Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Kolory rang

Gość Mdx.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

znowu przypatrzyłem się rangom i chodzi mi o kolory dla redaktorów. Mianowicie. Redaktorzy GTA/komputerów mają kolor, a redakcja Metina nie. Może zmiana kosmetyczna, ale jak coś robicie to dajcie kolor wszystkim albo nikomu. 

Pozdrawiam,

Mdx. :-)

Opublikowano

Ranga to informacja dla użytkowników by wiedzieli do kogo pisać w takiej czy innej sprawie.

Myślę że takie grupy jak "News Team" "Redaktorzy" i inne powinny być bez rangi, ewentualnie plakietka.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Tyle tych rang, że niedługo kolorów zabraknie :p

Jak ktoś tu napisał - albo dać wszystkim, albo nikomu. ZA.

Opublikowano

Lepiej dać każdemu redaktorowi ten szary kolor.

Opublikowano

Najlepiej to usunąć...

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Ranga to informacja dla użytkowników by wiedzieli do kogo pisać w takiej czy innej sprawie.

Myślę że takie grupy jak "News Team" "Redaktorzy" i inne powinny być bez rangi, ewentualnie plakietka.

76561198001815076.png
Admin Cienia
Opublikowano

W przypadku redaktorów wystarczy sama “plakietka“, ale skoro zostajemy przy rangach to ich kolor powinien być jednolity.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...