Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem takich ludzi jak Ty. Zachowanie idzie na równi z pracą. To, że umiesz coś robić to rozumiem. Ale to, że sie zachowujesz źle i wyzywasz każdego to już nie rozumiem.

Jeśli jeszcze chcesz wytykać mi błędy to zapraszam na wspólną dyskusje na PW :) Jestem otwartym człowiek. Miłego wieczoru :)

Nie mam zamiaru z tobą dyskutować, bo jesteś dwulicowy i nie widzi mi się żadna rozmowa z takimi osobami.

Zachowanie idzie na równi z pracą? Skończ gimnazjum, wtedy coś pisz o pracy, bo nic o niej nie wiesz, a się wypowiadasz by mi dokopać za sprawe z Metin2 Newsem, odpuść bo mnie nawet nie znasz chłoptasiu a się tylko pogrążasz

Skonczylem z tobą dyskusje, oferta nadal aktualna polecam przeczytać dolną notke.

I niedługo dodam portfolio byście mogli bliżej się przyjrzeć moim zdolnościom. ;-)

Opublikowano

Zachowywać się bo wypieprzę w pizdu.

Polecajcie/nie polecajcie jak z nim współpracowaliście. Posty bez znaczenia zaraz nagrodzę.

Chyba kogoś tu emocje ponoszą, widać hierarchia na tym forum może wszystko i ktoś tu wspomniał o zachowaniu, czy żarcik nie wyszedł?

Polecam, dobry kontakt i zna się na rzeczy.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Polecam, co jak co ale chłopak wie co robi ;)

Nie mam zastrzeżeń, osobiście dobrze mi się z nim współpracowało ;)

r3ePj8E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...