Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack 20/03/2010R.

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

e enzil mam problem wszystkie no prawie wszystkie twoje hacki mi tak zamulają gre że musze ale kompa resetować ale ctrl+alt+del. o co tu biega nawet jak zrobiłem reinstalke combata to znów coś jebie (szczegulnie te hacki przy których w górnym lewym rogu pisze coś na czerwony Plisss help!!!

:(

Opublikowano

e enzil mam problem wszystkie no prawie wszystkie twoje hacki mi tak zamulają gre że musze ale kompa resetować ale ctrl+alt+del. o co tu biega nawet jak zrobiłem reinstalke combata to znów coś jebie (szczegulnie te hacki przy których w górnym lewym rogu pisze coś na czerwony Plisss help!!!

:(

spróbuj zainstalowac ca na innym dysku albo zrób reinstala windowsa..

Opublikowano

To nie moja wina, tylko twórców hacka, mi też zamula - więc gram bez hacków :D

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Elo mam problem

virtual jump mi nie dziala

skoro nie działa to znaczy ze ta funkcja jest patched...

mozesz tez spróbowac sciągnąc cheata jeszcze raz..

Opublikowano

ehe ,,, ladny ale szkoda ze z wirusem ... -.-

Większość hack'ow ma wiry ;]

A u mnie jeszcze rano działał ten hack :)

A tak wgl jaki jest obecnie działający public hack oprócz tego?

Opublikowano

to prawda ze ma wira ? bo avast miw ykrywa a wiele ludzi mowi ze awast udaje :D a jest jeszcze jeden hack jes na tym forum podpisany nowy hack ale zabiera sporo fps.. :/

Opublikowano

Hmmm...

Ja mam taki problem że jak odpalam haxa to daje instert i pisze Waiting for Process i nic... nie wiem o co chodzi.

przeciez kazdy pisze ze nie działa wiec tobie na pewno nie odpali!!

Opublikowano

Olejcie go! Koleś sobie posty nabija! najlepiej to niech SS zrobi i zobaczymy czy mu działa :]

Zna ktoś jakąś dobrą stronę do sygnatur ? prosze o odpowiedź PW !!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...