Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki zrobić typ serwera

BedePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie jaki zrobić typ serwera dla kolegów,gdyż nie wiem jaki.Survival się szybko znudzi,chce jakiś ciekawy żeby chciało się grać

graphic.png

Opublikowano

To zalezy od twoich umiejetnosci, jak umiesz pisac w javie, to zrob cos, a jak w skripcie, to tez cos dodaj. W Javie lub skrypcie moglbys zrobic np. monety (punkty) , za ktore mozna kupic rozne itemy. Te punkty by sie zdobywalo z mobow itd.

Opublikowano

Kwadratowa masakra. Coś w rodzaju mega skyblocka. Są dwie wyspy (z cubem) Są 2-3 tyg. na przygotowanie się do walki, potem wyłącza się cuby i się klepią :)

Opublikowano

@Haku123 gildie będą,tylko jaki pluginy na rpg,na klasy (to klas to exppienie i dla każdej klasy osobne skile z efektami)magia i specjalne bronię bronię i zbroję oraz artefakty,

graphic.png

Opublikowano

@do RPG'a właśnie mnie to ciekawi. Jakie pluginy na klasy które można expić i dzięki temu możemy odblokować umiejętności skille,plugin na legendarne bronię,zbroję i artefakty

graphic.png

Opublikowano

Jakiś autorski tryb, czyli np. horse reace czyli wyścigi na koniach lub coś innego. 

Zapraszam na serwer proGuilds!

Startujemy już wkrótce!

KLIK!

Opublikowano

Jesli chcesz z kolegami to moglbys zrobic np:

- Survival z zyciami.

- Wgrac jakies mody.

- Mozesz zrobic wojne zamkow (5v5)

- Jakas mape mozecie zagrac np: Survival (ucieczka przed zombie)

- Escape

- Parkour

Myślę że pomogłem.

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...