Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Perm za "arłe" bicie do tylu (stalem na spawnie wtf xD

Spokojnie unban all będzie, lecz skoro dostałeś bana to pewnie za coś.

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już działa od paru dni serwer było otwarcie i jak zwykle zaskoczyliście mnie dużą ilością graczy na serwerze ;)

Opublikowano

Serwer ma potencjał, ale expowiska są stanowczo ZA MAŁE, nie da się grać bo wszyscy ksują jak opętani. I przez to odechciewa się grać.

Opublikowano

Serwer ma potencjał, ale expowiska są stanowczo ZA MAŁE, nie da się grać bo wszyscy ksują jak opętani. I przez to odechciewa się grać.

Spokojnie po powrocie z wakacji chce dodać więcej mobów i zmienić system odradzania się potworów bo ich ilość na mapach niestety ale zmniejsza się.

Opublikowano

gdzie kupie vipa ?

Na stronie internetowej serwera, nie będę Ci podawać bezpośredniego adresu bo to nie jest miejsce do tego.
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

Niestety na serwerze gra dosyć mało osób tylko 130 max 190.

Lecz z tej przyczyny robię event 2x exp na godzinę 20:00 ;)

Opublikowano

Nick:Prokac

Kontakt:skype marcin37031

Czy moderowałeś kiedyś jakiś serwer?:Tak na wielu serwerach.Posiadałem własny 100 slotów

Opublikowano

Fajnie sobie można było sobie pograć na tym serwerze w becie ale teraz się to po prostu znudziło.

Zbytnio to nie ma nawet cząstki rpg, wiem że pod to serwer nie był robiony ale to nie jest rpg. lvl'e są nie potrzebne skoro nie ma ograniczenia jeśli chodzi o eq, pvp jest takie, no.. to nie jest pod styl. Stracisz set i musisz tak jakby od nowa zaczynać żeby zdobyć eq. Słyszałem coś o koniach, też nie potrzebne. Do map dostajemy się poprzez teleporty, a są one dość małe, a nawet jeśli by były większe to i tak parę kroków od spawna spotkam te same potwory co na drugim krańcu mapy.

Już o wiele lepsze było stare pvp, które mimo to że było pay2win, było lepsze to tyle.

Opublikowano

Nick:xXMine4YouXx

Kontakt:skype pw ts3

Czy moderowałeś kiedyś jakiś serwer?:nie ale znam wiekszisc komend i szybko sie ucze ich

logo.png

Opublikowano

Fajnie sobie można było sobie pograć na tym serwerze w becie ale teraz się to po prostu znudziło.

Zbytnio to nie ma nawet cząstki rpg, wiem że pod to serwer nie był robiony ale to nie jest rpg. lvl'e są nie potrzebne skoro nie ma ograniczenia jeśli chodzi o eq, pvp jest takie, no.. to nie jest pod styl. Stracisz set i musisz tak jakby od nowa zaczynać żeby zdobyć eq. Słyszałem coś o koniach, też nie potrzebne. Do map dostajemy się poprzez teleporty, a są one dość małe, a nawet jeśli by były większe to i tak parę kroków od spawna spotkam te same potwory co na drugim krańcu mapy.

Już o wiele lepsze było stare pvp, które mimo to że było pay2win, było lepsze to tyle.

Spokojnie, cały czas ten serwer tworze i dodaję nowe ciekawsze rzeczy, aby po prostu ludziom się to nie znudziło..

Nie chodzi mi o to żeby robić ten serwer tylko pod expienie bo to byłoby nudne.

Właśnie nie dawno ukończyłem Komnate Króla Pająków, aby tam wejść trzeba mieć klucz, który można zdobyć z królowej, która pojawia się co godzine (nie zawsze),

Nie długo dodam wieże demonów i zamierzam więcej misji i urozmaiceń dodać.

Co do koni wydaję mi się, że są one dość przydatne dają one więcej armora, ataku i życia więc to jest naprawdę dobre, lecz trzeba wykonać misję na czas.

Masz rację nie robię z tego totalnego RPG robię coś odrębnego, innego, czego jeszcze nie ma po prostu robię to co jest w mojej głowie, realizuję to..

Opublikowano

Podanie na KidMod

Nick:Polskioko

Kontakt:Skype,Ts,em@il

Czy moderowałeś kiedyś jakiś serwer?: Mam obecnie swoj wlasny server i gra nanim przecietnie dziennie 80 osob nie bylem moderatorem na zadnym servie ale bymem 5 razy adminem serverow kiedys bylem nawet adminem na mc.majkrafci.pl dopuki nie zregnyzowalem i nie zalozylem wlasnego servera ograniam world edit i banowanie oraz wszystkie podstawowe komedny mysle ze mnie wybierzecie i napiszecie do mnie dziekuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...