Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin/skrypt, który zabezpieczy server przed ForceOP.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@karton00 To se greefuj prosze bardzo trace pieniądze za to więc ... Moge to zgłosić na Policje  Więc @karton00 już się dupka skurczyła ?

Steamer, Youtuber, Cs:Go Caster

TS: ts.ProGamesTv.PL

Zapraszam do oglądania !

POMOGŁEM ? ZOSTAW LIKE ;)

Opublikowano

Polecam ci, abyś napisał skrypt dzięki, któremu jak ktoś kto ma OP, wejdzie to automatycznie zabierze mu OP i tylko trzeba wpisac jakiś randomowy kod to mu da OP. Przykład:

on join:
    player is op
    deop player

command /awdawdtwae21:
    trigger:
        execute player command "/op %player%"

Mam nadzięję, że pomogłem i licze na + :)

87876659328820301036.png 

Opublikowano

Polecam ci, abyś napisał skrypt dzięki, któremu jak ktoś kto ma OP, wejdzie to automatycznie zabierze mu OP i tylko trzeba wpisac jakiś randomowy kod to mu da OP. Przykład:

on join:
    player is op
    deop player

command /awdawdtwae21:
    trigger:
        execute player command "/op %player%"

Mam nadzięję, że pomogłem i licze na + :)

Widze znam się troche na skryptach ale nie ponieważ to nie działa chuj już użyje przydkiego słownictwa włamuje się na serwer i dodaj na whiteliste :(

POKAZAĆ WAM GREEF ?

Zapraszam do oglądania !

Opublikowano

Tak ciezko zablokowac komendy na haslo chociazby? Robisz tylko sensacje na forum. Jezeli sie daje komus nie zaufanemu rangi jakies permisje to tak jest. Jezeli chcesz sie przekonac, ze to na pewno nie twoi koledzy zabierz im przywileje na tydzien, jak ustanie problem to znaczy, ze twoja administracja maczala w tym palce. Tylko ty masz dostep do konta na ktorym serwer stoi?

Opublikowano

Tak ciezko zablokowac komendy na haslo chociazby? Robisz tylko sensacje na forum. Jezeli sie daje komus nie zaufanemu rangi jakies permisje to tak jest. Jezeli chcesz sie przekonac, ze to na pewno nie twoi koledzy zabierz im przywileje na tydzien, jak ustanie problem to znaczy, ze twoja administracja maczala w tym palce. Tylko ty masz dostep do konta na ktorym serwer stoi?

@Zientez TYLKO JA ZNAM HASŁO DO KONSOLI A KOMENDY NA HASŁO ??? ZROZUM JA MAM HASŁO NA MOIM SERWIE INNE NIŻ NA INNYCH

Zapraszam do oglądania !

Opublikowano

Coś takiego by pomogło chyba :D

command /addop [<text>]:
	trigger:
		player has permission "addplayer.op":
			arg 1 is set:
				add arg to {op::*}
				stop
on join:
	deop player
	name of player is {op::*}:
		op the player
		stop
	stop
on command "op":
    name of player is not {op::*}:
        cancel event

Tłumaczę:

Jeżeli gracz ma być opem to musi się znajdować w  {op::*} aby go tam dodać trzeba wpisać komendę /addop nick_gracza

Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele.

Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube

Opublikowano

ForceOP istnieje jeśli ktoś sam sobie zrobi.. + Force op działa TYLKO na serwerach PREMIUM gdzie nie ma Authme, etc.

Twój serwer może mieć jakieś luki, najlepiej nie dawaj OP'a tylko ustawiaj dobrze Permisje, ponieważ dużo pluginów ma: "jeśli ma permisje, lub jest op" także permissions jest także dla Administracji.

Nie baw się w jakieś anty-force-op jeśli masz serwer no-premium. Być może twój serwer jest także podatny na inne ataki, tzn. jest dziurawy przez UUID.

Opublikowano

Załącz logi z konsoli z przykładowego dnia w którym doszło do ataku, bez tego można tylko gdybać bez sensu.

Przepraszam, jesli w moich postach nie bedzie polskich znakow - mieszkam w Niemczech.

Opublikowano

Wbijają mi na serwer i ROZWALAJĄ i mają se permisje do wszystkiego 

Zapraszam do oglądania !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...