Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wygląd - Wbijać Dziewczyny

Nayloth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :)

Pytanie 1.

To pytanie, jest bardziej do dziewczyn. A więc mówię o co mi chodzi. Załóżmy, że brzydki chłopak zakochał się w bardzo ładniej dziewczynie, powiedział jej to a ona go odrzuciła, " bo patrzy na wygląd " . A teraz załóżmy, że chłopak ćwiczył jakiś tam czas na siłowni, jest już dobrze zbudowany kaloryfer i takie tam. To ona wtedy się bardzo pali do tego chłopaka? :)

Pytanie 2.

Dlaczego jak dziewczyna widzi, chłopaka z kaloryferem to głupieje, nie ważne czy ten chłopak jest ładny czy brzydki i chce go mieć jako chłopaka?? nie rozumiem dzisiejszej młodzieży. :)

Opublikowano

Kaloryfer punktuje u lasek, lubią tą męskość, te mięśnie.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Ale jakby nie patrzeć, to każda dziewczyna ma inny punkt widzenia, więc nie widzę sensu pytania się tutaj. Jedna napisze "Oh, tak lecę na mięśnie", a druga napisze "Nie, mnie nie tylko mięśnie kręcą"

Nie każda laska musi być pusta :>

Opublikowano

Tak samo jak mężczyznom podobają się kobiety o długich włosach, szczupłej i najlepiej wysportowanej sylwetce, tak samo kobietom podobają się mężczyźni wysocy, umięśnieni.Z tym, że lepiej mieć wyrzeźbione ręcę i klatę, bo to pierw rzuca się w oczy.Kobieta od razu dostaje podświadomie sygnał, że taki mężczyzn jest silny, będzie mógł obronić ją i jej dzieci, jak się do niego przytuli, to bedzie czuć się bezpiecznie.Nie wiem czy to prawda, ale w dawniejszych czasach mężczyźni właśnie mieli wyćwiczone ręcę i klatę niż brzuch, bo nie było wtedy chyba jeszcze takich ćwiczeń jak brzuszki itd, wiec kaloryfer to chyba nowość.Dobrze go mieć, ale nie jest on ważniejszy od bicków i klaty.Co z tego, że masz kaloryfer jak jesteś chudy prawie tak jak dziewczyna?

Po za tym lepiej sobie odpuścić dziewczyny, które patrzą tylko na wygląd, zwłaszcza te w nastoletnim wieku.

Opublikowano

Pytanie 2.

Dlaczego jak dziewczyna widzi, chłopaka z kaloryferem to głupieje, nie ważne czy ten chłopak jest ładny czy brzydki i chce go mieć jako chłopaka?? nie rozumiem dzisiejszej młodzieży. :)

to nie jest dziewczyna tylko kurewka ktora chce szpanowac przy kolezankach ze ma dobrze zbudowanego chlopaka :}

Witam. :)

Pytanie 1.

To pytanie, jest bardziej do dziewczyn. A więc mówię o co mi chodzi. Załóżmy, że brzydki chłopak zakochał się w bardzo ładniej dziewczynie, powiedział jej to a ona go odrzuciła, " bo patrzy na wygląd " . A teraz załóżmy, że chłopak ćwiczył jakiś tam czas na siłowni, jest już dobrze zbudowany kaloryfer i takie tam. To ona wtedy się bardzo pali do tego chłopaka? :)

a ty byś chciał miec  dziewczyne z wygladem zony bonzo ?

zadbana / ladna dziewczyna wymaga tego samego od chlopaka

no ale nikt sobie urody nie wybieral :) np ja nie patrze na wyglad tylko inteligencje i charakter ale wygladem tez nie pogardze

zawsze wyglad mozna troche " z tuningować "

-isc do kosmetyczki ( zaden wstyd sam chodze ) xD

-dentysty

-fryzjera

-solarium ( tez chodze ale zima latem wole opalac sie naturalnie )

