Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Atlantis03 Last Chaos

bry04

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wydropic lub kopić a kim grasz może coś tam znajdę u siebie w magazynie

Dla asska poproszę :* :P

W sumie zobaczy się czy nudny jak zdobędzie się eq 

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wydropic lub kupić a kim grasz może coś tam znajdę u siebie w magazynie

Ale gdzie konkretnie wydropić? Gram szelmą. 

Nie wiem jak to jest tutaj z grodami, ale jak widzę brak oszczędzania many to mnie się odechciewa grać xD

Bo za trudno? 

Opublikowano

Nie wiem jak to jest tutaj z grodami, ale jak widzę brak oszczędzania many to mnie się odechciewa grać xD

Ah, jaki z Ciebie zajebisty gracz. XDDDD

Insa? Vienio ktoś Ty, że tak spytam?

Serwer fajny, ale potrzeba pomocy od innych jak od 0 się zaczyna ;c

Aha, bo samemu nie można. Beka. 

Opublikowano

Ale gdzie konkretnie wydropić? Gram szelmą. 

Grasz tyle w LC i pytasz o takie banały Idziesz i walisz moby aż znajdziesz Niedługo będą pytać gdzie dropią niebki 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ty Monika jesteś naprawdę jebnięta xD

Vienio ktoś Ty? -.-

Grasz tyle w LC i pytasz o takie banały Idziesz i walisz moby aż znajdziesz Niedługo będą pytać gdzie dropią niebki 

Haha dobre xD

Przydały by się poradniki do tego serwa bo jednak ciężko jest ogarnąć.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

MS wydaje mi się tylko z is

-Boss of armor/wep is located out of Taria Laboratory!

-Wings/blue cube Boss : Tarian 682,1365

-Accesory Boss : Juno 652,584

-Chaos jewels/ Advanced Grade Jewel lvl max Boss : Eghea 1147,600

Wep można ulepszyć +23 a set +25

Jak coś napisz do mnie na pw to pomogę ( BlizzOwn )

tu macie przecież wszystko podane gdzie bossy są i od razu kordy do nich

x

Opublikowano

Ty Monika jesteś naprawdę jebnięta xD

Vienio ktoś Ty? -.-

Haha dobre xD

Przydały by się poradniki do tego serwa bo jednak ciężko jest ogarnąć.

Polemizowałabym, jedyną osobą, która chyba nie do końca jest normalna jesteś Ty. Trudne dzieciństwo, tak? Czekam na kolejną bajkę. (: Poza tym taki z Ciebie gracz LC, że nie znasz połowy możliwości tej gry. Jakbyś znała to byś wiedziała, że da się zrobić 100% oszczędzania na każdej postaci. Myślenie takie trudne dla Ciebie. xD

Opublikowano

Tak, miałam trudne dzieciństwo, zgadłaś o Wszech Pani xD

Łazisz i czepiasz się jak idiotka bo nie lubię Twojego pieska? Co za dno xD

Jakbyś nie zauważyła to do Ciebie się zwykle nie udzielam xD

To, że gram w LC to nie znaczy, że mam być tak uzależniona od tej gry jak Ty, że wiesz wszystko. Z resztą, zapomniałam, jesteś Bogiem LC i wiesz wszystko, nawet jaki rozmiar buta noszę i jaki mam numer konta xD Haha beka z Ciebie.

@bry04 zrobisz to, co mi wczoraj obiecałeś a nie zdążyłeś? :p Potrzebuję Cię o.OxD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Pytam, bo szkoda mojego cennego czasu na szukanie samemu. 

Ten serwer jest nieprzemyślany, tych bosów nie da się ubić samemu bo się pada od razu na hita... Wszystko na początku trzeba kupować. >.> 

Opublikowano

Tak, miałam trudne dzieciństwo, zgadłaś o Wszech Pani xD

Łazisz i czepiasz się jak idiotka bo nie lubię Twojego pieska? Co za dno xD

Jakbyś nie zauważyła to do Ciebie się zwykle nie udzielam xD

To, że gram w LC to nie znaczy, że mam być tak uzależniona od tej gry jak Ty, że wiesz wszystko. Z resztą, zapomniałam, jesteś Bogiem LC i wiesz wszystko, nawet jaki rozmiar buta noszę i jaki mam numer konta xD Haha beka z Ciebie.

@bry04 zrobisz to, co mi wczoraj obiecałeś a nie zdążyłeś? :P Potrzebuję Cię o.OxD

A co mnie obchodzi kogo Ty lubisz, a kogo nie? xD 'Mojego pieska' nie musisz ani tolerować, ani lubić, co mi do tego? Czepiam się Ciebie, bo jesteś totalną hipokrytką, żałosną, pustą i fałszywą babą, która myśli, że jest najmądrzejsza na świecie. Udowodniłaś już swoją inteligencję na forum Genesisa, a teraz udowadniasz tutaj. Nie jestem bogiem LC i bynajmniej nie jestem uzależniona. Po prostu troszkę wstyd 'tyle grać', a nie znać PODSTAW LC. Swoją drogą - dość dużo czasu spędzasz w LC jak na szczęśliwą mamuśkę. 

