Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vayne Pentakill!

dolidius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Penta najsłabsza jaką widziałem ,byłeś zbyt nafeedowany ,czułem jakbyś grał z jakimiś brązami V.

A poza tym Infinity na każdej postaci składa się 4 .. ( z butami )

47990292595971448862.png

Opublikowano

Słabe, mierny dmg miałeś. Poza tym, gdyby ta LeBlanc była ogarnięta, to by Cię sama zabiła. Żaden trud zrobić pente na noobkach grając dodatkowo ADC z krytykami.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Penta najsłabsza jaką widziałem ,byłeś zbyt nafeedowany ,czułem jakbyś grał z jakimiś brązami V.

A poza tym Infinity na każdej postaci składa się 4 .. ( z butami )

Bo się wyfarmił. W late Vayne to kosa.

@topic

Ładna penta, powodzenia w dalszych grach. :D

Opublikowano

@Zarax

Nie sadzę bo gdyby nie była feednieta a vayne tak to by ją pojechała. R+Q

@t

Prosić o pente, bosh. Dla mnie to bardziej Quadra niż penta. A jak się jest nafeedowanym to taką vayne łatwo pente zrobić

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

@Zarax

Nie sadzę bo gdyby nie była feednieta a vayne tak to by ją pojechała. R+Q

@t

Prosić o pente, bosh. Dla mnie to bardziej Quadra niż penta. A jak się jest nafeedowanym to taką vayne łatwo pente zrobić

Ja też proszę czasem o pente i ludzie dają. :D

Również kiedyś komuś oddałem pente.

Opublikowano

Słabe, mierny dmg miałeś. Poza tym, gdyby ta LeBlanc była ogarnięta, to by Cię sama zabiła. Żaden trud zrobić pente na noobkach grając dodatkowo ADC z krytykami.

Carrowałem jedną grę Vayne ,a u nich LeBlanc ,zbudowałem bułat ,tak miałą mnie na combu ,ale to papier i miałem ją na 3 hity ( 2.02 na sekunde hitów).

Ja też proszę czasem o pente i ludzie dają. :D

Również kiedyś komuś oddałem pente.

Ja też oddaje penty ,bo to trochę chamskie i to tylko z JP Armii nie oddają xD

Bo się wyfarmił. W late Vayne to kosa.

@topic

Ładna penta, powodzenia w dalszych grach. :D

Wiesz -.- mógłbyś zauważyć po postach ,że Vayne to mój main ,nawet mam ją w avatarze ,ale co tam to pewnie jakaś Vayne co zagrała 3 razy i wygrała.

@topic  Zła kolejnośc buildu ,poza tym przeciwnicy byli LOW nie można inaczej ująć ,a twój team widać ,że ogarniał. Który raz grasz ADC albo Vayne?

Co nie znaczy że jesteś nią pro i grasz jak challenger 

@t

Wiadomo można prosic o pentę lecz to nie jest taka prawdziwa jak ktoś odda

Kto mówi ,że gram jak  Challanger ,po prostu ją mainuje ,brązy też mainują np. Amumu to znaczy ,że grają nim jak czelendżery z koreańskiego?

Mierny dmg? Grałaś kiedykolwiek Vayne? W=True dmg + kryty z infinity i pd. DMG jest i nie jest marne. Lb nawet by go nie tknęła bo za szybko wszedł i ją ściągnął z prędkością 10sec. Kobieto, nie wypowiadaj się lepiej w tym dziale, proszę.

// Co do tematu. Jak na platynę przystało, generalnie pięknie (y) !  :D

2 PD + LW + IE i nie bijesz tylko z true_dmg  ,to jest na tanków ,a Vayne w late jedzie Caitlyn na 3/4 uderzenia :)

47990292595971448862.png

Opublikowano

Skąd ty takie mechaniki masz, ile gier zagrałeś że taki dobry jesteś, no normalnie stoisz i atakujesz, nie musisz nawet Q użyć taki dobry jesteś.

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Myszka mi troche lagowala i nie moglem szybko nia ruszac xD takto vayne gralem juz okoli 70rankedow w tym sezonie, w tamtym z 50 i ze 100normali :D (dalem link do lolkinga)

a co do builda, to co w nim zlego?? jak dla mnie wszystko w porzadku ;)

dolidius_eune_67_6.png

Opublikowano

Mierny dmg? Grałaś kiedykolwiek Vayne? W=True dmg + kryty z infinity i pd. DMG jest i nie jest marne. Lb nawet by go nie tknęła bo za szybko wszedł i ją ściągnął z prędkością 10sec. Kobieto, nie wypowiadaj się lepiej w tym dziale, proszę.