-okulisty po dobre soczewki ( o ile ktos nosi okulary )

-odwiedzic modne sklepy z ciuchami

po prostu zadbac o siebie i wtedy bedzie duza roznica :)

Opublikowano

to nie jest dziewczyna tylko kurewka ktora chce szpanowac przy kolezankach ze ma dobrze zbudowanego chlopaka :}

a ty byś chciał miec  dziewczyne z wygladem zony bonzo ?

zadbana / ladna dziewczyna wymaga tego samego od chlopaka

no ale nikt sobie urody nie wybieral :) np ja nie patrze na wyglad tylko inteligencje i charakter ale wygladem tez nie pogardze

zawsze wyglad mozna troche " z tuningować "

-isc do kosmetyczki ( zaden wstyd sam chodze ) xD

-dentysty

-fryzjera

-solarium ( tez chodze ale zima latem wole opalac sie naturalnie )

-okulisty po dobre soczewki ( o ile ktos nosi okulary )

-odwiedzic modne sklepy z ciuchami

po prostu zadbac o siebie i wtedy bedzie duza roznica :)

Albo fajne okulary.

Jak dziewczyna od początku chłopaka nie chciała, to raczej nie zachce, i coś mi się wydaje, że wcale o wygląd nie chodzi ;)

Opublikowano

Kaloryfer punktuje u lasek, lubią tą męskość, te mięśnie.

WYMBGtu.png

Męskość w chuj.

Jak będziesz sobą to każda normalna dziewczyna będzie na ciebie lecieć.

Opublikowano

Szczerze nie polecam zaczynać do dziewczyn, które patrzą tylko na wygląd. Są one przeważnie puste, a to jest najgorsze. Co to da, że jesteś przystojny i w ogóle jesteś z nią, a w prawdziwym życiu ma 2 lewe ręce..

Opublikowano

1. Olać taką dziewczynę.

2. Nie ogarniesz tego.

Ale tak samo jest w przypadku facetów, też byle jakiej panny nie chcą :)

Opublikowano

1. Pieprzenie. Dziewczyna, która odrzuciła Twoje uczucia dlatego, że masz twarz nie taką jak trzeba czy coś tam więcej z wyglądu to niedojrzała dziewczynka, a więc nie powinieneś zwracać na nią uwagi - chyba, że masz zainteresowania podobne do Trynkiewicza - jeśli nie fizycznie, to psychicznie dziecko, jakby nie patrzeć.

2. Kaloryfery nie są fajne i mówi to Wam babka z doświadczeniem : P 

Fajnie popatrzeć, gorzej przytulić się do takiego delikwenta czy w ogóle dotykać. Wolałabym sobie już kamienną kolumnę w pokoju postawić, na pewno byłaby przyjemniejsza w dotyku. 

Tak.

A poza tym to przestańcie w końcu szufladkować ludzi : D

Qui est le prochain?

Opublikowano

1.

a)Zakładam że ten chłopak to Ty.

b)Z ludźmi jak z książkami patrzą na okładki jak okładka jest fajna czasem zaglądną do środka (charakter)

c)Jak dziewczyna patrzy na wygląd to zazwyczaj bardziej się spodoba jej taki chłopak (ale co to za dziewczyna która jest z tobą dla wyglądu?)

2. Może dlatego że to znaczy że chłopak stara się ze sobą coś zrobić/dba o siebie etc.

Mogę wiedzieć czy chodzisz do gimnazjum?B)

Normalne dziewczyny (16+) zazwyczaj patrzą na poczucie humoru,osobowość,śmiałość. Ogólnie charakter

Te młodsze (gim) patrzą na chłopaków którzy podążają za modą (rurki etc) lub oceniają człowieka po prostu po wyglądzie.

