Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL Autorski skrypt noDrop bardzo zaawansowane dropy ze stone(1000+ linijek).

noIP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Mpcforianie,

Dzisiaj mam dla was jakiś skrypt który wygrzebałem gdzieś na dysku.

Od razu zaznaczam że nie wiem czy sam go pisałem w czasach kiedy jeszcze się tym zajmowałem czy też jest kogoś innego.

Informacje:

Skrypt jest dość stary więc nie gwarantuję że zadziała.

Udostępniam go bo może się komuś przyda przy nauce.

Skrypt zawiera:

Zaawansowany configurowalny drop ze stone, ustawianie dropu od danego poziomu.

Większy drop dla vipa(o 0,3%), informacje kiedy wykopiesz rudę, 

System poziomów z kopania( podobny do tego z mchc).

Nagrody przy zdobywaniu poziomów, 

Ustawianie poziomu jako administrator,

Informacja o twoim poziomie,

Pełne statystyki.

Komendy:

/statystki

Wyświetla twoje statystki kopania.

/punkty 

Wyświetla twój poziom

/kamien

Informacje o dropie.

/dajpoziom

Daje maks poziom.

Uprawnienia:

/dajpoziom - nodrop.admin

drop dla gracza - nodrop.gracz

drop dla vipa - nodrop.vip

Config:

options:
heightdiax: 30 - wysokość od jakiej dropią diaxy
procentdiax: 0.8 - procent dropu diaxów
heightemerald: 45 - wysokość od jakiej dropią emeraldy
procentemerald: 0.9 - procent dropu emeralda
heightzloto: 50 - wysokość od jakiej dropią złoto
procentzloto: 1.3 - procent dropu złota
procentzelazo: 2.1 - procent dropu żelaza
heightredstone: 25 - wysokość od jakiej dropią redstone
procentredstone: 1.0 - procent dropu redstone
heightwegiel: 200 - wysokość od jakiej dropią węgiel
procentwegiel: 1.2 - procent dropu węgiel
heightlapis: 25 - wysokość od jakiej dropią lapis
procentlapis: 0.7 - procent dropu lapis

DOWNLOAD:

http://speedy.sh/EKWP4/drop.sk

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/05081485743784e07e057817222b2ee8bf6fe9d9e8a15d8a451e2e13edcf7416/analysis/1402505609/

Source:

http://pastebin.com/CsbZh3P3

LICENCJA:

Ponieważ nie jestem pewien czy plugin jest mój nie daję praktycznie żadnej licencji.

Zabraniam tylko: Sprzedawania, podszywania się pod autora.

Changelog:

Nie będę i nie zamierzam updateować tego skryptu.

Więc proszę nie prosić o dopisanie tutaj czegoś.

Do administracji: Dało by radę parę %%% zabrać? :)

Podoba się ? Nie zapomnij o LIKE :D

@Edit AUTOREM SKRYPTU JEST MASTERPEPCIO! JA GO TYLKO LEKKO PRZEROBIŁEM! AUTOR ZEZWOLIŁ NA PUBLIKACJĘ!!!!

Opublikowano
Ponieważ nie jestem pewien czy plugin jest mój nie daję praktycznie żadnej licencji. Dzisiaj mam dla was jakiś skrypt który wygrzebałem gdzieś na dysku.

@Shirgerus wiedziałem że ktoś taki się znajdzie. 

Nie miałbym po co "kraść" skryptu bo skrypty to gówno. Jeśli to faktycznie skrypt xCrysiSx to niech się zgłosi tu lub na pw a usunę skrypt. 

Pozdrawiam

Opublikowano

@Autor

Mhm....

To nie jest skrypt..

To jest zabójca serwerów..

Hitman, Killer, Hit*er serwerowy!

Zdajesz sobie sprawę jak dużo dzieciaków teraz będzie tego skryptu używać?! (I innych :))

2/4 skryptu to dodawanie do zmiennych i warunki.

