Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S2.Emperius.eu [Dedyk] [Easy]

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny serwer, gram polecam. Ulepszanie jest logiczne, na każdego epika potrzeba ulepów z bossa-dunga-metina. Nie ma 1000 różnych ulepszaczy na randomowe itemy, Ludzi z dnia na dzień przybywa. Zapraszam do gry!

pc_Rodgerr.png
Już 3-cie lato z MPC Forum

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba padł;p

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

Chyba padł;p

Wszystko śmiga jak należy, serwer jest stabilny w tej chwili :)

Zapraszam do gry.

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Opublikowano

Wszystko śmiga jak należy, serwer jest stabilny w tej chwili :)

Zapraszam do gry.

Wszystko śmiga ?? hehe dobry żart ..

Rejestracja nie działa ..

Wywala co jakiś czas ..

błąd połączenia

cofa postać przy jeżdzie na wierzchowcu ..

noo zaje .. wszystko  śmiga -_-

Opublikowano

ja się wgl nie mogę zalogować cały czas pisze że połączy czekałem 30 min i nic ... niby jest 180 osób online a ja nie mogę się połączyć, pobierałem na nowo i dalej nic ...

Opublikowano

Wszystko śmiga ?? hehe dobry żart ..

Rejestracja nie działa ..

Wywala co jakiś czas ..

błąd połączenia

cofa postać przy jeżdzie na wierzchowcu ..

noo zaje .. wszystko  śmiga -_-

Rejestracja działa prawidłowo, właśnie zrobiłęm 3 konta dla sprawdzenia.

Siedząc 3.5h na serwerze wywaliło mnie 2x.

Ani razu nie miałem błędu podczas łączenia, chyba, że mnie nie było, a były problemy z maszyną/serwerem.

Cofa ponieważ masz dużo szybkości ruchu :)

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Opublikowano

ja się wgl nie mogę zalogować cały czas pisze że połączy czekałem 30 min i nic ... niby jest 180 osób online a ja nie mogę się połączyć, pobierałem na nowo i dalej nic ...

A spatchowałes klienta? 

co do wierzchowców fakt cofa powinni cos z tym zrobić bo powodzenia życze na katakumbach sciana pewna i jeszcze ten nieszczęsny czerwony smok (pet) nie idzie przechodzić przez niego a przez niebieskiego idzie a to przeszkadza w pvp lub ewentualnych zadymach ;p A tak poza tym to serwer ciekawy .

Opublikowano

W pierścieniu teleportacji jest opcja schowaj zwierzaka, pet znika ale bonusy zostają.

Serwer spoko,  przydałaby się jakaś większa reklama niż tylko na MPC.

Opublikowano

Jako iż administracja usunęła mój post z forum, dlatego pisze go tutaj. Administracja to jest totalne dno, w ogóle nie panują nad graczami, administracja reklamuje inne serwery na cudzej popularności. (Ascarial). Nie polecam. 

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Jako iż administracja usunęła mój post z forum, dlatego pisze go tutaj. Administracja to jest totalne dno, w ogóle nie panują nad graczami, administracja reklamuje inne serwery na cudzej popularności. (Ascarial). Nie polecam. 

Po pierwsze nie administracja reklamuje się na innych serwerach tylko gracze sami to robią.

Gracz jest graczem i odpowiada sam za siebie, w żaden sposób nie można bez dowodów przedstawionych powiedzieć że robi to ktoś z Administracji s2.Emperius.eu

SERWER ONLINE !!!

Pasjonat
Opublikowano

Siemanko. Serwer jak najbardziej wart polecenia ;) Jeden z najlepszych Easy jakich grałem :D Tylko jeden mankament zirytował mnie niesamowicie, otóż dzisiaj o 03:00 zmixowałem sobie trute 46% średnie, poszedłem na dt i wywaliło serwer. Jak się domyślacie, moja truta zniknęła z eq... :< Jest mi z tego powodu w chuy smutno i chyba nie mam co liczyć na to, że odzyskam tą trute, więc będę musiał zakończyć przygodę z serwerem. Szkoda bo gram/grałem tutaj 860 minut.

Opublikowano

Z tego co pamietam to pierwszy Emperius mial byc "Easy" gdy po 2dniach wyszlo ze bardziej podchodzi pod Medium/Hard. Gracze mowili administracji ze serwer dlugo nie pociagnia na takich ratach, oczywiscie administarcja to olala. Teraz odpalacie S2 z ratami easy poniewaz zobaczyliscie ze gracze mieli racje i pierwszy Emperius upadl z powodu slabych ratow. Jesli byscie tak zrobili za 1 razem to byscie mieli bardzo duzo graczy, ja jednak nie zagram poniewaz zawiodlem sie na pierwszym Emperiusie ktory takze mial byc "Easy".

Jedynie moge polecic poniewaz True sponsoruje.

je0o.png

Opublikowano

Który to już raz?
Czwarty? Piąty?

No sory true, za kazdym razem jestescie mądrzejsi niz gracze za kazdym razem robicie po swojemu i za kazdym razem konczycie w tydzien, czasem dwa.

dalem wam juz 2 czy 3 szanse, kolejnej nie dam.

zyczylbym powodzenia ale nie pomoze, kwestia czasu i znow bedziesz myslal o nowym serverze albo o kolejnej reaktywacji

rYD9JSA.png

Opublikowano

g0d:

Jeśli miałeś ta true to możesz ją odzyskać zgłoś się do Lolka na ts albo napisz info na forum napiszesz mu w jaki sposób ulepszyłeś i mniej więcej o której godzinie i truta do ciebie  wróci  :)

5jw512.jpg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...