Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Okraść Konto Bugiem Na E-Mail.

Kronk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszcie do nich na GG cos takiego:

Witamy Metin2.pl team

Prosimy o aktywację konta na mmogame.com założonego przez nasz team, zanotowano coraz większą ilośc kradzieży kont i dlatego prosimy o akceptacje rejestracji - ułatwi ona ewentualne odzyskanie konta w przypadku kradzieży. Konta które nie zostaną zaakceptowane nie będą chronione w przypadku kradzieży. Z góry dziękujemy i pozdrawiamy Metin2.pl team! Życzymy miłej i bezpiecznej gry.

Napisalem byle co, ale wymyslicie cos ;d

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

aha i jeszcze jedno ja bym proponował usunąć temat ponieważ za dużo ludzi się dowie i bugu już nie będzie

W dupie mam + i - proszę dać to na co zasłużyłem

Opublikowano

Kronk dasz gg ? objasnic mi to na PW prosze albo tu w temacie :

wchoze na metin2.pl daje zmien e mail wpisuej w 1 kolumnie kolesia e mail w 2 zas moj nowy , daje wyslij poczym wchodze na moj nowy i akceptuje <oki konto jest na moim> potem pisze do niego sory ale sie rozmyslielm niechce tego konta , on anuluje wtedy zmiane ja bedac na jego koncie nadal wchodze ponownie w zakladke zmien e mail i wpisuje mój (ten na którego zmienialem przed chwilą) i pod spodem inny tez moj nowy i pisze ze stary e mail sie nie zgadza <nie jest przypisany do tego konta>

Opublikowano

Wiem chyba na czym to polega ale jak znać adres e-mail typa ??????????? To polega na tym żeby utwożyć mu konto a on zaakceptował link aktywacyjny wtedy sie wchodzi na jego konto tak ???

PROSZE O - ZBIERAM JE POPROSTU

loluo.jpg

Opublikowano

ale jest jeszcze coś ja wysłałem kolesiowi tą aktywację on zaakceptował ale chyba odrazu zmienił passy

W dupie mam + i - proszę dać to na co zasłużyłem

Pasjonat
Opublikowano

chyba trzeba od razu jak akceptnie zmienić e-mail na swój na mmogame i potem przypomnieć hasło które będzie jego hasłem do postaci, a ID tam mamy

tak zrozumiałem...

1114820.gif

Nakarm!

C A T S

x-neko08.gif

x-yasshan4.gif

x-crun.gifx-catspell.gif

Opublikowano

@edit xD hehe sorki ;p to fajnie ze usonoles ;D bo by za duzo nobow bylo ...

Opublikowano

Wiem chyba na czym to polega ale jak znać adres e-mail typa ??????????? To polega na tym żeby utwożyć mu konto a on zaakceptował link aktywacyjny wtedy sie wchodzi na jego konto tak ???

to nic ... id takie same chyba ze zmienil do konta na mmogame to juz inna sprawa ;/

Opublikowano

Kronk mógłbyś mi napisać na gg dokładniejszą instr albo film zrobić? ;] [Moje gg : 5071922]

Wiem ze to hamskie ale jak nie to sposób leci do supportu .. ;]

CX7Rrj.png

Opublikowano

Napisał by mi ktoś na pw tego buga...

Ponieważ, niestety za późno się skapnąłem ;/

Pozdrawiam i Z góry dziękuje :P

ZBIERAM ------

DAJ MINUSA !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,

gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

7745956.jpg

Mój net xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...