Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Road to Diamond with Brain.lua/SKILL

OverSUCK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :D

Dobra, tak więc mam zaszczytny cel a mianowicie wbicie diamentu na swoim smurfie dzięki brain.lua i przy pomocy nie których płatnych skryptów do zaszczytnego programu BoL

Miłego Oglądania :

akadxj.jpg

Na razie GOLD V więc jest co wbijać

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do cassio najlepsze skrypty w bolu, więc nie trudno nią wygrywać mecze. Powodzonka i obyś bana nie dostał :D.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Nigdy nie zrozumiem ludzi chwalących się nabiciem dywizji na BoLu.. Nie mam pojęcia czego mam ci gratulować.. Skrypów? Bycia unskilledem? Dobrze, w takim razie gratulacje, jesteś takim dobrym graczem... wybitnie trzymasz spację, taki dobry. Bk .

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Do cassio najlepsze skrypty w bolu, więc nie trudno nią wygrywać mecze. Powodzonka i obyś bana nie dostał :D.

Dzięki :) nie chodzi o to że do cassio są najlepsze skrypty tylko że ma duży poke tak samo jak liss chociaż dziwi mnie to że nie zrobili jeszcze do niej dobrego skryptu a cw za 15$ robi swoje ;)

Nigdy nie zrozumiem ludzi chwalących się nabiciem dywizji na BoLu.. Nie mam pojęcia czego mam ci gratulować.. Skrypów? Bycia unskilledem? Dobrze, w takim razie gratulacje, jesteś takim dobrym graczem... wybitnie trzymasz spację, taki dobry. Bk .

Żeby grać na BoL'u i coś wygrywać trzeba też używać mózgu :)

Opublikowano

Żeby grać na BoL'u i coś wygrywać trzeba też używać mózgu :)

Ahh... no tak, ktoś przecież musi chodzić po mapie.. Tak więc gratuluje używania mózgu. Propsy.

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Teraz jak ktos gra Cassio to 90% BoL osobiście nie chwaliłbym się tym ale jak chcesz. Proponuje zacząć naprawde uczyć sie grać.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

No no gratuluję skilla kciuka. Obyś bana wyrwał jak najszybciej ;) Naprawdę nie wiem dlaczego chwalisz się tym, że wbijasz dywizję na BoLu? To żadne osiągnięcie nie jest.. 

lucyfergif.gif

Opublikowano

Jak na moje nie ma czym chwalić się, bo z wspomagaczami to żaden wyczyn. A jak Ci idzie bez tego?

Gratuluję ;)

Opublikowano

GOLD IV :)

x6g3t.jpg

Dużo trollów/debili ale wyccarować można np jako support lub na bot lane jako adc :D jeszcze jungli nie sprawdzałem tylko

Jak na moje nie ma czym chwalić się, bo z wspomagaczami to żaden wyczyn. A jak Ci idzie bez tego?

Gratuluję ;)

Przecież to co widzisz to skill ...

Opublikowano

Zastanawiam się.. 

Brak życia, problemy psychiczne, czy może niedojebanie mózgowe? Wow, chwalenie się wbijaniem dywizji na bolu, i to nie na rzeczach typu 'Tower range indicator' tylko na combo-scriptach.

Woooooooooooooooooow, musisz być takim dobrym graczem! :O

Nauczysz mnie grać?

#Antywarn

Powodzenia frajerze. :*

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Zastanawiam się.. 

Brak życia, problemy psychiczne, czy może niedojebanie mózgowe? Wow, chwalenie się wbijaniem dywizji na bolu, i to nie na rzeczach typu 'Tower range indicator' tylko na combo-scriptach.

Woooooooooooooooooow, musisz być takim dobrym graczem! :O

Nauczysz mnie grać?

#Antywarn

Powodzenia frajerze. :*

Wszystko po trochu ale dzięki za miłe słowa i widzimy się w brązie diamencie :)

Opublikowano

Jest to forum o cheatach, więc czemu wy wszyscy krytykujecie go? Nie podoba się bol- proszę usunąć konto na tym forum, bo jak sama nazwa wskazuje Multi Player Cheats ;)
Bez pozdrowień dla osób prujących się do twórcy, pozdrawiam i życzę challengera :)

shavarth.jpg
Opublikowano

Jaka dywizja teraz placku? ;p

z S1 do Gold IV w dzień :D nie jest źle dostaje po 25/27 LP

Jest to forum o cheatach, więc czemu wy wszyscy krytykujecie go? Nie podoba się bol- proszę usunąć konto na tym forum, bo jak sama nazwa wskazuje Multi Player Cheats ;)

Bez pozdrowień dla osób prujących się do twórcy, pozdrawiam i życzę challengera :)

Prawilnie człowiek mówi :)

Opublikowano

Forum zmienia swój charakter na Multi Player Community.

Poza tym rozumiem cheatowanie w grach, w których nie liczą się umiejętności, w których liczy się czas gry czy inne aspekty (Metin2, LC, Shaiya), ale osoby używające BOL'a psują grę ze względu na to, iż tu chodzi o skill. Niech sobie na botach cheatuje.

