Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wygląd - Wbijać Dziewczyny

Nayloth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli KNP. Nie mamy o czym rozmawiać, nigdy nie jesteście w stanie rzeczowo poprzeć swoich argumentów, 'wykształceni ludzie'. Nazwiesz mnie lewacką szmatą?

20% kobiet za granicą prowadzi swobodny tryb życia... skąd Ty chłopie w ogóle te dane bierzesz?

Jeśli nazywasz Polskę 'cebulandią', nie masz prawa w ogóle wypowiadać się w sferze politycznej czy gospodarczej, a tym bardziej społecznej. Jak już wyjechałeś sobie do UK czy gdzie tam, gdzieś zaobserwował te miliardy puszczających się z murzynami kobiet to siedź tam i nie wracaj, nie ma tu dla Ciebie miejsca.

Ekhm... Ktoś tu pare postów temu pisał, żeby nie szufladkować innych. Ciekawe kto to był...
Opublikowano

Ekhm... Ktoś tu pare postów temu pisał, żeby nie szufladkować innych. Ciekawe kto to był...

Sam Korwin nie potrafi, więc jego wyznawcy tym bardziej, ot co :-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

Sam Korwin nie potrafi, więc jego wyznawcy tym bardziej, ot co :-)

Polemizowałbym. Nie należę do elektoratu KNP, ale widzę, że nawet na tym forum można znaleźć osoby, które popierają Korwina i jednocześnie potrafią logicznie dyskutować. To, że ktoś ma odmienne poglądy, nie oznacza jeszcze, że nie potrafi rozmawiać. I jaki cel był tej wypowiedzi o "lewackiej szmacie" ? Nawet nie użył słowa "lewak". Wciskanie komuś czegoś, czego nie powiedział to trochę niski chwyt.
Opublikowano

Polemizowałbym. Nie należę do elektoratu KNP, ale widzę, że nawet na tym forum można znaleźć osoby, które popierają Korwina i jednocześnie potrafią logicznie dyskutować. To, że ktoś ma odmienne poglądy, nie oznacza jeszcze, że nie potrafi rozmawiać. I jaki cel był tej wypowiedzi o "lewackiej szmacie" ? Nawet nie użył słowa "lewak". Wciskanie komuś czegoś, czego nie powiedział to trochę niski chwyt.

Wciskanie komuś teorii, że OGROMNY odsetek kobiet puszcza się z obcokrajowcami za to jest chwytem zupełnie w porządku, zgadza się?

Tutaj nie ma nad czym polemizować. Wystarczy odwiedzić kilka konferencji KNP albo choćby posłuchać wypowiedzi przewodniczącego, żeby wyciągnąć wnioski odnośnie partii. A czy odmienne poglądy? Nie sądzę, raczej najbardziej uderza brak świadomości tego, o czym się pisze.

Offtopujemy.

Ogólnie rzecz biorąc wygląd to nie wszystko, o.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Myślę, że jeżeli chodzi Ci tylko na związku bez miłości, to rób klatę... Laski lecące na klatę są prostsze.
Jeżeli chodzi Ci o coś poważniejszego - Bądź sobą i rób to co Ci się podoba i w czym dobrze się czujesz - Jeżeli kobieta Cię takiego pokocha, to masz szanse na związek na dłuuugi czas.

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Czyli KNP. Nie mamy o czym rozmawiać, nigdy nie jesteście w stanie rzeczowo poprzeć swoich argumentów, 'wykształceni ludzie'. Nazwiesz mnie lewacką szmatą?

Skąd wniosek, ze jestem wyborcą KNP? Przecież wyraźnie napisałem moje zdanie na temat wolnego rynku, a ich wyborcy to zwykła statystyka, ale nawet ona coś znaczy. Czytanie ze zrozumieniem, po raz kolejny. Jednak mogę Cię pocieszyć, mają również największe poparcie w gimnazjach i szkołach średnich. Jeszcze wracając do kwestii braku argumentacji, czyli uważasz, że użyłaś chociaż jednego rzeczowego argumentu? Przykro mi, ale nie, gdyby tak było przyznałbym rację. Niestety, ale wyraziłem w najprostszych słowach co miałem na myśli, jednak użycie googli było za ciężkie, prawda? Proszę, oto parę artykułów:

http://wiadomosci.onet.pl/wielka-brytania-i-irlandia/polki-na-wyspach-staja-sie-bardziej-rozwiazle/vvedk
http://www.polskatimes.pl/artykul/1004519,lewstarowicz-w-wlk-brytanii-jest-liberalne-podejscie-do-seksu-polki-sie-do-tego-dostosowuja,id,t.html
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1347,title,Polki-jezdza-po-seks-do-Tunezji-i-Egiptu,wid,13151903,wiadomosc.html?ticaid=112e9a
http://podroze.onet.pl/plaze/polka-na-sekswakacjach/837s0

20% kobiet za granicą prowadzi swobodny tryb życia... skąd Ty chłopie w ogóle te dane bierzesz?

