Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, nazywam się Piotrek i mam 18lat.

Do zaoferowania mam Wam pomoc przy forum.

Co do forum oczekuje:

- Dobrej maszyny/hostingu (nie widzą mi się błędy przez małą ilość miejsca)

- Profesjonalnego podejścia

- Konkretnych informacji, jaki silnik, co ma być itp.

Co do forum oferuje:

- Stworzenie forum na każdym dostępnym silniku(instalacja)

- Stworzenie forum na każdym dostępnym silniku(działy, rangi, aplikacje)

- Pomagam z problemami technicznymi (driver error, sql error, bledy przy wgrywaniach aplikacji, spolszczanie aplikacji)

- Uczę się pisania hooków, również takich które pozwalają integrować forum z serwerem (licznik online, ranking, rejestracja gra = forum)

- NIE daje nikomu licencji, jedynie co Wam mogę zaoferować to oryginalne pliki, jeżeli chcecie licencje pisemną (IP,B/VB) to musicie ją sobie załatwić sami.

Współpracowałem z serwerami/serwisami

CodeGame

LomaxMT2

4Death

Averia

Ventris

Ravians

Aslan

Deila

Astivia

ShellHost

China

Asine

Różne fora ogólnotematyczne (nie bd dawać nazw, bo reklama)

i wiele, wiele więcej serwerów Metin2, aczkolwiek nazwy nie pamiętam :v

Oferta nadal aktualna, oczywiście instalacja forum, działy & rangi i konfiguracja w pełni darmowa, jakiekolwiek wynagrodzenie dotyczy spraw bardziej skomplikowanych, typu nowe aplikacje, podstrony forum czy też jakieś systemy, bo wtedy wiadomo potrzeba czasu i tak dalej, dlatego bezinteresownie takich rzeczy nie udostepniam

GG: 49423322 / Pw na forum

Opublikowano

Neutral bardzo leci na Kase. więc może wyjebać (Tak Jak Mnie) Ale zna się na rzeczy to trzeba przyznać

Polemizowałbym, bo od kogo dostałem perma na forum za nic? Było od poczatku ustalane, ze mam otrzymać wynagrodzenie za wkład w forum i go nie dostałem, czas jaksi pozniej usunałeś mi konto to musiałem samemu się tym forum zając, co prawda za nie do tej pory nic nie dostałem, ale odczułeś to i tak. :)

Wiec nie pierdol głupot i idź się uczyć.

Opublikowano

Polecam. Bardzo dobrze wykonuję swoją prace. Gorzej już z zachowaniem, ale można go zabrać do Teamu.

Ale ja do teamow jako tako nie dochodze.

Pomagam przy wszystkim, moge ewentualnie mieć ukrytą range administratora na forum, inne rzeczy mnie nie interesuja, ba.. moge nawet być pod nickiem root czy admin.

Opublikowano

Nie polecam, niedojrzałe rozkapryszone dziecko.

Nie polecam, ma 18 lat a zachowuje się jak rozkapryszony gnój..

Robote wykona ale chujnia w zachowaniu

Zgadzam się, nie polecam.

wHgO0WT.gif

Opublikowano

też oczywiście nie polecam ze względu na zachowanie.

<3

Co ma zachowanie do tego? Skoro ja się nie zajmuje forum na dłuższą metę.

Nasza współpraca ma polegać na:

- Podaniu danych do strony

- Zainstalowaniu forum

- Skonfigurowaniu go

- Stworzeniu działów, rang z odpowiednimi uprawnieniami

- Dodaniu paru rzeczy

- Ewentualnie jakieś inne rzeczy.

Administratorem na stałe moge być jeżeli administracja tego zechce, a co do zleceniodawcy zachowuje pełną kulture i powage, bo jednak wiem jak sie w danej sytuacji zachować.