Jak dziewczyna patrzy na wygląd nie staraj się bo nie będziesz szczęśliwy w takim związku chyba że jesteś tak płytki jak ta 2ga osoba.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Sterydy też raczej ci nie pomogą zdobyć jakiejś dziewczyny :D

Jeżeli cię odrzuciła ze względu na wygląd, trudno - LIFE GOES ON

Opublikowano

1. Pieprzenie. Dziewczyna, która odrzuciła Twoje uczucia dlatego, że masz twarz nie taką jak trzeba czy coś tam więcej z wyglądu to niedojrzała dziewczynka, a więc nie powinieneś zwracać na nią uwagi - chyba, że masz zainteresowania podobne do Trynkiewicza - jeśli nie fizycznie, to psychicznie dziecko, jakby nie patrzeć.

2. Kaloryfery nie są fajne i mówi to Wam babka z doświadczeniem : P 

Fajnie popatrzeć, gorzej przytulić się do takiego delikwenta czy w ogóle dotykać. Wolałabym sobie już kamienną kolumnę w pokoju postawić, na pewno byłaby przyjemniejsza w dotyku. 

Tak.

A poza tym to przestańcie w końcu szufladkować ludzi : D

Hmm, to jak jest z z dosyć dużą ilością kobiet na emigracji, które jakby to delikatnie ująć, "puszczają" się z ahmedami i murzynami? W sumie to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale lepsza jest sytuacja jak taka "kobieta" wyjeżdża na wakacje, aby przeżyć egzotyczną miłość. Ostatnio zauważyłem że w Polsce coraz więcej samotnych matek wychowujących dzieci z taką właśnie karnacją skóry, przypadek? On nie generalizuje, podświadomie pociąg seksualny jest do dobrze zbudowanego ciała.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Hmm, to jak jest z z dosyć dużą ilością kobiet na emigracji, które jakby to delikatnie ująć, "puszczają" się z ahmedami i murzynami? W sumie to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale lepsza jest sytuacja jak taka "kobieta" wyjeżdża na wakacje, aby przeżyć egzotyczną miłość. Ostatnio zauważyłem że w Polsce coraz więcej samotnych matek wychowujących dzieci z taką właśnie karnacją skóry, przypadek? On nie generalizuje, podświadomie pociąg seksualny jest do dobrze zbudowanego ciała.

Mam rozumieć, że zwiedziłeś cały świat i każdą kobietę, którą gdziekolwiek zobaczyłeś spotkałeś z 'ahmedami i murzynami', zgadza się? Ja skarbie też swoje na emigracji odsiedziałam, i to w kraju, który obecnie jest mocno zdominowany przez Islam, a czarnoskórych masz tam na pęczki, i wyobraź sobie, że żadna znajoma mi Polka, a było ich naprawdę sporo, nie miała za partnera nikogo 'egzotycznego'. Pierwsza teoria obalona. Miłość to miłość. 

Warto też wspomnieć, że emigruje się z reguły z konieczności, a nie po to, żeby znaleźć sobie murzyna do łóżka. Nie trawię, wręcz nienawidzę szufladkowania kobiet. To, że spotkasz prostytutkę, albo nawet kilka jadąc jakąś większą szosą nie oznacza, że każda kobieta nią jest. Podobnie właśnie z tymi, które wyjechały. Są ludzie i ludzie, żyją jak chcą, i prawda jest taka, że nam nic do tego. Co Cię obchodzi, że babka urodziła dziecko o innej karnacji niż Twoja? 

Dam sobie rękę uciąć, że jesteś zwolennikiem KNP - wszyscy macie identyczny tok myślenia.

Ostatnio zauważyłem że w Polsce coraz więcej samotnych matek wychowujących dzieci z taką właśnie karnacją skóry, przypadek? 

