Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowicjusz

louson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękuję , a mam jeszcze jedno pytanie czy mogę coś wystawić na aukcję ?

Niestety nie da rady..

Możesz jedynie sprzedać bezpośrednio dany przedmiot.

KLIKNIESZ? <3 

Opublikowano

A jeszcze jedno pytanie o co chodzi - Wchłonięcie energii osłony . Gdy ładuje mi się darkorbit to często zawiesza mi się nie nie chce dalej ładować , albo jak załaduje się dam start to nie widze mapy , dronów itp czym to jest spowodowane ?

Opublikowano

A jeszcze jedno pytanie o co chodzi - Wchłonięcie energii osłony . Gdy ładuje mi się darkorbit to często zawiesza mi się nie nie chce dalej ładować , albo jak załaduje się dam start to nie widze mapy , dronów itp czym to jest spowodowane ?

Wchłanianie osłony np jak masz formację ćmy to ona ma taki patent, że ileś tam % szkód leci bezpośrednio na statek czyli hp, i ileś tam procent na osłonę. 

Co do długiego ładowania zapraszam tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/1215745-optymalizujemy-darkorbit/

Opublikowano

Niedługo mam zamiar kupic Goliata i mam pytanie , może ktoś mi wypisać jakie kupić najlepiej działa , wyrzutnie rakiet , generatory itp , chodzi mi o najlepszy sprzęt ( on jest chyba za uridium ) ale to postaram się załatwić na aukcjach . 

Opublikowano

Niedługo mam zamiar kupic Goliata i mam pytanie , może ktoś mi wypisać jakie kupić najlepiej działa , wyrzutnie rakiet , generatory itp , chodzi mi o najlepszy sprzęt ( on jest chyba za uridium ) ale to postaram się załatwić na aukcjach . 

Zależy od twojego obecnego wyposażenia, bo jeśli nie masz więcej niż 10 generatorów napędu 10 bo2 i 15 lf-3 to nie ma sensu się przesiadać na golca. 

Opublikowano

Od dziś dzieje mi się tak na mozilli , w ogóle nie mogę wejść na darkorbit . Takie przypadki dzieją mi się też na chrome z FB , pocztą czy YT czym to jest spowodowane ?

Opublikowano

Od dziś dzieje mi się tak na mozilli , w ogóle nie mogę wejść na darkorbit . Takie przypadki dzieją mi się też na chrome z FB , pocztą czy YT czym to jest spowodowane ?

Wyczyść historię i cookies. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...