Opublikowano

Oczywiście polecam :)

Zna się na rzeczy, troszkę się od niego nauczyłem xD

Mimo tego jak go postrzegają ludzie to dobry chłopak xD

Opublikowano

Ja ogromnie i z całego serca nie polecam. Nie potrafi pracować w drużynie. Ma straszne mniemanie o sobie i jest jak pępek świata.

Może doświadczenie ma, ale wolałbym mniej doświadczonego ale z zachowaniem i pełną kultura technika.

Jeśli bierzecie tak niekompetentną osobę do teamu to robicie to na własną odpowiedzialność. Dziękuję

Opublikowano

Ja ogromnie i z całego serca nie polecam. Nie potrafi pracować w drużynie. Ma straszne mniemanie o sobie i jest jak pępek świata.

Może doświadczenie ma, ale wolałbym mniej doświadczonego ale z zachowaniem i pełną kultura technika.

Jeśli bierzecie tak niekompetentną osobę do teamu to robicie to na własną odpowiedzialność. Dziękuję

Nauczyłeś się pisać kropki i przecinki? Czy moderatorzy Cię trenowali?

@Neutral, znam go trochę, fajny koleś, jednak nie widziałem żadnego forum które stworzył.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Również nie polecam, może coś potrafi, tego nie wiem. Wiem, że zachowanie ma na poziomie 10 latka, wyzywa i nie rozumie co jest w tym złego.

Polecam jak najbardziej jeśli chodzi o kwestie techniczne, lecz zgadzam się z kwiatmix co do opinii o zachowaniu, mi za skórę nie wlazł ale wiem że jest tu wielu którzy go "potępiają". (Tak jak mnie, jupi!)

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie polecam ze względu na zachowanie.

Nie wiem kto go tak wychował... Chyba metin ;P

Jednak co do spraw technicznych polecam.

Opublikowano

Nie potrafie pracować w drużynie, a kto najwięcej zrobił w Metin2 News, pracował za wszystkich i został wypierdolony za 2 durne posty w pogaduszkach? Kto? Ja :)

Kto po tobie wszystko poprawiał, pomagał każdemu? No kto? Ja

I powiesz mi nadal, że nie potrafie pracować w drużynie? Gdyby na moderatorów brali ludzi inteligentnych i znających podstawy interpunkcji to na pewno byś się nie dostał.

Jak już macie zamiar coś o mnie pisać, to z sensem, jeszcze nie dawno mnie w którymś temacie broniłeś, że pracuje za dwóch, po tym jak mnie wyjebaliście za to, że powiedziałem prawde o tym pseudo liderze phoenixie, to się zmieniłeś zdanie #dupoliz

Więc prosiłbym nie wypowiadaj się więcej w żadnym moim temacie, dwulicowy chłopcze.

Oferta nadal aktualna, oczywiście instalacja forum, działy & rangi i konfiguracja w pełni darmowa, jakiekolwiek wynagrodzenie dotyczy spraw bardziej skomplikowanych, typu nowe aplikacje, podstrony forum czy też jakieś systemy, bo wtedy wiadomo potrzeba czasu i tak dalej, dlatego bezinteresownie takich rzeczy nie udostepniam

Opublikowano

od siebie nie polecam :).
Dziecinne zachowanie, wielokrotnie zamieszany w kradzieze plikow :).

JuaniK, pozdro :)

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

od siebie nie polecam :).

Dziecinne zachowanie, wielokrotnie zamieszany w kradzieze plikow :).

JuaniK, pozdro :)

Jak już coś piszesz, to chociaż pisz prawde.

Nigdy nie ukradłem żadnych plików.

Opublikowano

Nie rozumiem takich ludzi jak Ty. Zachowanie idzie na równi z pracą. To, że umiesz coś robić to rozumiem. Ale to, że sie zachowujesz źle i wyzywasz każdego to już nie rozumiem.

Jeśli jeszcze chcesz wytykać mi błędy to zapraszam na wspólną dyskusje na PW :) Jestem otwartym człowiek. Miłego wieczoru :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...