// Co do tematu. Jak na platynę przystało, generalnie pięknie (y) ! :D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Wiesz  -.- mógłbyś zauważyć po postach ,że Vayne to mój main ,nawet mam ją w avatarze ,ale co tam to pewnie jakaś Vayne co zagrała 3 razy i wygrała.

Co nie znaczy że jesteś nią pro i grasz jak challenger 

@t

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

@topic  Zła kolejnośc buildu ,poza tym przeciwnicy byli LOW nie można inaczej ująć ,a twój team widać ,że ogarniał. Który raz grasz ADC albo Vayne?

2 PD + LW + IE i nie bijesz tylko z true_dmg  ,to jest na tanków ,a Vayne w late jedzie Caitlyn na 3/4 uderzenia :)

Wut?

Po 1. Infinity na 4 item budujesz tylko wtedy, kiedy przeciwnicy nie mają armora albo jesteś nafeedowany w chuj. W innym przypadku ZAWSZE budujesz lw przed ie.

Po 2. "2 PD + LW + IE" ?? Gdzie w twoim buildzie jest miejsce na botrk ? Adc bez żadnego ls? Jesteś pewny, że mainujesz vayne? 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Wut?

Po 1. Infinity na 4 item budujesz tylko wtedy, kiedy przeciwnicy nie mają armora albo jesteś nafeedowany w chuj. W innym przypadku ZAWSZE budujesz lw przed ie.

Po 2. "2 PD + LW + IE" ?? Gdzie w twoim buildzie jest miejsce na botrk ? Adc bez żadnego ls? Jesteś pewny, że mainujesz vayne? 

Zawsze się buduję rudzielcu LW po IE lub jak mają już mocnych tanków.Zapomniało mi się ,dokopałem ci w innym temacie i teraz płaczesz :*

build na vayne koreanski to:

botrk zephyr 2 pd lw ie

47990292595971448862.png

Opublikowano

// Co do tematu. Jak na platynę przystało, generalnie pięknie (y) ! :D

Combo LeBlanc robi się w 2 sekundy albo mniej.

@ top

Wrzuć lepiej coś, gdzie na prawdę robisz szybką pentę, a nie wyproszoną :P.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Zawsze się buduję rudzielcu LW po IE lub jak mają już mocnych tanków.Zapomniało mi się ,dokopałem ci w innym temacie i teraz płaczesz :*

build na vayne koreanski to:

botrk zephyr 2 pd lw ie

Nie ma sensu polemizować z jakimś goldzikiem, któremu "nie chce" się wbić platyny. 

http://scr.hu/2tpj/qgi91

"Dokopałem ci w innym temacie bo powiedziałem, że cie zburstuje" xDDDD

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Build buduje się pod przeciwnika, dlatego LW przed IE poszło, jakby nie mieli tanków to co innego. Co do mechaniki - przyzwyczaiłem się do gosu i jego akcji, więc dla mnie to co robiłeś było marne xD, zero ruchu, po prostu stałeś w miejscu i aa na najbliższy cel, później niezły flash, szybkie ściągnięcie LB, ale wejście w box'a Thresha było śmieszne, bo mogłeś przebiec tuż przy ścianie i nie byłoby slowa - więc doszedłbyś thresha bez problemu (pasywa).

Combo LeBlanc robi się w 2 sekundy albo mniej.

Ta, tylko trzeba mieć widoczny cel -.-, a tutaj poszedł flash + aa + q + aa, więc LB nawet nie wiedziała skąd do niej strzelał/a.

Wrzuć lepiej coś, gdzie na prawdę robisz szybką pentę, a nie wyproszoną  :P.

Tak łatwo to nie ma. Z ciekawości zapytam, czy Ty kiedykolwiek zrobiłeś pente? Zapewne sam byś prosił o oddanie, jakbyś nie mógł dogonić przeciwnika.

botrk zephyr 2 pd lw ie

Build jest głupi, bo bez 2 pd będziesz miał 2.5 as, tylko troszkę mniej ms, już wolałbym zrobić jakieś survi, ew. BT, ale to koreańce ^^

Zawsze się buduję rudzielcu LW po IE lub jak mają już mocnych tanków

Po tym patchu prawdopodobnie build na Vayne może się zmienić, tzn. Botrk, buty, IE, LW, PD, Survi.

True.

Penta to penta... Ważne, że w statystykach będzie pentakill :)

h6IduA1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...