Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S2.Emperius.eu [Dedyk] [Easy]

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Licznik kręcony?? True wytłumaczył chyba wszystko...

Masa błędów?? Jakich wymień z 3 ;)
Niedopracowany client ??? W którym miejscu ? 
Administracja nie ogarnięta bo dostajesz bana za Hacki ?? 
Ale grasz na nim dalej?? Jak oskarżasz nas o coś daj jakiś konkretne dowody... bo robienie syf pod prezentacją każdy potrafi...

Co do max lvl myślę ze na full IS tak z 30h 

5jw512.jpg

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

True co z tym forum? Wyrobicie sie dziś?

Na jego serwerze de**a.eu nadal nie ma forum, a zapewniano mnie dnia 10.06 że będzie właśnie w ten dzień(czyt. 10.06) Jak widać, nadal go nie ma :) Serwery pod kase, obiecanego IPB jak nie było tak nie ma.

ZjaranaPanda

Opublikowano

! UWAGA UWAGA !

Po starcie rozpoczynamy konkurs na Game Play serwera Emperius.eu

Wszystkich Youtuberów prosimy o zapoznanie się z niniejszym regulaminem konkursu.

1.Film powinien być w jakości przynajmniej 480p

2. Przed rozpoczęciem filmu powinno być logo serwera Emperius.eu s2

3. W filmie musi znajdować się nazwa serwera pod Minimapą

4. Filmy z niedozwolonymi teściami, przekleństwami itd. będą automatycznie odrzucane.

5. W filmie podkład muzyczny nie może zagłuszać informacji o serwerze.

6. W filmie musi zostać ukazany exp początkowy z pozycji gracza.

Przewidywane Nagrody za następujące miejsca:

3 Miejsce - 200 SM + Kostium YouTube

2 Miejsce - 300 SM + Kostium YouTube

1 Miejsce - 450 SM + Kostium YouTube

Filmy będą Oceniać następujące osoby:

- [HA]Lolek

- [GA]Drybler

- [TGM]Piness

- Hashill /[GM]Outlaw

Filmy będą przyjmowane do jutra tj. 14.06.14 r. godz. 18:00 na forum serwera.

Zapraszam i pozdrawiam. [TGM]Piness

No spoko tylko że forum nie macie xD

Opublikowano

pierwszy Emperius był najlepszy, wszedłem nedawno na s1, i mam wrażenie że starego emperiusa robiły całkiem inne osoby, były ciekawe mapy, ciekawy system dropu ulepszaczy, i exp nie zwalniał do tępa żółwia po 120 lv (wiem co piszę, expiło się również świetnie), jedyny serwer, którego żałowałem że padł, obecny Emperius to zlepianka wszystkich innych + 1% autorskich pomysłów, dla mnie metin2 umarł ;c

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Wczoraj kilka godzin siedziałem nad tym gameplayem, miło by było gdybyście powiedzieli kiedy forum będzie działąć. Albo podajcie przynajmniej ts3 bo chciałbym go zgłosić!

pc_Rodgerr.png
Już 3-cie lato z MPC Forum

Opublikowano

co sie robi z zetonami?

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

co sie robi z zetonami?

Idziesz do kasyna i grasz, możesz wygrać SM: Winogrono: 3SM, Truskawka: 2SM, Arbuz: 1SM

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Opublikowano

Fajne podobnie jak na Krainie Wygnańcow tam gdzie się boss-y ubija można SM zarobić za free prawie:P

• btw Kupie Bambus'a dam chajs lub PD  na 1h

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

Graczy jest około 250 i z dnia na dzień liczba rośnie. Licznik czasami pokazuje 27 ponieważ nie pokazuje się jedna z liczb bo jest coś w kodzie nie tak czekamy aż Bomb poprawi stronę... Zapraszamy na nosze nowe Forum!!  

5jw512.jpg

Opublikowano

serwer typu Diamond lecz lepszy system ulepszen wiecej zalezy od ubijania bosow etc ludzi nawet troche jest leczy wydaje sie pusty bo trzeba jednak dropic nonstop

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

Opłaca się grać na serwerze czy nie ? :P

Zależy o co pytasz. Serwer jest spokojny, dopracowany, nie ma 1243 ulepszaczy, czy też wielu slotów eq. Bardzo przyjemne pvp, ponieważ klasy są dobrze zbalansowane. Ja osobiście serwer polecam i zapraszam do gry ;).

Administracja dba o graczy, jest zainteresowanie, eventy, udzielana pomoc, na serwerze, TS'ie, a także forum ;).

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Opublikowano

serwer typu Diamond lecz lepszy system ulepszen wiecej zalezy od ubijania bosow etc ludzi nawet troche jest leczy wydaje sie pusty bo trzeba jednak dropic nonstop

Święta racja mało ludu w m1 bo wszyscy dropią .Myślałem ze bedzie kijowy serwer ale się myliłem .

tu nikogo niema

To otwórz oczy to zobaczysz ,chyba ze u ciebie gra polega na staniu w m1 fakt troche beznadziejny drop z metków ale wystarczy iść do av1 i już masz drop jest co robić i nie ma się eq w 1 dzień

Wbijanie skili: 10 KU na G, i 1 kamień duchowy na P    Poprawcie bo na 17pkt wbija na P

Opublikowano

Święta racja mało ludu w m1 bo wszyscy dropią .Myślałem ze bedzie kijowy serwer ale się myliłem .

To otwórz oczy to zobaczysz ,chyba ze u ciebie gra polega na staniu w m1 fakt troche beznadziejny drop z metków ale wystarczy iść do av1 i już masz drop jest co robić i nie ma się eq w 1 dzień

Wbijanie skili: 10 KU na G, i 1 kamień duchowy na P    Poprawcie bo na 17pkt wbija na P

no stalem w m1 i tylko ja traagedia

Opublikowano

Ten serwer to jednak dno grałem 4 dni nikt nie gral w miescie nie ma sie nawet z kim bic 

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

Ten serwer to jednak dno grałem 4 dni nikt nie gral w miescie nie ma sie nawet z kim bic 

Ludzie trzepią eq, niektórzy nie mają lvl-a, a starają sie wszystko powoli zrobić. Z tego co widziałem to w m1 jest troszkę ludzi :)

Skąd Klucze do katakumb? 

Opublikowano

Demoniczne Katakumby lub Wieża Wygnańców, polecam to pierwsze :D

Serwer się powoli rozkręca, mam nadzieję, że zainwestują w reklamę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...