlDziVShXg
Husiek: http://www.youtube.c...pUvzNc8_qAsPNhQ

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

Cubehost.pl ;)

- niska cena

- dobre maszyny

- łatwy w obsłudze panel

- szybkie wsparcie techniczne

- itemshop

- możliwość wypłacania pieniędzy zebranych z is'a

- własna domena nazwa.cubehost.pl

Dużo by tu jeszcze wymieniać.

Opublikowano

@3up Ponieważ mam z nią same problemy (chodzi mi o sored) , nie odpisują na moje pytania na bok dodatkowo przy 3 pluginach i 1 osobie online wywala serwer i laguje.

tqPHfPr.png

Opublikowano

Cubehost.pl ;)

- niska cena

- dobre maszyny

- łatwy w obsłudze panel

- szybkie wsparcie techniczne

- itemshop

- możliwość wypłacania pieniędzy zebranych z is'a

- własna domena nazwa.cubehost.pl

Dużo by tu jeszcze wymieniać.

Od kiedy jest możliwość wypłacania pieniędzy ? //Od niedawna ;-) ~ Tiestooo  //OK ;-)  ~ NetherSky_

@topic

Polecam CubeHost na początku BOK gówno pomagał ale pod koniec gdy serwer kończył ważność oczywiście odpowiedzieli.

A tak na serio to teraz żaden hosting nie jest idealny.

Jeden ma dobre maszyny zero lagów ale drogi że szok.

Następnie znajdziesz tani hosting ale lagi że japi....

Na koniec znajdziesz idealny hosting o którym myślisz tylko jedno "KUPIE TAM 200 SLOTÓW ! ! ! ! " co okazuje się po kupnie? Takiego chuya silnika nie zainstalujesz.

A teraz już tak na serio to CubeHost i lvlup.pro to najlepsze hostingi.

Polecam też csrv.pl niby drogie ale szybka pomoc i zero lagów.

Opublikowano

Polecam Ci lvlup.pro

- Polska lokalizacja!

Tak oczywiscie bo raz miales z nim problem to od razu gowno.Pewnie sam cos zwaliles a na hosting piszesz.Oczywiscie ten nedzny lvlup jest od niego o wiele gorszy. Dosc ze stawki sms wysokie to jeszcze nie maja takich promocji jak na fiberhost.Fiber ma czesto kody rabatowe i maja duzo ofert do wyboru do koloru(o niebo lepsze niz na lvlup.pro)

@Potwierdzam enderchest to jest niestety gowno dosc ze lagi i wysokie stawki sms to jeszcze bok nie pomaga

Popieram arek238 w 100% w punkcie 3 jego postu :D

Opublikowano

Tak oczywiscie bo raz miales z nim problem to od razu gowno.Pewnie sam cos zwaliles a na hosting piszesz.Oczywiscie ten nedzny lvlup jest od niego o wiele gorszy. Dosc ze stawki sms wysokie to jeszcze nie maja takich promocji jak na fiberhost.Fiber ma czesto kody rabatowe i maja duzo ofert do wyboru do koloru(o niebo lepsze niz na lvlup.pro)

@Potwierdzam enderchest to jest niestety gowno dosc ze lagi i wysokie stawki sms to jeszcze bok nie pomaga

Popieram arek238 w 100% w punkcie 3 jego postu :D

Fiber ma także dwukrotnie większy ping od nas, może dlatego że mają maszyny we Francji - OVH? Nasze maszyny do MC są w Polsce (Olsztyn) w serwerowni SDC. 

Nie rozdajemy kodów rabatowych gdyż rozdajemy kody na darmowe serwery, wystarczy zobaczyć na nasz fanpage, przykładowo 7 marca oraz 25 maja tego roku, w zeszłym roku też było ich niemało :)

Opublikowano

Fiber ma także dwukrotnie większy ping od nas, może dlatego że mają maszyny we Francji - OVH? Nasze maszyny do MC są w Polsce (Olsztyn) w serwerowni SDC. 

Nie rozdajemy kodów rabatowych gdyż rozdajemy kody na darmowe serwery, wystarczy zobaczyć na nasz fanpage, przykładowo 7 marca oraz 25 maja tego roku, w zeszłym roku też było ich niemało :)

Błagam.... Przecież Fiber też ma serwery w Polsce....

Opublikowano

lvlup mamało ram jak na slot z tego co pamiętam, miałem na fiberku, co 2 reload wywalało, tanio niby jest. Osobiście polecam dwa, ownserver i crafthost.

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000

Nowicjusz
Opublikowano

Wspomnij o awariach w SDC (ciągłe pady serwerów, problemy sprzętowe, awarie dysków, ramu itp). Jak nie urok to s*aczka.  Oraz o ochronie DDoS, której nie ma co się równa = serwery OFF. 

Nie jest to anty reklama tylko prawda. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...