Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Road to Diamond with Brain.lua/SKILL

OverSUCK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też się ciesze :)

no niestety ciężko jest :( najgorzej albo i najlepiej jak się trafi jakiś polak :D

AhA może frytki do tego ???

Yhy

Tak tak jak wbije noobowski CHALLENGER to może sprzedam konto :)

NOWY SS (Z GOLD IV DO II OD RAZU TAK SIĘ CARRUJE)

jr4cok.jpg

Noobowski dlatego ze bez programow 3'ich nie mozesz tam wbic? Czy dlatego ze nawet z nimi i bariere mentalnie ci trudno przebic? emoticon-2614-src-0b858e44fa629199-28x28

518831445005751729602.png

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Noobowski dlatego ze bez programow 3'ich nie mozesz tam wbic? Czy dlatego ze nawet z nimi i bariere mentalnie ci trudno przebic? emoticon-2614-src-0b858e44fa629199-28x28

Wszystko po trochu dzięki za miłe słowa a teraz wyjdź

PS

będzie ciekawe jeżeli w 3 dni z silver I do Platyny V :D

Opublikowano

pokjerujesz mnie z golda 5 ? :D

G5 jest easy teraz się dopiero trolle zaczęły :D niby staty dobre a tu team nie mogę wyccarować bo same raki dlatego czas grać duoQ

PS

stworzyłem team pewnie tam wbije w 5 dni diament :D

Opublikowano

Graty golda 2, wg. mnie niepotrzebnie się chwaliłeś że masz bola ;x

tak na prawdę pochodzę z Korei

Obecnie jaka dywizja ?

BoL był off znaczy crashe straszne w nie których skryptach ale już ogarnięte :D więc można grać dalej na razie gramy teamówki bo challenger sam się tam nie wbije SS:

20797gm.jpg

Dzisiaj może będzie diax

Serdecznie pozdrawiam pana @ProDesign

Opublikowano

tak na prawdę pochodzę z Korei

BoL był off znaczy crashe straszne w nie których skryptach ale już ogarnięte :D więc można grać dalej na razie gramy teamówki bo challenger sam się tam nie wbije SS:

20797gm.jpg

Dzisiaj może będzie diax

Serdecznie pozdrawiam pana @ProDesign

Amumu & Ryze & Cassio = niepokonany skład na 3 vs 3 ;)

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

To, że forum nazywa się Multi Player Cheats (już nie długo) to nie znaczy, że wszystkie tematy są o cheatach. Dział League of Legends posiada jedno subforum "Boty, Skrypty itd.", a cała reszta nie ma z tym nic wspólnego, dlatego argument "dlaczego hejtujesz skoro to forum o cheatach" jest żałosny. Skoro nabicie dywizji programem sprawia wam jakąkolwiek przyjemność i satysfakcję, to graj sobie na nim dalej... (mam nadzieję, że szybko wyłapiesz bana)  Nie popieram, aczkolwiek staram się być tolerancyjny, natomiast jeżeli grasz na bolu i chwalisz się tym na forum próbując wywyższać się nad graczami, którzy w uczciwy sposób nabijają swoją dywizję to jesteś dla mnie zwykłym gównem. Tyle.

Sam nie gram na BOL'u gdyż nie czuję takiej potrzeby, ale nie rozumiem dlaczego ludzie życzą ludziom najgorszego tylko dlatego, że nie potrafi sam wbić dywizji, boty zawsze były, są i będą a to, że napiszesz sobie jakiś denny komentarz nic nie zmieni. Chcesz- boć, nie chcesz- nie boć. Proste.

shavarth.jpg
Opublikowano

Na razie do platynki tak jak widzisz wyżej ;) od tamtego czasu nie gra, może ma jakieś prywatne sprawy na głowie

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@Refresh :D po 20 dniach ogólnie w LoL'a nie grałem z miesiąc zobaczymy swój skill VIP już zakupiony jak by innaczej jeszcze myślałem o VPS taki do 50eurosiaków żeby perl szybciej gierkie wywalał ale o tym później nie długo SS ogólnie zaniedbałem gre i mam GII nadal więc myśle że za jakieś 5 dni jak dobrze pójdzie diax na luziku pewnie te osoby z którymi grałem duoQ albo nie grają albo siędzą już w D1 więc szukam nowych ziomków najlepiej z mikrem + TS + VIP + Płatne Skrypty i najlepiej aby był to ADC albo ktoś na Top'a Pozdrawiam noob powrócił !!!

Opublikowano

Powodzenia w bijanou dywizji ja otrzymalem bana silver5->silver1 seria do golda w prawie 3dni troszke mniej oczywiscie cassio i zerath na propsie + exploity na E cassio wylapalem bana za te jebane exploity a tlumaczylem ze to skill lel

x

Opublikowano

Ja właśnie wygrałem na cassio whooping jak grałem junglerem z outplayowałem x10 ganków mid i nic w late nie robiła bo ją wykopywałem.

NA CASSIO BOL też da się wygrać !!!]

Powodzenia w wbijaniu >.<

Opublikowano

Powodzenia w bijanou dywizji ja otrzymalem bana silver5->silver1 seria do golda w prawie 3dni troszke mniej oczywiscie cassio i zerath na propsie + exploity na E cassio wylapalem bana za te jebane exploity a tlumaczylem ze to skill lel

Ja w 3 dni z silver III do Gold II na smurfie :) tym

Ja właśnie wygrałem na cassio whooping jak grałem junglerem z outplayowałem x10 ganków mid i nic w late nie robiła bo ją wykopywałem.

NA CASSIO BOL też da się wygrać !!!]

Powodzenia w wbijaniu >.<

sprawdze potem ją na jungli jak tak mówisz xD

Opublikowano

Wbijaj do kebabów, bo easy sie carruje i free challenger.

Ps Łatwiej wywalić grę.

Opublikowano

Wbijaj do kebabów, bo easy sie carruje i free challenger.

Ps Łatwiej wywalić grę.

powiadasz @ProDesign xD może się skusze z tobą grałem duoQ nie :D ? grasz jeszcze może jakieś TS ale transwer do kebabsów 2600rp był chyba

za free

Opublikowano

Ja w 3 dni z silver III do Gold II na smurfie :) tym

sprawdze potem ją na jungli jak tak mówisz xD

lee singą mówie ci można tak outplejować bolowca na cassio ze hej wystarczy niedac sie struc albo ja szybko zbursowac ,ale jak wpadniesz w jej R to jestes w dupie. Na nią polecam Evade kippa

To, że forum nazywa się Multi Player Cheats (już nie długo) to nie znaczy, że wszystkie tematy są o cheatach. Dział League of Legends posiada jedno subforum "Boty, Skrypty itd.", a cała reszta nie ma z tym nic wspólnego, dlatego argument "dlaczego hejtujesz skoro to forum o cheatach" jest żałosny. Skoro nabicie dywizji programem sprawia wam jakąkolwiek przyjemność i satysfakcję, to graj sobie na nim dalej... (mam nadzieję, że szybko wyłapiesz bana)  Nie popieram, aczkolwiek staram się być tolerancyjny, natomiast jeżeli grasz na bolu i chwalisz się tym na forum próbując wywyższać się nad graczami, którzy w uczciwy sposób nabijają swoją dywizję to jesteś dla mnie zwykłym gównem. Tyle.

Dyskryminacja cziterów na forum cziterów jest żałosna :-)

Opublikowano

Tak więc przeniosłem się do turków za 2300rp dowód:

190461406271439949023.jpg

Pierwsza gra u kebabów:

425671406271440949023.jpg

Na razie GII ale nie długo się to zmieni ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...