1/4 skryptu to wiadomości..

1/4 skryptu to wykonywanie komend (execute itd..)

Ten skrypt praktycznie wyeliminuje te pseudo-serwery gildyjne! (Za co Ci dziękuję!)

Jak możesz zabronić podszywania się pod autora, skoro nie wiesz kto nim jest?

Sprzedawać? Skoro go udostępniasz, to każdy po pobraniu pliku będzie go mógł sprzedać :)

Na serwerach gildyjnych, a gildyjnych ponieważ zakładam, że po to ten skrypt był pisany, spowoduje on takie zużywanie RAM'u i CPU, że nie będzie można normalnie grać..

Tak będzie zżerać pamięć tymczasową, że masakra...

Gdybyś był autorem dałbym Ci "lajka" za pracę, ale nim nie jesteś. Prawie na pewno nim nie jesteś, ponieważ jeszcze nie słyszałem o żadnym Twoim skrypcie :) (Mówię prawie, więc nie odnoś się do tego)

A więc podsumuję:

+ Skrypt dokładnie i starannie wykonany.

- Niestety, nie jest on do użytku, ponieważ będzie powodować zbyt duże zużycie pamięci RAM oraz CPU.

/- Jest to Skrypt (Według mnie :D)

PS: Wiesz, że jeżeli okaże się, że prawdziwy jest mąry i każe usunać temat, to będziesz mógł mieć problemy? :)

@DownDown

Nikomu ten skrypt nie pomaga..

Jak go "wgrasz" na serwer zobaczysz jak bardzo Ci on pomoże :)

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@Autor

Mhm....

To nie jest skrypt..

To jest zabójca serwerów..

Hitman, Killer, Hit*er serwerowy!

Zdajesz sobie sprawę jak dużo dzieciaków teraz będzie tego skryptu używać?! (I innych :))

2/4 skryptu to dodawanie do zmiennych i warunki.

1/4 skryptu to wiadomości..

1/4 skryptu to wykonywanie komend (execute itd..)

Ten skrypt praktycznie wyeliminuje te pseudo-serwery gildyjne! (Za co Ci dziękuję!)

Jak możesz zabronić podszywania się pod autora, skoro nie wiesz kto nim jest?

Sprzedawać? Skoro go udostępniasz, to każdy po pobraniu pliku będzie go mógł sprzedać :)

Na serwerach gildyjnych, a gildyjnych ponieważ zakładam, że po to ten skrypt był pisany, spowoduje on takie zużywanie RAM'u i CPU, że nie będzie można normalnie grać..

Tak będzie zżerać pamięć tymczasową, że masakra...

Gdybyś był autorem dałbym Ci "lajka" za pracę, ale nim nie jesteś. Prawie na pewno nim nie jesteś, ponieważ jeszcze nie słyszałem o żadnym Twoim skrypcie :) (Mówię prawie, więc nie odnoś się do tego)

A więc podsumuję:

+ Skrypt dokładnie i starannie wykonany.

- Niestety, nie jest on do użytku, ponieważ będzie powodować zbyt duże zużycie pamięci RAM oraz CPU.

/- Jest to Skrypt (Według mnie :D)

PS: Wiesz, że jeżeli okaże się, że prawdziwy jest mąry i każe usunać temat, to będziesz mógł mieć problemy? :)

@DownDown

Nikomu ten skrypt nie pomaga..

Jak go "wgrasz" na serwer zobaczysz jak bardzo Ci on pomoże :)

Widzę pierwsza konstruktywna wypowiedź. Świetnie wiem jakie są konsekwencje używania takiego skryptu. Ale każdy skrypt laguje. To jest cecha charakterystyczna skryptów. Jutro wrzucam( tym razem na pewno mój plugin jeśli nie lubisz skryptów. To czy ktoś zamknie mi ten temat mi wisi. Nic z tego nie mam że to udostępniam. To że nie ma żadnego mojego skryptu na forum wynika z tego że mało się tu udzielam a po za tym od 3 msc nie dotykam skryptów. Stąd nie wiedziałem czy ten skrypt jest mój czy nie. Tak czy inaczej dziękuję za konstruktywną wypowiedź.