To znaczy, że śmigasz po porodówkach w całej Polsce i prowadzisz statystyki odnośnie urodzeń dzieciątek o innym odcieniu skóry niż biała, zgadza się? ;-)

Gdybym ja miała wszystkich facetów za niedojrzałych k***sów o mentalności dziesięciolatka nienadających się do życia w społeczeństwie uwierz, biegałabym z piłą mechaniczną i wyżynała każdego, ale nie o to tutaj chodzi, prawda? Każdy człowiek jest inny, a wrzucanie wszystkich do jednego worka jest objawem albo umysłowego ograniczenia, albo braku zdolności do funkcjonowania wśród ludzi. W sumie to obu.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Pytanie 1.

Tu raczej nie można dzielić takiego zachowania na płeć bo zarówno kobiety, jak i mężczyźni są w jakimś stopniu wzrokowcami. Fakt, że takie sytuacje często się zdarzają, ale w tym wypadku  mówimy tutaj o fascynacji fizycznej, której daleko do zakochania się.

Pytanie 2.

To tak samo, jak facet widzi dziewczynę z dużym biustem :) Może jest to jakaś pozostałość po naszym instynkcie, czyli wybieraniu płodnych, dobrze zbudowanych partnerów/partnerek :P

Opublikowano

Ale zamknij sie ...

Opublikowano

Na pewno laski nie cierpią patyczaków. Kobiety lubią facetów dobrze zbudowanych.

pls

ru-0-r-640,0-n-841203MdJB_justin_bieber_

Głupia i ładna - leci na wygląd

Inteligentna i ładna - na kasę

Inteligentna (zwykle brzydka, ale zdarzają się perełki) - na charakter

giphy.gif ­

Opublikowano

99% seksownych dziewczyn leci na kase i wyglad wiec pewnie tak ale jak znajdzie bogatszego to z gory cie rzuci. 

Mowa o tych pieknych, nie o paszczurach, ktore przytulacie z argumentowaniem tego miloscia.

Opublikowano

pls

ru-0-r-640,0-n-841203MdJB_justin_bieber_

Głupia i ładna - leci na wygląd

Inteligentna i ładna - na kasę

Inteligentna (zwykle brzydka, ale zdarzają się perełki) - na charakter

piszesz i gimbuskach. Ja mówię o prawdziwej kobiecie

Deus vult

Opublikowano

Mam rozumieć, że zwiedziłeś cały świat i każdą kobietę, którą gdziekolwiek zobaczyłeś spotkałeś z 'ahmedami i murzynami', zgadza się? Ja skarbie też swoje na emigracji odsiedziałam, i to w kraju, który obecnie jest mocno zdominowany przez Islam, a czarnoskórych masz tam na pęczki, i wyobraź sobie, że żadna znajoma mi Polka, a było ich naprawdę sporo, nie miała za partnera nikogo 'egzotycznego'. Pierwsza teoria obalona. Miłość to miłość. 

Warto też wspomnieć, że emigruje się z reguły z konieczności, a nie po to, żeby znaleźć sobie murzyna do łóżka. Nie trawię, wręcz nienawidzę szufladkowania kobiet. To, że spotkasz prostytutkę, albo nawet kilka jadąc jakąś większą szosą nie oznacza, że każda kobieta nią jest. Podobnie właśnie z tymi, które wyjechały. Są ludzie i ludzie, żyją jak chcą, i prawda jest taka, że nam nic do tego. Co Cię obchodzi, że babka urodziła dziecko o innej karnacji niż Twoja? 

Dam sobie rękę uciąć, że jesteś zwolennikiem KNP - wszyscy macie identyczny tok myślenia.

