Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL Autorski skrypt noDrop bardzo zaawansowane dropy ze stone(1000+ linijek).

noIP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieję że pepcio pozwoli korzystać ;3
Nie zwracaj uwagi na dzieci, +7. 
Co do skryptu, jeszcze nie testowałem, ale sądząc po opiniach ...
Myślę że bd spoczko. :)

%20.jpg

Opublikowano

Fajnie plagiat pobrany z Mojej publikacji skryptów. NIe polecam, niemiło jest wykorzystywać nie swoją pracę. Wielki ,,-''.

Ty sam w sobie jesteś plagiatem, Ty i te Twoje pseudo "autorskie" skrypty. Ten skrypt jest pepcia kur*a..

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Bla, bla.

#========================================#
#     Skript:   pcr_Drops               
#      Autor:   MasterPepcio            
#                                                                               
#                                                                               
#            Licencja:                                  
#         EDYCJA SKRIPTU JEST ZAKAZANA!     
#    (Zezwalam jedynie na edycje: %)    
#========================================#

Coś jeszcze?

Opublikowano

» Skrypt dobry ale trochę podobny do jednego, którego używam. Ale za same chęci należą ci się Lubię to! :P

» Szukam ogarniętego serwera EasyHC » 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNetherSky_ gdzie ty to znalazłeś? W skrypcie który ja znalazłem na dysku niczego takiego jak ta licencja nie było.

To było na pastebin i było wcześniej opublikowane niż ty wrzuciłeś na mpc.

Opublikowano

Bardzo sensowny, fajny skrypt. Pomimo, że nie trawię skryptów z wiadomych przyczyn, to ten jest całkiem okej.

Mnóstwo funkcji, bardzo zaawansowane, statystyki, punkty, dźwięki. Naprawdę fajne.

Szkoda, że wydajność Skript'a i cała otoczka jest już słabsza, ale dla mniejszych serwerów się pewnie przyda.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak wpisuje kamien lub inne komendy z tego skryptu to mnie wywala i pisze internal server error możesz pomóc ?

@Edit naprawiłem działa wszystko bardzo dobrze skrypt bardzo fajny tylko poco są te lvl ? 

Opublikowano

Tego skryptu uzywalem na moim serwerze, gdzies go na dysku mialem i uzywalem. Na zadnym serwerze nie mialem lagow czy serwer byl full czy nie (najmniejszy serwer mial 40 slotow). I wszystko fajnie nagrody za wbicie LvL'a na 22lvl za sety i koxy jakos tak. Szkoda ze go udostepniles bo malo osob mialo do niego dostep ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten skrypt jest dobry, żaden zabójca serwerów... drobna edycja kodu i nic nie laguje... mam serwer 130 osób po południu 16gb ramu, w ogóle zajebista maszyna na ovh.pl... nic nie laguje, a choćby i nawet, to mniej niż othedrops. ;)

Polecam. :)

sygnatura.png

Opublikowano

Ten skrypt jest dobry, żaden zabójca serwerów... drobna edycja kodu i nic nie laguje... mam serwer 130 osób po południu 16gb ramu, w ogóle zajebista maszyna na ovh.pl... nic nie laguje, a choćby i nawet, to mniej niż othedrops. ;)

Polecam. :)

skrypt taki dlugi i c*****y ktory laguje mniej od pluginu ciekawe ...

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...