Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IceMu | EXP: 1200 | DROP: 60% | START 14.06.2014 |

Pint562

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Total Accounts:  40

17:51

Co to będzie ..

Co to będzie ..

heheehe

pożyjemy, zobaczymy :)

Przynajmniej nie ma resów za kase i webshopa...

Opublikowano

pożyjemy, zobaczymy :)

Przynajmniej nie ma resów za kase i webshopa...

Gdyby nie te głupoty na DragonMu ( kupywanie resow za credity ) serw byłby spoko .. no ale coż głupota Adminow chyba ^^ , ludzie graja bo grali na wczesniejszych edycjach Dragona to graja :)

No zobaczymy jak tutaj :) moze nie padnie po 2-3 dniach tak jak w tym tygodniu takich serwow bylo z 5 chyba :D

Opublikowano

No ten serwer mnie zainteresował nie wiem jak można grać na serwie co ma się 200pkt co rr i się nigdy fullstatów nie wbija dla mnie do bez sensu

Opublikowano

Też polecam i to naprawdę mocno. Dawno nie bawiłem się tak fajnie z Mu jak tutaj. Wszystko fajnie zbalansowane, pełno spotów, coś się dzieje. Podniósłbym jednak minimalnie drop exe, bo na oczy na razie nie widziałem choćby jednego itemku, a już chyba 6-7 rr mam. :)

Opublikowano

Nie, oficjalnie juz wystartowal. Osobiscie polecam. Zadnych DC, problemow ze strona, klimat i dobra konfiguracja! Wbijac!

Opublikowano

Zapraszam na server, mega dobry kontakt z administracją, znajdziesz buga zgłaszasz i do 30 min i juz nie ma :) Żadnych dc, dużo spotów no po prostu w końcu SERVER MU ONLINE :) I ilosc online ciągle rośnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...