Opublikowano

Forum zmienia swój charakter na Multi Player Community.

Poza tym rozumiem cheatowanie w grach, w których nie liczą się umiejętności, w których liczy się czas gry czy inne aspekty (Metin2, LC, Shaiya), ale osoby używające BOL'a psują grę ze względu na to, iż tu chodzi o skill. Niech sobie na botach cheatuje.

modlił byś się żeby dostać mnie w team :D cheatowanie jest w LoL'u i tam pozostanie :)

Opublikowano

modlił byś się żeby dostać mnie w team :D cheatowanie jest w LoL'u i tam pozostanie :)

Potrafię carrować gry umiejętnościami, nie skryptami ;-)

Opublikowano

dawaj mnie tu skriny a nie pierdolisz głupoty 

ss masz na górze fxf11t.jpg

Potrafię carrować gry umiejętnościami, nie skryptami ;-)

Nic nie poradzisz na trolli :)

Opublikowano

Coś złego się stało po 20-30 winach cassio 1 raz przegrałem nie wiem czy to przez to że mój cały team miał 2/10 no nie wiem powiedziałem że czas na przerwie i następnego rankeda zagrałem nida (supp) :D oto efekt

2s79wd2.jpg

Opublikowano

Hmm ,powodzenia w wbijaniu devizji ,Ja niestety mam lekki strach dupy przed cassio i sobie syndrą/ryzem jadę :(.

Wgl. Jak u Ciebie jest z tym "fcking bol noob"? Bo u mnie cassio bez mute całego enemy teamu nie da się grać ,cały chat zaspamują ,na szczęście timery mam na mapie xD.

Opublikowano

To, że forum nazywa się Multi Player Cheats (już nie długo) to nie znaczy, że wszystkie tematy są o cheatach. Dział League of Legends posiada jedno subforum "Boty, Skrypty itd.", a cała reszta nie ma z tym nic wspólnego, dlatego argument "dlaczego hejtujesz skoro to forum o cheatach" jest żałosny. Skoro nabicie dywizji programem sprawia wam jakąkolwiek przyjemność i satysfakcję, to graj sobie na nim dalej... (mam nadzieję, że szybko wyłapiesz bana)  Nie popieram, aczkolwiek staram się być tolerancyjny, natomiast jeżeli grasz na bolu i chwalisz się tym na forum próbując wywyższać się nad graczami, którzy w uczciwy sposób nabijają swoją dywizję to jesteś dla mnie zwykłym gównem. Tyle.

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Wbije ten Diamond kolegom sie pochwali w szkole i na podworku emoticon-2614-src-0b858e44fa629199-28x28 Nie zapomnij wspomniec ze trzymales spacje, ruszales myszka by kupic przedmioty i prowadzic postac.

Powodzenia w wbijaniu do Diamentu, beda sensowne zgloszenia do supportu.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Ja pierdole jakie zero :D

@aw powodzonka kurwiarzu

Też się ciesze :)

Hmm ,powodzenia w wbijaniu devizji ,Ja niestety mam lekki strach dupy przed cassio i sobie syndrą/ryzem jadę :(.

Wgl. Jak u Ciebie jest z tym "fcking bol noob"? Bo u mnie cassio bez mute całego enemy teamu nie da się grać ,cały chat zaspamują ,na szczęście timery mam na mapie xD.

no niestety ciężko jest :( najgorzej albo i najlepiej jak się trafi jakiś polak :D

To, że forum nazywa się Multi Player Cheats (już nie długo) to nie znaczy, że wszystkie tematy są o cheatach. Dział League of Legends posiada jedno subforum "Boty, Skrypty itd.", a cała reszta nie ma z tym nic wspólnego, dlatego argument "dlaczego hejtujesz skoro to forum o cheatach" jest żałosny. Skoro nabicie dywizji programem sprawia wam jakąkolwiek przyjemność i satysfakcję, to graj sobie na nim dalej... (mam nadzieję, że szybko wyłapiesz bana)  Nie popieram, aczkolwiek staram się być tolerancyjny, natomiast jeżeli grasz na bolu i chwalisz się tym na forum próbując wywyższać się nad graczami, którzy w uczciwy sposób nabijają swoją dywizję to jesteś dla mnie zwykłym gównem. Tyle.

AhA może frytki do tego ???

gratuluje programowi złota szkoda że zakryłeś nick ;/ po za tym to taka zajebista frajda ze program wbija za ciebie dywizje ?  co do up popieram :)

Yhy

Wbije ten Diamond kolegom sie pochwali w szkole i na podworku emoticon-2614-src-0b858e44fa629199-28x28 Nie zapomnij wspomniec ze trzymales spacje, ruszales myszka by kupic przedmioty i prowadzic postac.

Powodzenia w wbijaniu do Diamentu, beda sensowne zgloszenia do supportu.

Tak tak jak wbije noobowski CHALLENGER to może sprzedam konto :)

NOWY SS (Z GOLD IV DO II OD RAZU TAK SIĘ CARRUJE)

jr4cok.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...