Ps. CO do licencji to chodzi o to żeby nikt nie sprzedawał tego skryptu jako swojego autorskiego. 

juz zwaliles se bo ten gowno skrypt ma ponad 1000 linijek ?

nic ciekawego 

Typowy gimnazjalista. Sam nic nie zrobi. Krytykuje innych którzy coś mu za darmo dają(pewnie nalepiej niech wrzucą plugin na gildie taki jak na eskakaefie)
Nic ciekawego? Ja nie znalazłem takiego czegoś na tym forum. A po za tym na wielu serwerach takie systemy działają z powodzeniem.
Opublikowano

@noIP

:)

Jak stworzysz wątek, napisz mi prywatną wiadomość, w której mnie o tym poinformujesz.

Z miłą chęcią ponownie konstruktywnie się wypowiem :)

Co do skryptu, naprawdę opublikowałeś zabójce serwerów. :>

PS: Wiem, że każdy serwer laguje, tylko niestety ten bardziej niż inne. Spróbuj go wgrać i używać, gdy na serwerze będzie kopało (W tym samym czasie) kamień 30 osób.

PPS: Mimo wszystko, dziękuje za możliwość wypowiedzi.

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Typowy gimnazjalista. Sam nic nie zrobi. Krytykuje innych którzy coś mu za darmo dają(pewnie nalepiej niech wjarzucą plugin na gildie taki jak na eskakaefie)
Nic ciekawego? Ja nie znalazłem takiego czegoś na tym forum. A po za tym na wielu serwerach takie systemy działają z powodzeniem.

skryptow nie uzywam i uzywac nie bede bo sa po prostu gowniane, lagujace, chujowe itp. i nigdy nie zastapia dobrze napisanego pluginu

co do tych gildii to mam taki plugin jak na eskakaefie na swoim prywatnym serwerze i nie musze czekac az jakis gimboprogramista jak ty go wrzuci 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngxCzuowiekBanan to że tak zapytam na h*j się udzielasz? Twoja wypowiedź nic nie wniosła do tematu. Co do gimboprogramisty to sorka ale nie trafiłeś. Gimnazjum mam za sobą(17). 

Oczywiście że skrypty to gówno. Dlatego już ich nie piszę. Ale że są jeszcze ludzie którzy ich używają to że znalazłem na dysku jakiś stary skrypt to wrzuciłem. To nic mnie ani ciebie nie kosztuje a komuś może się przydać.

Więc na drugi raz się zastanów zanim coś napiszesz. 

Ps. Czyżby multikonto?

Opublikowano

Haha, naucz sie pisac, a nie kopiuj.. Powinni warnowac za takie cos.

Skrypt dobry, ale skopiowany wiec 2/10...

Napisz cos fajnego

-

Opublikowano

Ludzie czy wy myślicie że Forum jest od kłótni czy od tego aby znaleźć odpowiedź na problemy jakie napotkamy na stawianiu naszych serwerów błagam trochę kultury od was trzeba wymagać bo już dziećmi nie jesteście i nie ma sensu aby wypisywać jakieś głupoty na forum i obrażać się na wzajem , jeśli chcecie się wyzywać czy coś to zamiast pisać pod tematem jest takie coś jak PW albo można też iść na jakiegoś ts'a i wtedy możecie się do woli forum powstało aby się do kogoś zwrócić z pomocą i takową pomoc dostać , oraz aby pochwalić się jakimiś swoimi dziełami :) 

@noIP znalazłeś skrypt na dysku dobrze , fajnie że wrzuciłeś go na forum bo masz rację on się przyda komuś a to że ktoś cię krytykuję i mimo to że odpiszesz nadal się krytykuje jest taka opcja jak zgłoś wtedy klikasz i zgłaszasz danego osobnika i moderatorzy coś zawsze poradzą na to nie załatwiajcie spraw robiąc spam pod tematem z mojej strony to tyle :)

