Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IceMu | EXP: 1200 | DROP: 60% | START 14.06.2014 |

Pint562

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strona juz działa, wyczaczcie za ten minutowy off serwera i paro minutowy off www spowodowane to było atakami na serwer, ale juz jest wszystko oki :)

Opublikowano

Też zapraszam dobry serwerek tylko ludzi brakuje :)

A tam juz brakuje....nie jest tak zle, w porywach 70 online :]

Tez zapraszam :)

Opublikowano

Dobijemy do 100 online i będzie wyśmienicie ;) zapraszam, jak ktoś chce pomocy to pisać w grze nick: StrafeShot

Opublikowano

Mam mały problem. Gdy odpalam mu, gra mi się bardzo zacina. Mam windowsa 8 na laptopie. Ciekawostką jest to, że jakieś 2 tygodnie temu przed formatem również miałem windowsa 8 i mu normalnie śmigało. Próbowałem biblioteki wgrywać, stery zmieniać i nic nie pomaga. Jakieś sugestie?

Opublikowano

DaHoos wyprzedziles mnie ^^ to samo chcialem napisac, najlepiej zrobic windows update, jezeli sie na tym znasz i po klopocie

Opublikowano

hahaha, koledzy Wy się znacie coś? 

To wiadome że jak ma windows 8 to musi wgrać starsze sterowniki od karty graficzej :)

Opublikowano

już jest koniec servera... bugi ze statami, server hackli połowa graczy miała itemy F.O. 

Właściwie elita servera już skonczyła grać, a teraz patrzyłem nie ma servera ani stronki^^ 

server moze i dedyk ze sponsorem lecz mało doświadczona obsada adminów. 

Poprawcie spotkamy się moze jeszcze jak na razie dziekuje za pare dni milej gry :D 

Opublikowano

Witam  byłem Administratorem jak i Sponsorem IceMu , Wydaje mi się że powinniście wiedzieć dlaczego serwer pogrążył się ku końcowi. Spowodowane to było przez jednego z Administratorów który specjalnie zaczął bojkotować serwer do końca nie mieliśmy pewności ale dziś to wiemy, Mi jaki i reiście udciwych Administratorów jest bardzo przykro, ale nie podamy się obiecujemy że wrócimy i to nie długo , Dziękujemy wszystkim graczom którzy byli z nami cały czas.

Pozdrawiam

ProMeteusZ, ProTech, DarkGM 

Opublikowano

Super się grało, 3boy pozdrawia całą gildie Furios! Moze spotkamy się kiedy. Jak na razie uciekam na xxx 3boy nick zawsze..elo!

Co ty polecasz chłopie ...jeszcze serwer nie ruszył a juz proszą o wsparcie finansowe .

Na czas testów maja termin wpłaty <26.06.14>...a co bedzie potem ???

A co do serwera IceMU...szkoda, fajnie sie grało :(

Nie bierzcie z tzw łapanki do swojego zespołu !

Opublikowano

My też dziekujemy za fajny serverek. 

Wracajcie z lepsza ekipa nawet od zaraz tylko nie wpuszczajcie do grona adminow bele kogo. 

Każdy sie domyśla który z adminów dokonczył serva hehe a teraz chlopaki macie nauczkę :D macie wszystko co potrzeba mozecie to zrobić sami wlasciwie :D 

Opublikowano

wroccie z takimi samymi ustawieniami( tylko exp mniejszy )

powodzenia i dzieki za spoko serw warto bylo grac nawet te pare dni:D

Opublikowano

Chłopaki już pracujemy niedługo wpadnie publikacja i ruszymy niestety musimy nazwę zmienić gdyż tamten admin co odszedł zabrał także domenę która za darmo kupił na home.pl ;/

Zmniejszcie exp do +- 700x i pkt za res +-500 i będzie git, bo tak to za szybko szło :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...