Zabawne, specjalnie podkreśliłem słowo "załóżmy". Idźmy dalej, załóżmy nawet 10%, czy 5%, to jest nadal znacząca liczba ludzi. Wygląda to tak jakbyś czytała w moim poście, to co chcesz.

Jeśli nazywasz Polskę 'cebulandią', nie masz prawa w ogóle wypowiadać się w sferze politycznej czy gospodarczej, a tym bardziej społecznej. Jak już wyjechałeś sobie do UK czy gdzie tam, gdzieś zaobserwował te miliardy puszczających się z murzynami kobiet to siedź tam i nie wracaj, nie ma tu dla Ciebie miejsca.

Nie rozumiem, co ma tutaj do rzeczy mój antypatriotyzm? Wyraziłem swoje poglądy, które może mieć KAŻDY, tak więc mam jak najbardziej prawo do wypowiadania się w sferze politycznej, gospodarczej oraz społecznej. Nie, nie mieszkam w UK, ale dużo podróżuje i wiem jak wygląda reputacja polek za granicą. Widzisz, czyli to nie są odosobnione przypadki.

Tak na przyszłość, jeżeli podejmujesz z kimś polemikę to należy odnosić się do całej wypowiedzi, a nie fragmentów, które ci najbardziej odpowiadają. Jeżeli podejmujesz dyskusje na jakiś temat to nie staraj się go na siłę zmieniać, co było widoczne przy podkreśleniu mojego antypatriotyzmu, do którego wyrażania mam całkowite prawo oraz zarzucenie mi poglądów politycznych i uznanie ich za złe. xD

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Nie wiem czemu tu wlazlem (tak.. nie jestem dziewczyna ale co tam..) ale jak laska glupia to i kaloryfer nie pomoze (ani pieniadze, a jest glupia jak patrzy ma wyglad).

Jest 3.5 miliarda innych, takze.. :P

Opublikowano

Witam. :)

Pytanie 1.

To pytanie, jest bardziej do dziewczyn. A więc mówię o co mi chodzi. Załóżmy, że brzydki chłopak zakochał się w bardzo ładniej dziewczynie, powiedział jej to a ona go odrzuciła, " bo patrzy na wygląd " . A teraz załóżmy, że chłopak ćwiczył jakiś tam czas na siłowni, jest już dobrze zbudowany kaloryfer i takie tam. To ona wtedy się bardzo pali do tego chłopaka? :)

Pytanie 2.

Dlaczego jak dziewczyna widzi, chłopaka z kaloryferem to głupieje, nie ważne czy ten chłopak jest ładny czy brzydki i chce go mieć jako chłopaka?? nie rozumiem dzisiejszej młodzieży. :)

Nie każdej dziewczynie (czy tam kobiecie) podobają się kaloryfery. Mnie osobiście to odrzuca i nie jest ani trochę pociągające. Dużo ważniejsza jest sympatyczna aparycja (SYMPATYCZNA, nie idealnie piękna). Wszystko jest rzeczą gustu. Facetom też podobają się różne typy urody - to normalne. Nigdy nie powiem, że wygląd nie jest ważny. Jest. Zawsze to będzie wpływało na sposób, w jaki odbieramy drugiego człowieka. Jednak nie zawsze "piękno" znaczy dla każdego to samo. Nie zawsze to, co nas pociąga będzie wpisywało się w kanony klasycznej urody. 

PS dla uproszczenia odpuściłam sobie wywody na temat wagi charakteru i usposobienia potencjalnego partnera.

#don't care

Opublikowano

Wciskanie komuś teorii, że OGROMNY odsetek kobiet puszcza się z obcokrajowcami za to jest chwytem zupełnie w porządku, zgadza się?

Tutaj nie ma nad czym polemizować. Wystarczy odwiedzić kilka konferencji KNP albo choćby posłuchać wypowiedzi przewodniczącego, żeby wyciągnąć wnioski odnośnie partii. A czy odmienne poglądy? Nie sądzę, raczej najbardziej uderza brak świadomości tego, o czym się pisze.

Offtopujemy.

Ogólnie rzecz biorąc wygląd to nie wszystko, o.

Wnioski ?Jakie wnioski ? O Co ci kobieto chodzi ? Podawaj konkrety nie ogóły. 

Co ma do tego KNP ? 

offtop

bicki

Deus vult

Opublikowano

Pytanie 2.