PS.Jeśli tak bardzo chcecie się wyzywać tak jak napisałem wyżej na PW albo sobie pogadajcie na ts wtedy do bólu możecie się tam gnębić oraz wyzywać pozdrawiam was i to się tyczy do wszystkich trochę szacunku do każdego trzeba mieć :) czy jest dobrą osobą czy złą ale jest tylko człowiekiem i też ma prawo się pomylić oraz popełnić błąd dobra koniec tematu :)

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

@LamoK

Bardziej wiarygodnego tekstu nie widziałem... Dobra widziałem, ale ten zalicza się do czołówki!

Dlaczego?

Brak znaków interpunkcyjnych, co mówi nam o tym, że 10-14 latek to pisał. (Nie mówię, że nim jesteś :D)

Ale widać, że tekst pisany "z serca", więc wierzę w jego przeznaczenie.

Troszeczkę nie składnie, ale tekścik spoczko :)

@Autor

Nie zwracaj uwagi, na tych, którzy nic nie wnoszą do tematu.

Takich typków, trzeba zgłaszać.

Mam nadzieję, że pomogłem Ci tym postem :)

@Temat

Radzę przeczytać mój post, wtedy dowiecie się tego i owego o tymże skrypcie.

Dodatkowo pragnę was wszystkich poinformować, że przeklinać i wyzywać nie trzeba, ponieważ to tylko świadczy o waszym stopniu inteligencji :)

Macie oceniać Skrypt, nie autora tematu, nie to co z nim się działo, nie to czy jest skopiowany, czy nie. Tylko jak jest wykonany i czy jest pomocny.

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@LamoK

Bardziej wiarygodnego tekstu nie widziałem... Dobra widziałem, ale ten zalicza się do czołówki!

Dlaczego?

Brak znaków interpunkcyjnych, co mówi nam o tym, że 10-14 latek to pisał. (Nie mówię, że nim jesteś :D)

Ale widać, że tekst pisany "z serca", więc wierzę w jego przeznaczenie.

Troszeczkę nie składnie, ale tekścik spoczko :)

@Autor

Nie zwracaj uwagi, na tych, którzy nic nie wnoszą do tematu.

Takich typków, trzeba zgłaszać.

Mam nadzieję, że pomogłem Ci tym postem :)

@Temat

Radzę przeczytać mój post, wtedy dowiecie się tego i owego o tymże skrypcie.

Dodatkowo pragnę was wszystkich poinformować, że przeklinać i wyzywać nie trzeba, ponieważ to tylko świadczy o waszym stopniu inteligencji :)

Macie oceniać Skrypt, nie autora tematu, nie to co z nim się działo, nie to czy jest skopiowany, czy nie. Tylko jak jest wykonany i czy jest pomocny.

Pisałem na szybko i nie zwróciłem uwagi na znaki :) 

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

@up 

@2up

Dzięki za pozytywne posty.  Spam i hejty oczywiście zgłaszam i olewam ale konstruktywną krytykę zawsze chętnie przyjmuję.

@topic

Co do tego że skrypt jest pepcia wyjaśniam to z nim na pw właśnie.

Opublikowano

Fajny skript ale jest takich duzo

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

Fajnie plagiat pobrany z Mojej publikacji skryptów. NIe polecam, niemiło jest wykorzystywać nie swoją pracę. Wielki ,,-''.

▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫  

61704704900089450495.png

▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪

Opublikowano

@Mr_xTheAlfix hmmm mógłbyś podesłać mi linka do swojego spisu? Ja nie ściągałem tego skryptu z żadnego spisu od dawna miałem to na dysku. A wgl to skrypt jest bodajże pepcia i właśnie z nim rozmawiam o tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...