Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Publikacja] PokeXgames.pl

Sharp # Team

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie, że ktoś jeszcze o takich grach myśli, pozytywne słówko :) Sam nie zagram, ale polecić mogę, bo fajnie wyszło :)

ARIONE-MINI.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Grałem na servie, i przewaga kogoś kto sle smski jest za duza. Byłem w top 50 na servie na którejś edycji, w niektórych momentach w top 20, ale i tak się przegrywali z randomem o polowe mniejszym lvl bo miał 5x shiny. Nie wiem jak teraz to działa, ale kiedyś shiny były wogole nie zbalansowane.

Mam nadzieje ze Server zmienia się na lepsze, powodzenia

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ref

Grałem na servie, i przewaga kogoś kto sle smski jest za duza. Byłem w top 50 na servie na którejś edycji, w niektórych momentach w top 20, ale i tak się przegrywali z randomem o polowe mniejszym lvl bo miał 5x shiny. Nie wiem jak teraz to działa, ale kiedyś shiny były wogole nie zbalansowane.
Mam nadzieje ze Server zmienia się na lepsze, powodzenia

Duzo sie zmienilo :D

Opublikowano

Cieszę się. Mam nadzieje że zacznę grać kiedyś na tym servie, i będę miał radochę jak kiedys na PO. Tak się spytam, czy robicie bardziej mapę taka jak Svke czy raczej własną?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cieszę się. Mam nadzieje że zacznę grać kiedyś na tym servie, i będę miał radochę jak kiedys na PO. Tak się spytam, czy robicie bardziej mapę taka jak Svke czy raczej własną?

Mapke bazujemy na anime, aktualnie robimy wyspy orange.

Podstawa mapy jest znana z Svke.

Pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie ma co porównywać z brazylijskim pokexgames.

Tam od razu zamiast balli widać obraz pokemona i ruchy pokemona automatycznie wyskakują(do klikania+liczniki), a nie żebyśmy musieli sobie bindować m1, m2 itd.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...