Dlaczego jak dziewczyna widzi, chłopaka z kaloryferem to głupieje, nie ważne czy ten chłopak jest ładny czy brzydki i chce go mieć jako chłopaka?? nie rozumiem dzisiejszej młodzieży. :)

Odnośnie tego- Dlaczego jak facet widzi cycki to głupieje?

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Odnośnie tego- Dlaczego jak facet widzi cycki to głupieje?

Bo jest gimbusem :)

Przesadne jaranie się cyckami to zachowanie typowych gimbusów którzy jarają się cyckami, bo myślą, że są fajni. Takim ludziom trudno jest wytłumaczyć o co chodzi w związku, bo dla nich związek to tylko "ruchanie". Bardzo częstym tekstem słyszanym w gimnazjum jest "i tak nie poruchasz" osoby to mówiące mają IQ banana :> 

Ogólnie ludzie oceniający sam wygląd są po prostu puści, bo nie tylko to się liczy. Sam z doświadczenia to wiem np. dwa lata temu poznałem dziewczynę była ładna, ale po prostu była, że tak powiem "pusta" i dawała się macać każdemu facetowi :) trzeba mieć też coś w głowie..

Opublikowano

Bo jest gimbusem :)

Przesadne jaranie się cyckami to zachowanie typowych gimbusów którzy jarają się cyckami, bo myślą, że są fajni. Takim ludziom trudno jest wytłumaczyć o co chodzi w związku, bo dla nich związek to tylko "ruchanie". Bardzo częstym tekstem słyszanym w gimnazjum jest "i tak nie poruchasz" osoby to mówiące mają IQ banana :> 

Ogólnie ludzie oceniający sam wygląd są po prostu puści, bo nie tylko to się liczy. Sam z doświadczenia to wiem np. dwa lata temu poznałem dziewczynę była ładna, ale po prostu była, że tak powiem "pusta" i dawała się macać każdemu facetowi :) trzeba mieć też coś w głowie..

Nie tylko sam wyglad sie ocenia ale on tez jest bardzo wazny, jak dla mnie egzkewo z charakterem na 1 miejscu. 

Oczywiscie, ze ciezko znalezc zabawna i piekna dziewczyne ale jakis balans pomiedzy tym musi byc.

Nie wytrzymalbym z głupią slicznotka ani z zabawną i inteligentna ale grubą.

Opublikowano

@Queridith

Przepraszam bardzo.Co ma do tego KNP i Korwin? To, że Polski stały się bardzo łase na kase obcokrajowców jest niestety prawdą.Wracając do tego wyglądu, to bądźmy szczerzy pierw ludzie patrzą właśnie na wygląd a potem poznają czy jest to tępa blondynka czy inteligencja blondynka, z którą można stworzyć związek.A faceci wbrew pozorom nie mają jakiś wygórowanych wymagań.Ważne, żeby była w miarę szczupła, zadbana, długie włosy, da się zrobić, nie?

Opublikowano

lepiej przytyj i powiedz że będziesz jej obiadem.

Kobiety to kochają!

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Nawet załóżmy że 20% kobiet za granicą prowadzi swobodny tryb życia

vs

i

Jeszcze wracając do kwestii KNP, nie wiem czy wiesz, ale ta partia polityczna ma największe poparcie wśród osób wykształconych (mam na myśli wykształcenie, a nie zarządzanie polem namiotowym) i majętnych. 

vs

Czyli KNP.

icon_lol.gif

+

Tutaj nie ma nad czym polemizować. Wystarczy odwiedzić kilka konferencji KNP albo choćby posłuchać wypowiedzi przewodniczącego, żeby wyciągnąć wnioski odnośnie partii.

oczywiście 0 konkretów

@ Antywarn

tak

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

nie jestem dziewczyną ale dla mnie mięśnie u chłopaka świadczą tylko o jego mocnym charakterze i pewnej zaciętości, żeby osiągnąć ten cel, w przeciwieństwie do grubasków, które nic nie robią :) dla tego chociażby dziewczynom powinni się podobać tacy faceci, którzy nie boją się wyzwań, bólu w drodze do celu.

Opublikowano

Jestem dziewczyną.. Mi się osobiście podoba u chlopaka kaloryfer ,ale nie chcialabym mimo to z tego powodu być. Wygląd to nie wszystko ,a chłopcy z kaloryferami są w większości puści niczym blondynki . Oczywiście są wyjątki że są normalni .Ja np. Patrze na charakter,styl życia,poglądy, dopiero na samym końcu troszkę na wygląd... Jeżeli chcesz być jak eksponat w muzeum to sobie ćwicz dla pustej panny by miec kaloryfer ale prawda taka myslisz ze jak wycwiczysz mięśnie brzucha to wystarczy?ryj tez trza mieć niczego sobie żeby pustak mógł cie dostrzec i wybrać właśnie ciebie a nie kolegę.

wilowo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...