Czytanie ze zrozumieniem, napisałem "duża ilość", nikogo tutaj nie szufladkuje. Nie spotkałaś żadnej Polki o której pisałem, oh, widzisz, dlatego też możesz z pewnością obalić moją "teorie"? Problem polega na tym że nie sprecyzowałem liczby, a napisałem tylko "dużą ilością". Co nie zmienia faktu że sporo o tym się mówi i w Anglii jest to dosyć powszechne. Nawet załóżmy że 20% kobiet za granicą prowadzi swobodny tryb życia, dla mnie to wystarczająca liczba biorąc pod uwagę ilość emigrantów. Nikt tu nie pisał o miłości, cokolwiek masz na myśli. Niech sobie rodzą nawet po 10 dzieci, a każde innego partnera, szczerze? Nic mnie to nie interesuje, ale nie zdzierżę jak taka osoba wraca do cebulandii i oczekuje że wszyscy jej będą pomagać, bo jestem samotną matką i tyle. Za swoje czyny bierze się odpowiedzialność. Jeszcze wracając do kwestii KNP, nie wiem czy wiesz, ale ta partia polityczna ma największe poparcie wśród osób wykształconych (mam na myśli wykształcenie, a nie zarządzanie polem namiotowym) i majętnych. Idea wolnorynkowa nie ma przyszłości w naszym kraju, przynajmniej póki co.

To znaczy, że śmigasz po porodówkach w całej Polsce i prowadzisz statystyki odnośnie urodzeń dzieciątek o innym odcieniu skóry niż biała, zgadza się? ;-)

Nawet ja jestem w stanie to zauważyć, tutaj nie chodzi o rasizm, chyba wytłumaczyłem to dosyć dobrze w pierwszej cześć postu. A, użyłem słowa "samotnych". Jest to już zjawisko powszechne, wystarczy poczytać, ah, nie odniosłaś się do części ambitnych wycieczek kulturoznawczych.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem, napisałem "duża ilość", nikogo tutaj nie szufladkuje. Nie spotkałaś żadnej Polki o której pisałem, oh, widzisz, dlatego też możesz z pewnością obalić moją "teorie"? Problem polega na tym że nie sprecyzowałem liczby, a napisałem tylko "dużą ilością". Co nie zmienia faktu że sporo o tym się mówi i w Anglii jest to dosyć powszechne. Nawet załóżmy że 20% kobiet za granicą prowadzi swobodny tryb życia, dla mnie to wystarczająca liczba biorąc pod uwagę ilość emigrantów. Nikt tu nie pisał o miłości, cokolwiek masz na myśli. Niech sobie rodzą nawet po 10 dzieci, a każde innego partnera, szczerze? Nic mnie to nie interesuje, ale nie zdzierżę jak taka osoba wraca do cebulandii i oczekuje że wszyscy jej będą pomagać, bo jestem samotną matką i tyle. Za swoje czyny bierze się odpowiedzialność. Jeszcze wracając do kwestii KNP, nie wiem czy wiesz, ale ta partia polityczna ma największe poparcie wśród osób wykształconych (mam na myśli wykształcenie, a nie zarządzanie polem namiotowym) i majętnych. Idea wolnorynkowa nie ma przyszłości w naszym kraju, przynajmniej póki co.

Nawet ja jestem w stanie to zauważyć, tutaj nie chodzi o rasizm, chyba wytłumaczyłem to dosyć dobrze w pierwszej cześć postu. A, użyłem słowa "samotnych". Jest to już zjawisko powszechne, wystarczy poczytać, ah, nie odniosłaś się do części ambitnych wycieczek kulturoznawczych.

Czyli KNP. Nie mamy o czym rozmawiać, nigdy nie jesteście w stanie rzeczowo poprzeć swoich argumentów, 'wykształceni ludzie'. Nazwiesz mnie lewacką szmatą?

20% kobiet za granicą prowadzi swobodny tryb życia... skąd Ty chłopie w ogóle te dane bierzesz? 

Nic mnie to nie interesuje, ale nie zdzierżę jak taka osoba wraca do cebulandii 

Jeśli nazywasz Polskę 'cebulandią', nie masz prawa w ogóle wypowiadać się w sferze politycznej czy gospodarczej, a tym bardziej społecznej. Jak już wyjechałeś sobie do UK czy gdzie tam, gdzieś zaobserwował te miliardy puszczających się z murzynami kobiet to siedź tam i nie wracaj, nie ma tu dla Ciebie miejsca. 

Qui est le prochain?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...