Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Atlantis03 Last Chaos

bry04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakbyś dobrze wątek przeczytał to byś wiedział, że są i nie musiałbyś o to pytać. ;)Dla osób, które dopiero zaczynają są nie do zabicia - pada się na hita. Nie ma jak wydropić zbroi, accków... nic. 

Nie bardzo mi się widzi czytać waszych dziecinnych kłótni, bo jeszcze zachciałoby mi się do nich dołączyć a wtedy byłoby bombowo.

Bo za trudno? 

He he he. Koleżanko, komuś wytykasz, że za trudno a później sama narzekasz :) Zastanów się :)

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

He he he. Koleżanko, komuś wytykasz, że za trudno a później sama narzekasz :) Zastanów się :)

To, czy jest 100% cd, czy oszczędzania many to jedno... a to, że nie da się zabić niczego co dałoby możliwość grania - to drugie. Gdyby był chociażby cień szansy na zabicie bossa ze zbrojami to ok, ale pada się na HITA. To o czym my rozmawiamy? 

Opublikowano

Nie pada się na hita. Osobiście widuję osoby bijące je samotnie i bez żadnego problemu. Potrzeba tylko seta z tyranta, który możesz kupić tanio na rynku. Jewele i MSy masz w IS, więc nie ma lipy. 

@przemek723 dałbym Ci lajka ale mi się skończyły, brawa dla Pana xD

@1361622928-U485574.pngxliked Dziecko Ty moje kochane, kultury trochę. Nie skończyłeś 18 lat a wyklinasz? Nie ładnie :) A sapiesz się Ty tutaj, nikt więcej. Nie potrafisz utrzymać rozmowy na poziomie z innymi to idź do kolegów na podwórko kopać piłkę, uspokoisz się trochę :)

Opublikowano

Może tak jaśnie szanowna pani spróbuje pójść ubić bosy ze stunami? sleep czaro kamyk na łeb i jazda go po piździe :DDDDD

Jaśnie szanowna pani gra postacią, która nie posiada stuna. Ja chcę tylko podkreślić, że system zdobywania zbroi/accków jest nieprzemyślany, że osoby zaczynające mają bardzo ciężko. Po za tym nie jestem taka pewna czy stuny wchodzą na tamte bossy. ;)

Nie pada się na hita. Osobiście widuję osoby bijące je samotnie i bez żadnego problemu. Potrzeba tylko seta z tyranta, który możesz kupić tanio na rynku. Jewele i MSy masz w IS, więc nie ma lipy. 

Ale ja tutaj mam na myśli graczy, którzy zaczynają - czyli nie mają zbroi, accków, wepa, tytułu i skrzydeł... Ja też widuję osoby które je sobie na luzie zabijają, ale to jest nieporównywalne bo najczęściej oni są wykoksani. ;)

Opublikowano

Jaśnie szanowna pani gra postacią, która nie posiada stuna. Ja chcę tylko podkreślić, że system zdobywania zbroi/accków jest nieprzemyślany, że osoby zaczynające mają bardzo ciężko. Po za tym nie jestem taka pewna czy stuny wchodzą na tamte bossy. ;)

Ale ja tutaj mam na myśli graczy, którzy zaczynają - czyli nie mają zbroi, accków, wepa, tytułu i skrzydeł... Ja też widuję osoby które je sobie na luzie zabijają, ale to jest nieporównywalne bo najczęściej oni są wykoksani. ;)

A ileż to zrobić maga lub rk, chwila bicia. Później gdy zdobędzie się itemki przejść na swoją ulubioną postać :)

Nie mówię, że wszystko jest tu idealne, że wszystko jest przemyślane, bo także dla mnie serwer jest zrobiony na szybko, ale wszystko jednak jest do osiągnięcia. Można znaleźć gildię, która Ci pomoże, lub takie osoby. Przecież ta gra nie jest grą single ;)

Opublikowano

A ileż to zrobić maga lub rk, chwila bicia. Później gdy zdobędzie się itemki przejść na swoją ulubioną postać :)

Nie mówię, że wszystko jest tu idealne, że wszystko jest przemyślane, bo także dla mnie serwer jest zrobiony na szybko, ale wszystko jednak jest do osiągnięcia. Można znaleźć gildię, która Ci pomoże, lub takie osoby. Przecież ta gra nie jest grą single ;)

Raczej podropię sobie na bot postaci kasę i będę kupować te itemy, bo szkoda moich nerwów na bicie bossów. ;) Niemniej jednak dziękuję za radę. Co do osób które by mi pomogły - każdy robi co innego na tej grze i trudno się zgrać, żeby gdzieś razem pójść niestety. 

