Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] Zbiór nielegalnych i przydatnych modyfikacji 9.1

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tu masz source http://4cheat.ru/showthread.php?t=6027&page=114 to jest od "producenta" mam go wgranego i pod "L" nie działa, coś ruski kryją że musisz mieć jakieś prawa by pobrać pierwszy link..... i nie działa..... 

o pomoc proszę ludzi którym działa

Musisz się zarejestrować i zdobyć 15 postów na ich forum.

Opublikowano

mam problem jak pobrać tego aimbota wchodzę w tę depostit files i czekam regularne pobieranie i pobiera się co innego

Klikasz regularne, potem wpisujesz kod potwierdzający i autoamtycznie się pobiera.

Opublikowano

Dałby rade ktoś wgrać mod z ładowaniem nad czołgiem do XVM, bo gdy instaluje kilka modów to one nie działają właśnie przez ten mod

Opublikowano

Dałby rade ktoś wgrać mod z ładowaniem nad czołgiem do XVM, bo gdy instaluje kilka modów to one nie działają właśnie przez ten mod

Nie da rady, bo te mody się ze sobą gryzą.

Opublikowano

Duża jest szansa na wykrycie, że używam nielegalnych modyfikacji?

@Juri.

Bardzo mała. Jak nie udostępniasz ss'ów etc., to nie ma opcji.

Opublikowano

Witam nie wiem czy dobry temat a nie chcialem robic nowego, a ogolnie moje pytanie to jak nazywa sie mod lub aplikacja ktora pokazuje statystyki graczy czyli ile ma winow itp widzialem u wiekszosci ludzi na YT to i tez chciał bym miec taka opcje lecz moje pytanie jest co to dokladnie daje po za tymi kolorami i pokazaniem statystyk gracza bo jezeli daje cos co daje znaczna przewage nad graczem to nawet mi tego nie podawajcie bo nie szukam cheatow wole grac na normalnych plikach i uczyc sie wszystkiego sam zwlaszcza weakspotow, szukam tylko statystyk ile kto wygral walk na danym czolgu by widziec czy mam kogos ogarnietego w sojusznikach lub wrogach.

76561198013232167.png

Opublikowano

Witam nie wiem czy dobry temat a nie chcialem robic nowego, a ogolnie moje pytanie to jak nazywa sie mod lub aplikacja ktora pokazuje statystyki graczy czyli ile ma winow itp widzialem u wiekszosci ludzi na YT to i tez chciał bym miec taka opcje lecz moje pytanie jest co to dokladnie daje po za tymi kolorami i pokazaniem statystyk gracza bo jezeli daje cos co daje znaczna przewage nad graczem to nawet mi tego nie podawajcie bo nie szukam cheatow wole grac na normalnych plikach i uczyc sie wszystkiego sam zwlaszcza weakspotow, szukam tylko statystyk ile kto wygral walk na danym czolgu by widziec czy mam kogos ogarnietego w sojusznikach lub wrogach.

XVM.

Opublikowano

Ok nazwa jest a moze ktos podać link do dzialajacego ? wyszukalem chyba 5 i wszedzie byly jeszcze dodane mody z weakspotami i innymi duperelami a ja chce tylko te Statystyki bym widzial czy ludzie maja juz troszke rozegranych meczy na tym czolgu.

76561198013232167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...