Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack 20/03/2010R.

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam Problema :D

Hak dziala ok !

Ale Mam jakiegos Buga ! Co wejde na Mape chuj pod ziemia mam kamere ,ale tylko ja tak wiedze bo mnie normalnie zabijaja co mam zrobic ? ;dHELP ME !

Jak Pomogłem daj + Lub Podziękuj ;dd

ZuuziaaaPL.gif

Opublikowano

Ladnie.... dostalem bana... Mozna sie jakos odwolac od tego??

Człowieku jak znasz angielski to możesz jakos to odwrócić pisząc do administratora xD....

Opublikowano

hack dziala tak jak napisalem tylko ze mam buga nie wiem co zrobic bo ja mam kamere pod plasza ;/ a chodze normalnie ..

Jak Pomogłem daj + Lub Podziękuj ;dd

ZuuziaaaPL.gif

Opublikowano

O Ludzie czasem to niektórzy są tacy tępi mówicie że wpadacie pod mape no ale jak byście troche poczytali to byście widzieli jak odwołac błedy kolo napisał Ja już się nauczyłem korektować niechciane opcje :

1. Gdy zapadasz się pod ziemię wystarczy nacisnąć backspace + 1

2. Gdy latasz to wystarczy wcisnąć page down

heloł ???? pOZDRO dla Enzila jak zwykle spoko haczek B)

Opublikowano

ej co to jest to NX chams ? a haczek spoko działa tylko troche bugów i fireteam zepsuty

widzisz gosci z bronmi za nx(np: m32)..

Opublikowano

Enzil, to jak przestać latać, albo tak jak inni latają np. nie podnoszą się do góry, ani nie spadają na dół tylko mogę prosto w prawo sie poruszac w powietrzu ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Enzil, to jak przestać latać, albo tak jak inni latają np. nie podnoszą się do góry, ani nie spadają na dół tylko mogę prosto w prawo sie poruszac w powietrzu ?

Mają najprawdopodobniej VIP hacka..

Ale naprawdę odradzam latanie..

Opublikowano

hack juz nie dziala chcialem wlaczyc i mam wirusa prubowalem go jeszcze raz skopiowac do folderu z grą i pisze mi ze ten plik jest chroniony odpiszcie plisss

Opublikowano

Jeśli chcesz aby hack działał, to musisz wyłączyć ochrone antywirusa, żeby nie blokował pliku dll hacka. Ja miałem identycznie i pomaga tylko wyłączenie antywira.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...