Opublikowano

Ha ha ha xD Rymy jak ta lala xD

Ok. Czas expić następną postać. Kogo polecacie? Healer czy NS?

Raczej podropię sobie na bot postaci kasę i będę kupować te itemy, bo szkoda moich nerwów na bicie bossów.  ;) Niemniej jednak dziękuję za radę. Co do osób które by mi pomogły - każdy robi co innego na tej grze i trudno się zgrać, żeby gdzieś razem pójść niestety. 

Dropienie golda nic trudnego, włączasz lsb w Tomb i leci po 6kk.

Wystarczy do kogoś napisać i poprosić. Na pewno znajdzie się osoba, która pomoże bez problemu.

Opublikowano

Ha ha ha xD Rymy jak ta lala xD

Ok. Czas expić następną postać. Kogo polecacie? Healer czy NS?

Dropienie golda nic trudnego, włączasz lsb w Tomb i leci po 6kk.

Wystarczy do kogoś napisać i poprosić. Na pewno znajdzie się osoba, która pomoże bez problemu.

Healer jest fajny jako postać. 

Wiem, że nic trudnego. LSB z IS'a? Bo go w shopie nie widziałam. 

Oj tam, wcale nie na pewno, większość ma gdzieś odpowiadanie na pytania na czacie a co dopiero pomaganie w czymś. :P

Opublikowano

Czyli Healer, później kleryk, spoko.

Tak LSB masz tylko w IS, zainwestuj 800 cash bo się zwróci, na samym expie w tombie od 50 do 100 wydropie 1,5kkk gold, a nie expie 1h tam.

Z tego co wiem, gildia mająca merac pomaga nowym graczom, więc może spróbuj tam.

Opublikowano

Czyli Healer, później kleryk, spoko.

Tak LSB masz tylko w IS, zainwestuj 800 cash bo się zwróci, na samym expie w tombie od 50 do 100 wydropie 1,5kkk gold, a nie expie 1h tam.

Z tego co wiem, gildia mająca merac pomaga nowym graczom, więc może spróbuj tam.

Ja niestety nie pomyślałam o LSB kiedy wbijałam postać, a tak to już by mnie było stać na zbroję. :x 

A to jest polska gildia? 

Opublikowano

Ja niestety nie pomyślałam o LSB kiedy wbijałam postać, a tak to już by mnie było stać na zbroję. :x

A to jest polska gildia?

Nie, to jest mieszana gildia ale przyznam, ze przyjemni ludzie. Poza tym ja do polskich gildii nie wchodze xD Polacy na mnie nie zasluguja xD
Opublikowano

Cos ja sobie rady na tym Tombie nie daje xD, biora mnie potworki na hita, a ja im nic nie zabieram hp ;c

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

Bo masz tego wepa początkowego, co wgl dmg nie zadaje. Masz takie potki w eq co dają ci 5k ataku i 5k obrony, idź sobie dropnij wepa na 69lvl bo z tym dasz radę w egeha, później jak wbijesz 65lv zakładasz tego wepa i bijesz już spokojnie w tombie.

Opublikowano

O k***a, ze smoczym wepem expiłem do 97 lvl a wy macie problemy. Rzal mi d*** ściska jak widzę takich ludzi którzy kaleczą to lc. 

Rzal? Naucz mnie swojego języka.

Łatwiej jest zrobić tak, jak ja mówię.

Opublikowano

Bo masz tego wepa początkowego, co wgl dmg nie zadaje. Masz takie potki w eq co dają ci 5k ataku i 5k obrony, idź sobie dropnij wepa na 69lvl bo z tym dasz radę w egeha, później jak wbijesz 65lv zakładasz tego wepa i bijesz już spokojnie w tombie.

A Tym nowym szelma, lepiej chodzic z kusza, czy z sztyletami?

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

;o a ja z kusza chodze xD, Juz mi te broni podropaly, to expie na tych potworkach z 65lvlem w Eghei. A podalbys swoj nick w grze? Moze Cie kiedys spotkam :P

Sygnatura by Yasutora

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...