Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bleach - ogólna dyskusja

Z4raki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRhide

Gosciu jestes chory na umysle , i szczerze Ci powiem , ze jak czytam twoje posty to nie wiem czy smiac sie z twojej głupoty , czy przelac troche pieniedzy na Fundacje dla uposledzonych dzieci , chociaz nie bede porownywał ich do Ciebie , gdyz oni sa chorzy , a ty sam z siebie jebniety.

Ty nie masz zadnych logicznych argumentów , a ja jade z moimi : a wiec

- seria z Gaiem sie dopiero zakonczyła. ( kilkanascie dni temu

- w jej miejsce nie wsadzili jesczez nic ,

- sama telewizja TV Tokyo potwierdziła juz bardzo dawno , ze BLEACH BEDZIE , lecz duzo zalezy od ustawien i pewnie od kasy.

Dodatkowo dodam od siebie , ze nawet jak teraz tego nie zrobia , to za jebane trzy lata tak , i wtedy jednak sie potwierdza moje słowa.

Nazwałes mnie fanboyem , ok skoro ja jestem fanboyem bleacha ( tego anime dla dzieci) to ty jestes niedorozwiniety , racja lubie serie , ogladałem , czytam , ale nie przywiazuje do niej jakiejs wielkiej uwagi.

Na obrone seri mam jedynie to , ze mało robia juz tasiemców , z normalna kreska , z jako taka fabuła i bez wszedobylskich małych dziewczynek.

Jesli Tobie sie podobaja takie anime , to polecam kulke w łeb , bo masz pedofilskie przejawy.

Moj ostatni post skierowany do twojej załosnej osoby.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co sądzicie o umiejętnościach Tsukishimy ? Byakuya sobie poradził, ale jak Waszym zdaniem wyglądało by to w przypadku innych kapitanów ? Zaraki moim zdaniem by wygrał, jak oglądaliście to wiecie dlaczego, nie przegrałby przez takie coś. Genryusai to samo, ale np. taki Hitsugaya miałby szanse ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...