Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sprawić by vBot ponowinie zbierał...?

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi też nagle się zepsuł:/

edit:po kilku próbach wszystko ok:)

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to polecam Ci jeszcze raz przeczytać tutek a zwłaszcza moment gdzie autor poleca używać CCleaner przed każdym ponownym uruchomieniem przegladarki i bota :)

A jak to nie działa to uruchom Mozille FireFox bo ja na tym na razie lecę i mi działa  :)

w5cNAHm.png

Opublikowano

A ja mam taki pomysł żeby większość pytań związać. A mianowicie niech ktoś nagra film jak wszystko od początku zrobić.

oiph.png

Opublikowano

Specjalnie da cb zobacze...

PS.: Nie dawajcie mi na razie % zaraz z edytuje post z odp :)

@ED_it

Hmmm...interesujące ;P

Na firefix-ie mam taki error jak chce dejść na do...ale np google mi wchodzi :D

[Fiddler] The socket connection to darkorbit.pl failed.
ErrorCode: 10060.
Próba połączenia nie powiodła się, ponieważ połączona strona nie odpowiedziała poprawnie po ustalonym okresie czasu lub utworzone połączenie nie powiodło się, ponieważ połączony host nie odpowiedział xxx - jakieś ip 

w5cNAHm.png

Opublikowano

sluchaj Bigpoint cos wykombinowal ze nawet jak zmieniasz proxy to ten wyglad boxow sie nie zmienia wszystko sie zmienia oprocz wygladu boxow :D

Opublikowano

Hmm to teraz trza sie pobawić :P

Ok, pokombinowałem i mam plan/pomysł :D

Jakiś typek (sry nie mam pamieć do nicków :D ) robi te old darkorbit :P i podmienia skiny...podmienisz boxy na boxy tak by się nie kręciły ? W tedy bot (w teorii) powinien działać :)

PS.: Ja na tym sie wg nie znam więc nawet sie za to nie biore :P a i to jest stylko pomysł i propozcyja...

w5cNAHm.png

Opublikowano

sluchaj Bigpoint cos wykombinowal ze nawet jak zmieniasz proxy to ten wyglad boxow sie nie zmienia wszystko sie zmienia oprocz wygladu boxow :D

Testowałem przed chwilą i na Chromie zmienia wygląd boxów bez problemów.

Opublikowano

Ok to zaraz zobacze :D

Ale na firefox mi nadal wyskakuje ten error  :(

A co do mojego planu to jest do wykonania ;d ??

w5cNAHm.png

Opublikowano

Testowałem przed chwilą i na Chromie zmienia wygląd boxów bez problemów.

no ja na Mozilli testowalem i mi nic nie zmienia ... 

Opublikowano

no ja na Mozilli testowalem i mi nic nie zmienia ... 

Mi na mozilli działa:)A wie ktoś kiedy będą te piłkarskie skrzyneczki?

Opublikowano

mam problemo dodalem ten rozowe gowno i mi sie zmienil pasek hp na fioletowy ale boxy sa normalne zmienilem proxy i wszystko ale boxy normalne i lata jakby ich niebyło help mi nał :c

Opublikowano

Mi na mozilli działa:)A wie ktoś kiedy będą te piłkarskie skrzyneczki?

kurde to czemu u mnie nie dziala na mozilli ? 1 dzien dzialalo a jak rano wstalem juz kicha byla ...

Opublikowano

Właśnie teraz zobaczyłem i mi mozilla zadziała bez większego problemu :)

sprawdzalem w dizen to nie dzialalo . zaraz sprawdze jeszcze raz i walne edita 

EDIT - dalej to samo nie zmienilo mi wygladu ;/

EDIT nr2 :D - jednak sprawdzilem na chrome no i smiga wszystko jak trzeba nie iwem czemu na mozilli nie idzie chociaz wczesniej dzialalo :D

Opublikowano

Nagra ktos filmik jak to zrobic? Wydaje mi sie ze zrobilem wszystko poprawnie a jednak nie dziala. Bardzo bym prosil o nagranie filmu.

Opublikowano

Nagra ktos filmik jak to zrobic? Wydaje mi sie ze zrobilem wszystko poprawnie a jednak nie dziala. Bardzo bym prosil o nagranie filmu.

Kilku osobom nie działa.A robisz tak że włączasz grę (start) czekasz aż się ładuje,i wtedy włącz SWF Manager,i zmień proxy i kliknij start i graj:)(Wszystko na Mozilli)

Opublikowano

A nie że najpierw włączasz proxy, potem uruchamiasz gre i bot ci lata :D ?? Bo ja tak robiłem ^^ jak działało :P

w5cNAHm.png

Opublikowano

Mam winde XP i sam bot działa ale nie zbiera skrzynek bo nie mogę ich zmienic na to róźowe coś :( ten program SWF Manager wcale mi nie działa " nie jest prawidłową aplikacją systemu " :C da radę coś z tym zrobić i jakoś inaczej te skrzynki zamienic czy raczej moge się pożegnać z botem ?

Opublikowano

Poszukaj jakiś dodatków do win xp...a jak to nie działa to niestety, ale możesz się pożegnać z boceniem :|

w5cNAHm.png

Opublikowano

"Jakichś" dodatków ? tzn.? mam pełno róźnych programów potrzebnych do działania hacków/botów itp. Mógłbyś jakoś prościej powiedzieć czego mam szukać ? W google też nic o tym nie znalazłem.

Opublikowano

logujesz sie na glowna strone darkorbit , wlaczasz tego managera czy jakos tak , zmieniasz proxy w przegladarce , wlaczasz przycisk START i lecisz 

Opublikowano

Przeczytaj mój pierwszy post i pomyśl drugi raz. Napisałem że nie mogę włączyć tego managera a nie że nie umiem ustawić bota.

Opublikowano

Przeczytaj mój pierwszy post i pomyśl drugi raz. Napisałem że nie mogę włączyć tego managera a nie że nie umiem ustawić bota.

Masz net.framework? Jak tak to jaką wersje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...