Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SOTW #003 - Głosowanie

Rain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Numer konkursu - SOTW #003
  • Temat - Mrok
  • Dodatkowe informacje - brak
  • Tekst - dowolnie
  • Wymiary - dowolnie
  • Termin oddawania prac - do 11.06.2014 (20:00)
  • Termin głosowania - do 13.06.2014 (20:00)

Przeczytaj zanim zagłosujesz:

Udział w głosowaniu można wziąć tylko posiadając min. 100 postów.

Każdy użytkownik ma prawo do jednego głosu na wybraną prace. Dokonuje go uzasadniając swój wybór.

Dami90x - NiBk3eI.png

Equener ほ - jcDnh33.png

Zkumeku - rrp4tuzv.jpg

Naven123 - 865181402010388753872.png

MroZuuu - 555341402058145280019.png

Isuribi - lm4Uail.png

Dix'u - 3963914020799241036599.png

xSiwolec:D - Sygnatura.png

Queridith - 998131402089157729602.png

kml14 - VasHaI6.png

mogewypierdalac - 6855214021378541119036.png

Dyletant - 6AYvdSU.png

Gxt' - 2118514024998051120289.png

Opublikowano

@Equaner

Moim zdaniem praca najlepsza, ładnie się prezentuje tylko czcionka mi się nie podoba. Ale w porównaniu do niektórych prac to je cudo ;)

by Neosieł

Opublikowano

Jako iż temat mój to się rozpiszę B)

Isuribi ma zajebistą pracę, zakochałbym się ale jestem na to zbyt cyniczny. Nie o to mi chodziło gdy myślałem o tym, tak więc sorry, propsuje za pracę, ale to nie to.

Mooluk, świetna praca, ale to nie to :/

I @Zkumeku

Twoja praca bardzo mi się podoba, jest bardzo ciekawa, trafiłeś w moją myśl, tak więc głos na ciebie.

Myśląc o mroku nie myślałem tylko o czerni i potworach, zhumeku zrobił pracę bardzo specyficzną, w 100% odbiegającą tematyką myślową od reszty, oczywiście reszta prac jest świetna, też pasują w tematykę określoną słowem mrok, tak więc graty dla wszystkich.

Opublikowano

@Zkumeku

Jego praca bardzo mi się podoba. Rozumiem że ten psycho szpital jest nawiązaniem do naszej chorej rzeczywistości która jest po prostu nieludzka.

Te postacie na tej pracy przypominają mi moich starych kolegów z dzieciństwa którzy skończyli gorzej niż każdy mógł się spodziewać.

Mam nadzieję że ta sygnatura będzie przestrogą dla wszystkich młodych żądnych przygód dzieciaków.

Pozdrawiam wszystkich z zakładów psychiatrycznych i tych co nie zostali jeszcze przebadani.

Pis joł ziomeczki.

Opublikowano

Equ, jego praca najbardziej mi się podoba, jest estetyczna i przejrzysta, chociaż zastosowałabym trochę inną kolorystykę

Gb2zMZi.png

Opublikowano

o.O  Czemu te zdolniachy siedzą w FanArcie i o nich nie słychać?

Dsłownie, pierwszy raz, chyba w historii mpc wszystkie prace zgłoszone do konkursu sa naprawdę świetne. Patrze na nie od jakiś 3 min i nie moge osobiście dopatrzec się faworyta. Naprawde, wielki props i duma, że użytkownicy FA tak bardzo się rozwineli pod względem umiejętności. Mój głos w tym wypadku, chyba pierwszy raz będzie sie opierał tylko i wylącznie na moim osobistym odczuciu i zainteresowaniu.

Oddaje głos na MroZuuu. Ta praca, jak dla mnie ma coś w sobie. Nie potrafie nawet określić co dokładnie :) Jest zrobiona bardzo ciekawie, jako pierwsza rzuciła mi się szczególnie w oczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...