Opublikowano

Polemizowałabym, jedyną osobą, która chyba nie do końca jest normalna jesteś Ty. Trudne dzieciństwo, tak? Czekam na kolejną bajkę. (: Poza tym taki z Ciebie gracz LC, że nie znasz połowy możliwości tej gry. Jakbyś znała to byś wiedziała, że da się zrobić 100% oszczędzania na każdej postaci. Myślenie takie trudne dla Ciebie.  xD

Nie każdy wykorzystuje 100% znajomości gry żeby hackować :P  Ps Monika nie spamuj takie rzeczy na priv To jest temat  o serwerze LC 

Pytam, bo szkoda mojego cennego czasu na szukanie samemu. 

Ten serwer jest nieprzemyślany, tych bosów nie da się ubić samemu bo się pada od razu na hita... Wszystko na początku trzeba kupować. >.> 

Nie przemyślany A co to lis jest że na hita ma paść Ludzie klepiecie Bossa i chcecie na hita go złożyć  . Postaw LC odpal hacki i wal na hita Aj macie kompleksy 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

A co mnie obchodzi kogo Ty lubisz, a kogo nie? xD 'Mojego pieska' nie musisz ani tolerować, ani lubić, co mi do tego? Czepiam się Ciebie, bo jesteś totalną hipokrytką, żałosną, pustą i fałszywą babą, która myśli, że jest najmądrzejsza na świecie. Udowodniłaś już swoją inteligencję na forum Genesisa, a teraz udowadniasz tutaj. Nie jestem bogiem LC i bynajmniej nie jestem uzależniona. Po prostu troszkę wstyd 'tyle grać', a nie znać PODSTAW LC. Swoją drogą - dość dużo czasu spędzasz w LC jak na szczęśliwą mamuśkę. 

Zmień płytę bo ci się zacięła xD Ten tekst już chyba piąty raz czytam od ciebie, wiec wymysl cos lepszego xD

Niah ja się nie puszczam za itemy, pozdro. Idź mieć okres gdzie indziej, albo idz kogoś zabić może ci przejdzie, a nie wyżywasz się na forum.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Zmień płytę bo ci się zacięła xD Ten tekst już chyba piąty raz czytam od ciebie, wiec wymysl cos lepszego xD

Niah ja się nie puszczam za itemy, pozdro. Idź mieć okres gdzie indziej, albo idz kogoś zabić może ci przejdzie, a nie wyżywasz się na forum.

Ja pierdolę, masz rację lepiej z idiotami Twojego pokroju nie dyskutować. Czy Ty mnie dziewczynko znasz, żeby mówić, że się puszczam za itemy? Proponuję Ci nie używać słów, o których znaczeniu nie masz pojęcia.

Opublikowano

Ja pierdolę, masz rację lepiej z idiotami Twojego pokroju nie dyskutować. Czy Ty mnie dziewczynko znasz, żeby mówić, że się puszczam za itemy? Proponuję Ci nie używać słów, o których znaczeniu nie masz pojęcia.

A czy ty mnie znasz żebyś się o mnie wypowiadała? I koło się zamyka, dziękuję, dobranoc.

A co do serwera to nawet fajny, kasy fajnie leci na rulonach w tombie, expi się lipnie do 100 lvla później fajnie.

Ja tam se zjebałam 3 postać i nie wbiłam 178 na questach xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Hehe beka z @Miyoshi

Coś by się tu napisało ale strasznie surowo karają jak za Stalina a nawet gorzej xD

Hehe.

Co do serwa to mam kilka pytań, jak tu się expi i dropi kase, jaki najlepszy set i ile golda mozna wydropic w 1h na dopalaczach?

Opublikowano

xD

Ja mam 0% na razie, ale staram się. Może kiedyś zasłużę na bana od mojej idolki <3

Hyh, doszły do mnie słuchy, że bossy są tu bardzo mocne??

Opublikowano

xD

Ja mam 0% na razie, ale staram się. Może kiedyś zasłużę na bana od mojej idolki <3

Hyh, doszły do mnie słuchy, że bossy są tu bardzo mocne??

Jakbyś dobrze wątek przeczytał to byś wiedział, że są i nie musiałbyś o to pytać. ;) Dla osób, które dopiero zaczynają są nie do zabicia - pada się na hita. Nie ma jak wydropić zbroi, accków... nic. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...