Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny lecz jakis admin zbanowal mnie poniewaz ,,Uzywam hackow'' co nie ma sensu bo gram na laptopie na którym ledwo co mi chodzi single player w minecrafcie a co dopiero na multi do tego mam lagi wiec prosze o odbanowanie

Mój nick R0zpi3rdol

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Serwer fajny lecz jakis admin zbanowal mnie poniewaz ,,Uzywam hackow'' co nie ma sensu bo gram na laptopie na którym ledwo co mi chodzi single player w minecrafcie a co dopiero na multi do tego mam lagi wiec prosze o odbanowanie

Mój nick R0zpi3rdol

Co to za wytłumaczenie, że "masz słabego kompa" ?

Skoro zbanował Ciebie jakiś admin to pewnie miał powód..

Opublikowano

qwant

Chodzi o to ze ja mam lagi a ten debil zbanowal mnie za to ze niby latam zcinalo mnie jak skakalem i sie w powietrzu musialem zatrzymac na lagu a tu ban i mial powod jaki ? ze lagi mam ?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

qwant

Chodzi o to ze ja mam lagi a ten debil zbanowal mnie za to ze niby latam zcinalo mnie jak skakalem i sie w powietrzu musialem zatrzymac na lagu a tu ban i mial powod jaki ? ze lagi mam ?

To nie jest temat do dyskutowania a tym bardziej do żalenia się..

Na pw podam Ci IP ts3, możesz tam wejść i możemy to wyjaśnić.

Opublikowano

Nie pobiore ts i nie mam zamiaru poniewaz jakis p0pierdolony admin postanowil mi dac bana za to ze mam slabego kompa ? pff powodzenia z serwerem

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Nie pobiore ts i nie mam zamiaru poniewaz jakis p0pierdolony admin postanowil mi dac bana za to ze mam slabego kompa ? pff powodzenia z serwerem

Właśnie takim zachowaniem tworzysz nie potrzebny spam na forum i obrażasz administrację a twoja wybuchowość świadczy o tym iż faktycznie jesteś podejrzany i dlaczego ma mi na tym zależeć skoro tobie na tym nie zależy..

Proszę o jakiegoś moderatora, aby ogarnął ten cały syf tym spamem bo takie sytuacje się rozważa na pw.

Opublikowano

Nick: Despero2012

Kontakt: skype: web.master133        PW         mail: [email protected]      Posiadam GG i TS3

Czy moderowałeś kiedyś jakiś serwer?: Tak, jestem administratorem na jednym serverze 50 slotów, byłem współwł. na 3 małych servach, jestem "doradcą" na serverze 50 slotów.

-----------------------------------------------

Server polecam dla wszystkich, to prawda trochę są lagi na pierwszych poziomach (noo, były) ale co tam :P

aw

Opublikowano

Dzięki wszystkim za pozytywne komentarze ! ;)

Nie ukrywam, że długo siedziałem nad tym serwerem chciałem, aby pomysł był oryginalny a zarazem ciekawy.

Nie długo zamierzam dodać Pierwszą wioskę a w niej stajennego i nowe NPC od 30 lvl.

Krainę dzikusów na, której głównie będą Kapitany, z których wypadają szkatułki.

Dolinę orków, na której będą bossy i potwory z których wypadają nowe przedmioty.

Oraz Wieże demonów od 50 lvl.

Caly ten serwer jak i twoje pomysly sprowadzaja sie do prostego-METINA ^^

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Caly ten serwer jak i twoje pomysly sprowadzaja sie do prostego-METINA ^^

To zła przypadłość ?

Starałem się bazować na tej grze, lecz też pozmieniałem parę rzeczy..

I jak na razie graczom to się podoba ;P

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

Wieża Demonów jest już prawie skończona pozostaje jeszcze skonfigurowanie ulepszacza, który jest na samym końcu ;)

Opublikowano

Nick: LordNight/Trollster2000

Kontakt: ts3 / pw 

Czy moderowałeś kiedyś jakiś serwer?: Byłem właścicielem,HeadAdminem parę razy,Adminem parę razy, wiele razy moderatorem

Nieregulaminowa sygnatura.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...